Oyun Order & Chaos Online Yardımlaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Order & Chaos Online'da sizce en iyi sınıf hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30
Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

yuvanka

Üye
Albatros valla muhtesem olur.. boyle guzel online oyunda adam gibi rehber olur bizede..

• Beğen
Tepkiler: Albatros Suvarisi
Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yuvanka

yuvanka

Üye
Valla inan merakla bekliyorum bende 4 tur arkadyaya 70 olucam isallah :)) asil oyun ondan sonra baslicak cunku yok takisi yok meslegi hatta ve hatta yetenek dağilimi nasil olmali gibi.. aslinda cevap bekleyen cok soru var.. simdiden eline saglik :))

• Beğen

ashoka

Üye
fml zindanında scanner bossu kesmek için yardımcı olabilirmisiniz beyler

MadMonday

Üye
Arkadaşlar şu an 1.84 gb lik guncelleme indiriyor fakat güncellemeyi oyunun üstüne indiriyor yani güncellemeden sonra oyunun kapladığı yer 4 gb mi olacak biri bunun mantığını ve çözümünü söyleyebilir mi ileride 30 gb indiricez oyunu o zaman

reaurora

reaurora

Üye
indirdigin dosya oncekinin yerine gececek

RusellRocK

Üye
Server: Amerika 1. Server
Nick: IChristaLLe
YaKamoz clanina bekleriz +70
iyi oyunlar
ya bisey soricam mobil tl ile runik cekiliyormu cekiliyorsa nasil cekiliyor faturasiz hat kullaniyorum

reaurora

reaurora

Üye
turkcellin mobil odeme secenegi var google playde

cthax

Üye
Arkadaşlar sizlere karakterlerimize büyüklerimizin sırasının nasıl olması gerektiğini göstermek istiyorum.

Bunun içinde Order & Chaos resimli anlatım yapıyoruz.

Eğer Irkınız “Savaşçılar“ise,

Kan Arayanlar için

muhafız büyüleri için

Eğer Irkınız “Koruyucu” ise,

Okçular için

Suikastçılar için

Eğer Irkınız “Keşiş” ise,

İlahiler için

Askeri için

Eğer Irkınız “Sihirbaz” ise,

Ateş için

Buz için

Elimizden geldiği kadar sizlere karakterlerinizin ırklarına göre yeteneklerinin ( skillerini ) sıralarını resimli bir şekilde anlatmaya çalıştık. Sizlerin de fikirleri var ise bize bildirmenizi veya yorumlarda paylaşmanın rica ederiz. Şunu unutmayın karakteriniz ne kadar sağlam olsa da yanlış verilmiş büyü sıralaması yüzünde kuvvetli olmaz. Bilgilerimizi paylaşalım yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olalım. Beni oyunda B.E.R.T.A.N Nick ile bulursunuz ya da RÜYA TAKIM Teşkilatında.

• Beğen

xaurus

Üye
Merhaba arkadaşlar. Android telefonumda oyunu oynuyorum 62 lvl oldum. Ancak windows 8.1 pc de oyunu yükledim ve aynı üyelik bilgileri ile oyuna giriş yaptığımda karakterim gözükmüyor. Acana android ve windows platformları ayrı ayrı mı ?

redsungamedevelop

Üye
Keşis için olan yetenekler bence uygun degil. Çunkü keşisin pve pvp olarak 4 farklı dizilimi var . Mesela o dizilimle pvp ye girsen en iyi itemleein olsan bile keserler :)

Bu dizilimde askeri tarafta 4. sıradaki kullanilmasi gereken 1 yetenek puanini kullanmadım. Eğer ortadakini kullanırsanız pvp için aşagıdakini kullanırsanız pve için healer dizilimi olur.

• Beğen

xaurus

Üye
Merhaba arkadaşlar. Android telefonumda oyunu oynuyorum 62 lvl oldum. Ancak windows 8.1 pc de oyunu yükledim ve aynı üyelik bilgileri ile oyuna giriş yaptığımda karakterim gözükmüyor. Acana android ve windows platformları ayrı ayrı mı ?
Cevap verebilecek yok mu arkadaşlar.

redsungamedevelop

Üye
her platformda farklidir. Android de olan windows da gozukmez

reaurora

reaurora

Üye
beyler ben baglanamiyorum. kullanici adi ve sifreyi yaziyorum giriye bastigimda oyun kapaniyor :hmmm bir cozum bilen var mi? yada ayni sorunu yasayan

yuvanka

Üye
Bende güncellemeyi yükleyemiyorum dün epey uğraştım ama olmadı. Telefon Samsung Note 4 ''Bir hata nedeniyle indirilemiyor (905)'' hatası alıyorum sürekli. Ne oyunmuş yaa çok keyifli ama her güncelleme de sıkıntı çıkarıyo bi yerden sonra oyundan soğuyosun. Buna bi çare bulsalar keşke. alan problemi olamaz 17 GB kullanılabilir alan var aynı problemi başka yaşayan ya da fikri olan var mı?

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

redsungamedevelop

Üye
meşhur zindan kapı buglari kaldirıldı. Var mı çözüm bilen

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye