Orjinal Belle için Widgetlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

tarxhn

tarxhn

Üye
teşekkürler

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler. Fakat bir sorum olacak bunları yüklüyorum ama nere gidiyor bulamıyorum widget eklede yok kısayol eklede yok ? Yardımcı olursanız sevinirim. Bide bunlar belle için değilmi yüklerken uyumlu değil yinede yüklensinmi diye hata veriyor

Rica ederim.Widgetlar ,C7de hepsi çalıştı.C601 de çalışıyormu bilmiyorum.Telefon hafızasına yükledim ben.Widget ekleye gelmesi lazım.

fethisagol

fethisagol

Üye
sorunu çözdüm
Telefon hafizasina kaydetip telefonu kapattım açtim widgets listesine eklendi

_ardaa

_ardaa

Üye
muhtemelen dediğim şey onun için son sürüm haritaları yüklemen yeter kendi geliyo eğer yüklü ise tekrar yükle bence

Deniyorum da internete bağlanmıyor ne wi-fi ne mobil önce bu sorunu çözmem lazım

mutlu8890

Üye
yanlış konuya cevap mesaj yazdım. pardon

n000k

n000k

Üye
Annada olan Bildirimler widgeti lazım. Nası bulabiliriz.

annadaki bildirim widgeti annada kaldi dostum..bunun zaten durum widgeti var.herhangi bi ana ekranda parmaigini yukardan asaiya kaydir,acilcak kolay gele ;)

79mm79

79mm79

Üye
Rica ederim.Widgetlar ,C7de hepsi çalıştı.C601 de çalışıyormu bilmiyorum.Telefon hafızasına yükledim ben.Widget ekleye gelmesi lazım.
ben E: ye kuruyordum c: dolmasın diye kaldırıp c ye kurdum widget listesine eklendi teşekkürler

fatih982

fatih982

Üye
sızıntılar ile arasında hiç bir fark yok hatta eksiklikleri var anlaşılan mesela widgetler gibi ben kurtuluş 40 bellesindeyim iyiki orjinal ile değiştirmemişim kurtuluş yeni bir yazılım yaparsa onunla değiştiririm yoksa bu yazılımla devam

ahmetoran

ahmetoran

Üye
Bunu nasıl yüklüyoruz?

esatgelmedi

Üye
Dosya ekleyemedim ama upload ettim.C7imde sonuç olumlu :)

(Nokia Belle 111.030.0609 Hacked Nokia)

Hackli son sürüm bellede çalışır.

Eyvallah kardeş çok sağol iyi oldu. Bunların şeffaf olanları vardı onları bulabilsem süper olacak

tahaberkan53

Üye
arkadaşlar bu hack muhabbeti ne ya :( hackli olmayanlarda çalışmıyormu bu widget lar . ben telefonuma hiç birşey yapmadım bugune kadar . hacklemem iyi birşey mi ? şimdidien sağolun

ahmetoran

ahmetoran

Üye
nasıl yükleniyor, birisi yardım etsin, sertifika hatası veriyor

Uqur5445

Üye
yukledim ama yok cıkmıyo

----------Eklendi @ 22:37:01 ---------- Yazıldı @ 22:36:19 ----------

hacle cıhaznı

----------Eklendi @ 22:40:04 ---------- Yazıldı @ 22:37:01 ----------

heklemeniz bısey olmaz her uygulamayı yuklersiniz sorunu yok

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler deneyeceğim ;)

one2one2

one2one2

Üye
illâ hacklememizmi gerekiyor? Sertifikalasak olmuyormu?

_ardaa

_ardaa

Üye
Şu widgetı da ilk mesaja eklermisin boşuna konu açmayalım tek yerde toplansın bari.

My Location Widget
Ovi son sürüm haritlar yüklü olacak 3.08 olanı ve telefon hackli olacak, yüklenirken telefon hafızasına yüklenecek yoksa widgetlarda gözükmez.

• Beğen
Tepkiler: bymodifieci
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya bu ilk cevapta verilen dosyayı indirdim yüklemek için illa hack mi yapmam gerekiyor telefona ?

_ardaa

_ardaa

Üye
ya bu ilk cevapta verilen dosyayı indirdim yüklemek için illa hack mi yapmam gerekiyor telefona ?

Yüklenmiyorsa hack şart demektir birde telefon hafızasına yükleyeceksin widgetları yoksa görünmez listede.

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Şu widgetı da ilk mesaja eklermisin boşuna konu açmayalım tek yerde toplansın bari.

My Location Widget
Ovi son sürüm haritlar yüklü olacak 3.08 olanı ve telefon hackli olacak, yüklenirken telefon hafızasına yüklenecek yoksa widgetlarda gözükmez.

Teşekkürler.Ekledim.Çalıştı.:oke:

• Beğen
Tepkiler: _ardaa

Üst Alt