Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

karaer344

Üye
ya ben refurbish e bastım oraya kadar her şey normaldi. ardından %10 a geldiğinde bir hata verdi tamam dedim program kapandı ve şu an telefon da kapalı. açamıyorum. sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olur musunuz ?

aktan_alone

Üye
arkadaşlar lütfen acil yardımcı olun dead flaş ataarken telefon kapandı ve açılmıyo ne yaptıysam olmadı servise vereceğim parayı size vereyim istanbuldan bi arkadaş varsa telefonu ona getirebilirim aciiiil

flaşlama yaparken en son bu hatayı veriyo

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

retey Cancel

lütfeen yardım yoksa atacağım bu telefon çöpe

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
c6 01 e olmazmı

korkuts2009

Üye
kardeş herşey çok güzel eline sağlık ama ovi mağaza açılmıyor tek sıkıntı o ne yapabiliriz ?

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
kardeş herşey çok güzel eline sağlık ama ovi mağaza açılmıyor tek sıkıntı o ne yapabiliriz ?

Ovi mağaza artık çalışmıyor zaten. Nokia mağaza'yı indirip yükleyin. Ovi mağazanın sunucuları artık devre dışı..

dgncnyldz12

Üye
iyi akşamlar. downgrade yi indirdim onu yüklemeyi de öğrendim şimdi
napcm yardım edermisn lütfen. 609sürümünü kurmak istiyorum actığın konuda linkler çok karışık geldi. Hangi linklerden neleri indrmem gerekli

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
kurtuluş 40 belle varken ico 3.1 i kim yükler???

tetam

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım burda yazılanları uygularken ekran gitti ve tel bir daha açılmadı lütfen yardım edin ne yapmalıyım.

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardım burda yazılanları uygularken ekran gitti ve tel bir daha açılmadı lütfen yardım edin ne yapmalıyım.

Cihaz hiç tepki vermiyorsa bir sonraki aşama dead flash atmak zorundasınız. Forumda açıklaması mevcuttur..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Cihaz hiç tepki vermiyorsa bir sonraki aşama dead flash atmak zorundasınız. Forumda açıklaması mevcuttur..

Arkadaşın dediği gibi dead phone flashing olcak eğer hiç titreme falan yoksa bi 30 dakka falan bekle tel kendine gelcek sadece titriycek açılmıycak eğer öylese Bu konunun en altındaki videoyu incele :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Madness+ 1.0 varken delight ve taylor cfw yüklenir mi :)))

----------Eklendi @ 11:00:12 ---------- Yazıldı @ 10:59:37 ----------

Rompatcher tarihe karıştı!

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Telefonu riske atamazdım ben ya O.o

akuzun

Üye
Aynı problem bende de olmuştu. "Phoenix" adlı programı silip 2011v yükleyin. Ardından ilk yazılım olan "Scandinavia" ile tekrar geriye dönün. Sonra 14.02v geçiş yapın. Yükleme işlemlerinden sonra belle'ye tekrar terfi edin. Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. (Flashı dead flash ile tekrar atmak zorundasınız.)

Dosya yönecisi: Belle yüklü olduğu için belle'ye göre tarif edeceğim. Menü/Araçlar/Dosyalar/ 2.sıradaki Dosya hafızasının üzerine basılı tutun biçimlendir yazısını göreceksiniz. Biçimlendir yapıp depo'yu biçimlendirin.

Hayır kalmaz. Cihazı garantiye vermeden önce tekrar orj anna sürümüne geçip format atın. Cihaz ojinaline dönecektir..

benim çok acil bi sorum var. c6-01 telefonuma symbian belleyi nokianın kendi sitesinden yükledik ama ben annaya dönmek istiyorum acaba mümkünmü??? mümkünse bunu nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz??? çok acil. teşekkür ederim

tarama

Üye
Yeni çıkan orijinal belleyi N8 e yüklerken Navifirm den indirip flashlama yaparken phonix ve diğer program sürüm numarası hangisi olmalı, ayrıca indirilecek dosya sayısı kaç tane olacak?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Yeni çıkan orijinal belleyi N8 e yüklerken Navifirm den indirip flashlama yaparken phonix ve diğer program sürüm numarası hangisi olmalı, ayrıca indirilecek dosya sayısı kaç tane olacak?

Phoenix'in güncel sürümünü
takip edebilirsiniz.

Navifirm ise
BURDAN indirebilirsiniz ben bununla indirdim :)

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar belleyi suiteden güncelledim acaba soft format atmak gerekir mi sistemin rahatlaması açısından?

Üst Alt