Orjinal Belle için Widgetlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
Şu widgetı da ilk mesaja eklermisin boşuna konu açmayalım tek yerde toplansın bari.

My Location Widget
Ovi son sürüm haritlar yüklü olacak 3.08 olanı ve telefon hackli olacak, yüklenirken telefon hafızasına yüklenecek yoksa widgetlarda gözükmez.

Rapidshareden indirmeyi beceremedim

tarxhn

tarxhn

Üye
ben yukledim ama bir turlu telefonda calışmadı sorun bendemi var nedir

hardistortion

Üye
hava durumunu kurarken güncelleştirme hatası verdi neden olabilir?

marsharun

marsharun

Üye
teşekkürler. bişey sorcam. mesela başka biyerden digital clock widget yükledim orjinali kayboldu:( bunun içindeki music widgedini yüklersem de orjinal mğzik widgeti silinir mi acaba?

n000k

n000k

Üye
teşekkürler. bişey sorcam. mesela başka biyerden digital clock widget yükledim orjinali kayboldu:( bunun içindeki music widgedini yüklersem de orjinal mğzik widgeti silinir mi acaba?
evet..

_ardaa

_ardaa

Üye
widgetlar silinmez sonradan yüklediğini kaldır orjinali geri gelecektir.

marsharun

marsharun

Üye
widgetlar silinmez sonradan yüklediğini kaldır orjinali geri gelecektir.
sonradan yüklediğim saat widgetini kaldırıp tele restart atmama rağmen gözükmedi ama o saat widgeti. ben de mecbur yükledim bi tane

_ardaa

_ardaa

Üye
İlginç silinmiyor diye biliyordum ben üstelik saat widgetı başka yolu vardır elbet modlama ile uğraşanlar daha iyi bilirler.

marsharun

marsharun

Üye
tekrar denedim kaldırdım sonrada yüklediğim widgeti tele reset attım ama yine gelmemiş orjinal widget

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi

Zaten orjinal widget bunların hepsi.müzik playerda orjinal yani.

Silmeden yüklemek isteyenlerin telefonu hackli olması lazım xplore da private klasöründemiydi neydi bi dosyayı silip daha sonra widget yüklüyorlar ikiside kalıyor adını unuttum ben.Bilen biri vardır mutlaka.Her önüne gelen denemesin bari.Bozarsanız karışmam.

----------Eklendi @ 01:10:33 ---------- Yazıldı @ 01:04:40 ----------

"
Sisteminizde
Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız. Bunu Yapmadan Önce
C:/200159c0\themes klasörünü silip yükleme yapın. "

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-yeni-widgetler-sis-577680.html

uribaju

uribaju

Üye
eskisinin c resource apps içerisinde mif dosyasını alın biryerde tutun daha sonra farklı bir widget mif dosyasını atın aynı yere beğenmezseniz eski mifi tekrar atarsınız orjinali olur

Üst Alt