Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

cnrzen

Üye
5800 v40.

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
linkler kırık artı çalışmıyor çöp pls boşuna umutlandırmasın bizi
linkler ölmüş ben o linklerden indirmiştim kendim upload ettim hotfile'dan indirin şimdi... fakat çöp olan ne kardeşim? bende çalışıyor aynen nasıl yaptıysam o sırayla anlattım quake1 ve quake2 kurulu benim 5800da...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam kusura bakma ya sinirlendim yükleyemeyince :S tekrar deniyim bir daha belki olur bu sefer :) sağolasın

cnrzen

Üye
yok haci ben yapamadim. baska bi versiyonu falan mi var acaba ?yav cokta guzel oyun aslinda.
hackli v 40 var bende. singledim de hepsini tekrar. gene yapamadim

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
yok haci ben yapamadim. baska bi versiyonu falan mi var acaba ?yav cokta guzel oyun aslinda.
hackli v 40 var bende. singledim de hepsini tekrar. gene yapamadim

ya sisleri kur, hafıza kartına quake2 (aynen yazıldığı gibi) klasörü aç. baseq2 klasörünü içine at. custom1.keymap'i hafızakartı:\private\e7d61da klasörüne at... bu klasör yoksa virtual çalıştır hemen geri çık oluşur orda....
bitti...... quake2yi çalıştır...

cnrzen

Üye
valla aynen yapiyorum ya. hatta bazi yabanci sitelerden de baktim ordada ayneisi yaziyo. ama calismak istemiyo.

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
valla aynen yapiyorum ya. hatta bazi yabanci sitelerden de baktim ordada ayneisi yaziyo. ama calismak istemiyo.

valla kardeş ben çalıştırdım hatta quake 1 bile var bende o da aynısı... al bak benim telefonda yüklü olan oyunlar photo snapla çektim biraz önce:

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
tmm hocam kurdum ama enter tuşu hangisi bunda menüden seçiyorum beyaza basıyom işlemiyor ses e basıyorum menü açıyor tekrar dan kameraya basıyorum menü açılıyor nasıl bu kontroller :S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
valla kardeş ben çalıştırdım hatta quake 1 bile var bende o da aynısı... al bak benim telefonda yüklü olan oyunlar photo snapla çektim biraz önce:

Kardeş Ferrari Gt&CSI mıamı'yi oynayabiliyormusun yani çok ağır çalışıyor ya :D

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2064575' Alıntı:
Kardeş Ferrari Gt&CSI mıamı'yi oynayabiliyormusun yani çok ağır çalışıyor ya :D

kardeş 2sini de yeni yükledim ferrari acayip kasıntı miamiyi denemedim telefon depolama modunda sürekli bilgisayara bağlı :D şu anda throttle touch oyununu indiriyorum 497 MB boyutu heralde bunu da bi 2 günde açar :D

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam ben enter tulunu bulamıyorum menü tuşu diyor ama işlkemiyor her tuş işliyor o işlemiyor :S nasıl olucak

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben enter tulunu bulamıyorum menü tuşu diyor ama işlkemiyor her tuş işliyor o işlemiyor :S nasıl olucak
bakıyorum şimdi remote keyboard/mouse araştırıyorum ben farklı bi keymap indirdim ama menü tuşu onda da çalışmıyo... yabancı sitelerde millet video ayarları nasıl yapılmalı, arka plan müzik dosyaları atılmalı mı kaç fps kar edilir konuşuyo biz hala bunu aşamadık... bişey bulursan haber ver

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
virtual keyden başka bir porgran yokmu

cnrzen

Üye
:( ..............

--------------- Ekleme ---------------

quake 1 i nasil calistiriyon bari 1 i oynayalim ya 2 den de gectim

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
virtual keyden başka bir porgran yokmu

kardeşim bu quake konusunun tamamı yabancı sitelerden alıntı türk forumları ancak bizim yaptığımız kadarını biliyo bu türkçe çeviriyi de yabancı sitelerden okudum denedim yazdım. anlayacağın bu bilgilerin hepsini yabancı sitelerden alıp deneyip burda söylüyorum şimdi araştırıyorum ve yine yabancı sitelerden... zaman alıyo sabır bi çaresine bakacaz... millet farklı yollarla da oynuyo...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam 1 in menü tuşu çalışıyormu acaba ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
kardeş 2sini de yeni yükledim ferrari acayip kasıntı miamiyi denemedim telefon depolama modunda sürekli bilgisayara bağlı :D şu anda throttle touch oyununu indiriyorum 497 MB boyutu heralde bunu da bi 2 günde açar :D
Yok dostum ben onu ne zaman önce denedim.Throttle touch çok iyi çalışır,tek saniye kasmaz..Emlatör sağlam çok iyi yapılmış zaten grafikler neredeyse 2 boyutluya yakın o oyunda en büyük sıkıntı yan ve dik ekran olayı oynayınca anlarsın :D:oke:

Bu arada Mıamı hiç oynanmıo bile:d:

r0ket

r0ket

Üye
    Konu Sahibi
hocam 1 in menü tuşu çalışıyormu acaba ?

1de de aynı sorun var virtual keyden aynı virtual programı kullanılıyo 3ü de deneyecem onun kurulumu biraz farklı ama 5800la uyumlu quake3 sis dosyası bulamadım henüz... bir sürü versiyonu var kardeş opengl destekleyen desteklemeyen fpu destekleyen desteklemeyen... karışık işler göründüğü kadar kolay olmuyo sitelerdeki bilgilerin çoğu da alıntı yani yeterli kaynak yok hep aynı şeyler biraz zaman alacak dur bakalım bişeyler yapıp yakında burda quake 3le beraber yayınlarım inşallâh...

velo00

velo00

Üye
oyunun çalısrıkenki fotosunu kendi telinden çekermisin

Üst Alt