Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

666kaos

666kaos

Üye
herşeyden tam emin olmadan paylaşım yapıp bizi urastırmayın olmuyorsa detaylı ve iyi bir anlatım beklıyoruz....

dr_jones12

dr_jones12

Üye
nasıl tam emin olmadan anlayamadım?Ben kaç haftadır son derece güzel ve sorunsuz bir şekilde hem Quake 1 hem de Quake 2 oynuyorum telimde.Kontrol olayına gelince de arkadaşlar siz bilgisayarda tuşları kendi kafanıza göre nasıl ayarlıyorsanız bunda da aynı mantık.Yani oyundayken options kısmından controllerden istediğiniz gibi ayarlayın kontrolleri.Ben öyle yaptım ve dediğim gibi son derece güzel ve sorunsuz oynuyorum.

mekanik

Üye
nasıl tam emin olmadan anlayamadım?Ben kaç haftadır son derece güzel ve sorunsuz bir şekilde hem Quake 1 hem de Quake 2 oynuyorum telimde.Kontrol olayına gelince de arkadaşlar siz bilgisayarda tuşları kendi kafanıza göre nasıl ayarlıyorsanız bunda da aynı mantık.Yani oyundayken options kısmından controllerden istediğiniz gibi ayarlayın kontrolleri.Ben öyle yaptım ve dediğim gibi son derece güzel ve sorunsuz oynuyorum.

evallah kardeşim bizde de bi sorun yok çalıştıramayan arkadaşlar oyunun kurulum bilgilerini yeniden gözden geçirsinler...

dr_jones12

dr_jones12

Üye
rica ederim.

thoak

thoak

Üye
:sarıl:
kardeşim sen oyuna girmek derken neden bahsediyosun.. ayunu açmak mı yoksa oyunu açtıktan sonra game butonuna tıklamak mı? eğer uygulamalarda quake simgesinin üzerine gelip de +- yapıyosan açılmaz... oyunu bildiğin gibi aç video geçtikten sonra ki videoyu da +- ile geçebilirsin game butonunun üzerindeyken +- yap olsun bitsin... sertifaka meselesiyle alakası yok... kolay gelsin...

arkadaşım ben virtual i açıyorum. oyunun sembolüne çift tıklıyorum bekliyorum açılmıyor sonra oyunun ustune geliyorum ses açmaya basıyorum yine acılmıyor :( [bunları sensor acıkken yapıyorum] sonra telefonu yan ceviriyorum tekrar deniyorum yine olmuyor :D acaba telin v40 ondan mı?

mekanik

Üye
:sarıl:

arkadaşım ben virtual i açıyorum. oyunun sembolüne çift tıklıyorum bekliyorum açılmıyor sonra oyunun ustune geliyorum ses açmaya basıyorum yine acılmıyor :( [bunları sensor acıkken yapıyorum] sonra telefonu yan ceviriyorum tekrar deniyorum yine olmuyor :D acaba telin v40 ondan mı?
dosya konumuna dikkat et hafıza kartı içinde quake2 dosyası içinde baseq2 klasörü... quake2 yazısı bitişik olacak yani quake 2 olmayacak...

thoak

thoak

Üye
tamam zaten quake2 şeklinde ki klasöre attım base dosyasını . keypad i de e123897 diye baslayan klasöre attım fakat oyun acılmıyor Q.Q acaba quake in q sunu büyük harfle yazıcaz?
yani dogru olan quake2 mi yoksa Quake2 mi? >.<

mekanik

Üye
o farketmez kardedşim...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş

thoak

thoak

Üye
olmuyor! olmuyor , olmuyor!?!?!? gına geldi artık -.-
nasıl yaptıgımı bilmiyorum ama şimdide müzik dinlerken arama kapatma tusuna bastıgımızda ana ekrana dodugunde ne dinliyorum gözükmüyor . HELP US PLEASE :(

--------------- Ekleme ---------------

bu arada duke nukem3d yi buldum ve yukledim 5800da calısıo
fakat virtual icin keymap dosyası lazım :=)

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
bende oldu açıldı lakin bu virtual olayı olmadı o yüzden açıldığı gibi duruyor

mekanik

Üye
olmuyor! olmuyor , olmuyor!?!?!? gına geldi artık -.-
nasıl yaptıgımı bilmiyorum ama şimdide müzik dinlerken arama kapatma tusuna bastıgımızda ana ekrana dodugunde ne dinliyorum gözükmüyor . HELP US PLEASE :(

bu arada duke nukem3d yi buldum ve yukledim 5800da calısıo
fakat virtual icin keymap dosyası lazım :=)
duke nukem 3d olayını bi anlat hele kardeşim

dr_jones12

dr_jones12

Üye
Duke'yi bende biliyorum arkadaşım :D. İşte oyun için keymap dosyası olsa Quake gibi sorun kalmayacak.

sedisedisedi1

Üye
oyun sertifika hatası verdi ama yine de teşekkürler

dr_jones12

dr_jones12

Üye
Aşağıdaki linkten oyunu indirip E'ye atın:

Bu dosyayı da telefona kurun:

Telefonu yan çevirmeyin oyuna girince zaten tam ekran olarak çalışıyor.Şimdi kurdum ve açtım oyunu ancak tuşlar işlemiyor nedense.

mekanik

Üye
duke'nin linkini kontrol ediver :)

dr_jones12

dr_jones12

Üye
tamam düzelttim linkleri.

dr_jones12

dr_jones12

Üye
bayadır ses çıkmıyor yok bir şey anlaşılan :)

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşlar ben oyunu kurdum herşeyi yaptım herşey oldu kendi kendine oyun oynayaıp duruyor bi adam war paso kendi koşturup öldürüyo oka basıyom game ye geliyom bidaha oka basıyom olmuyo oyunun tuş şeylerindemi bişi var tuş ayarlarını söyleyinde yapalım oyun süper kendi kendine oynuyo adam ama anlamadım gitti

beyler mevzuyu çözdüm mekanik arkadaşımıza teşekkür ediyorum quake 3 adlı açtığı konudan yardım olarak mevzuyu çözdüm benim gibi oyuna giremeyenler için alın size kontröller

KONTROLLER

Oyun menüsü geldiğinde telefondaki kırmızı ve yeşil tuşla menüden herhangi bir butona gidip, seri bi şekilde önce ses artırma tuşu (+) sonra ses azaltma tuşu (-) ye basıyoruz. Bu olay bilgisayardaki enter tuşunun vazifesini görüyor... Yani oyuna girmek için menüde game butonunun üzerindeyke seri bi şekilde önce + sonra - tuşuna basarsak oyuna girer. Oyundayken ana menüye dönmek için kamera tuşuna tam!!! basın...
Kamera tuşuna yarım!!! basarak sağa, power (kapatma) tuşu ile sola dönüyor. Yeşil tuşla ileri, kırmızı tuşla geri gidiyor. Beyaz tuşla da ateş ediyor...

Üst Alt