distakjo
Üye
sağol kardeş. baya uğraşmıştımda diyorum bu işin içinde bi iş var diyeBence PR1.0'a downgrade yap sonra yükle![]()

sağol kardeş. baya uğraşmıştımda diyorum bu işin içinde bi iş var diyeBence PR1.0'a downgrade yap sonra yükle![]()

sağol kardeş. baya uğraşmıştımda diyorum bu işin içinde bi iş var diye![]()
Yapabildin mi?c6 01 için daha belle çıkmadı arkadaşımc6 01 e olmazmı

kardeş herşey çok güzel eline sağlık ama ovi mağaza açılmıyor tek sıkıntı o ne yapabiliriz ?
kurtuluş 40 belle varken ico 3.1 i kim yükler???
Arkadaşlar lütfen yardım burda yazılanları uygularken ekran gitti ve tel bir daha açılmadı lütfen yardım edin ne yapmalıyım.
Cihaz hiç tepki vermiyorsa bir sonraki aşama dead flash atmak zorundasınız. Forumda açıklaması mevcuttur..
Arkadaşlar lütfen yardım burda yazılanları uygularken ekran gitti ve tel bir daha açılmadı lütfen yardım edin ne yapmalıyım.

Aynı problem bende de olmuştu. "Phoenix" adlı programı silip 2011v yükleyin. Ardından ilk yazılım olan "Scandinavia" ile tekrar geriye dönün. Sonra 14.02v geçiş yapın. Yükleme işlemlerinden sonra belle'ye tekrar terfi edin. Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. (Flashı dead flash ile tekrar atmak zorundasınız.)
Dosya yönecisi: Belle yüklü olduğu için belle'ye göre tarif edeceğim. Menü/Araçlar/Dosyalar/ 2.sıradaki Dosya hafızasının üzerine basılı tutun biçimlendir yazısını göreceksiniz. Biçimlendir yapıp depo'yu biçimlendirin.
Hayır kalmaz. Cihazı garantiye vermeden önce tekrar orj anna sürümüne geçip format atın. Cihaz ojinaline dönecektir..
Yeni çıkan orijinal belleyi N8 e yüklerken Navifirm den indirip flashlama yaparken phonix ve diğer program sürüm numarası hangisi olmalı, ayrıca indirilecek dosya sayısı kaç tane olacak?