Oyun Order & Chaos Online Yardımlaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Order & Chaos Online'da sizce en iyi sınıf hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30

ashoka

Üye
Beyler bir şey sormak istiyorum efsane zindanların tükenirliğini sıfırlamak için enerji kitabesini sadece runiklemi satın alıyoruz ? Runik kullanmadan sıfırlamanın başka bir yolu yokmu? Zaten 3-4 zindanda tükeniyor

reaurora

reaurora

Üye
cekilisten bedava cikabilir. bana 3 tane cikti :D

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

ashoka

Üye
Peki ben yeni 70 level oldum itemlerimi güçlendirmek için efsane modda hangi zindanlara girmeliyim.agl ye giriyorum sürekli ama hep aynı itemleri atıyor.İtem yapmak için görev yada meslek mi kasmalıyım

• Beğen
Tepkiler: Albatros Suvarisi
Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

ashoka

Üye
efsane modda herkezle her zindana girilmiyor maalesef :)

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
efsane modda herkezle her zindana girilmiyor maalesef :)
Bence en iyi seçenek varsa arkadaş birlikte belirlediğiniz zindanı bir iki gün full yapın. Sonuçta mmorpg işi sabır işi.

denizgizemdursun

denizgizemdursun

Üye
Ya parşömeni sıfırladım. sihirbazmıdır nedir ondanım ve bi skill im yok geri gelmedi ateş topu o da. Nolcak şimdi :( 45 levelim

ashoka

Üye
Arkadaşlar son bir soru :) peki bu s1 s2 s3 epic itemler nasıl alınıyor

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

redsungamedevelop

Üye
s serisi itemleri pvp yaparak alabilirsin. orta seviye pvp itemi istersen merhametsiz serisi ileri seviye istersen s3 serisi alman gerek.Ama adi ustunde pvp icin bu itemler zindana anca kolay olanlar için ise yarar sana. Greenmont da alma yerleri var ordan aliyorsun. Meslek isini runikle kasma şarti yok çoğu tanıdığım kendi kastı. Kolay değil ama oyun amacı bu 2 günde herşeyi yapamazsın :). Ben 3 gunde 200 yapmıştım mesleğimi.

Bide bi konu hakkinda bilginiz var mı soracam. Bu bug yapıp ablem ve ruh mührü alanları rapor ettim ama hala oyundalar. Başka yolla şikayet edebilir miyiz?! Kara borsadan onlar yüzünden item alamiyoruz.

sabitslx

Üye
Arkadaşlar Selam,

2 gündür Kahverengi ata binemiyorum ne zaman kullanmaya kalksam büyü hazır değil diyor ve kullanamıyorum. 46Lv oldum acaba 45lv den sonra bu ata binemiyor muyum??

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

yuvanka

Üye
Arkadaslar selam..
Cok dertliyim büyü hazır degil uyarısı aliyorum devamlı..
Atıma binemiyorum hicbir skill çalışmıyo hayir 70 olmama bu kadar az kalmışken emegime kıyamıyorum. Henüz 62 lvl im 4 pvp yapinca duzeliyo diyolar ama onuda lvl den dolayı yapamadigim icin caresizim bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.. 4 gündür kasamıyorum
Şimdiden teşekkür ederim

redsungamedevelop

Üye
sorunla karsilasmadım ama pvp alanina gidip biri sizi kessin öyle deneyin bide. GM lere rapor yolla ama cevap pek vermiyorlar.

yuvanka

Üye
Aynen oyle yaptim bir kac kez pvp alaninda kesildim hatta moblarada direnmedim bide onlar öldürdü. Note 4 kullaniyorum okuz gibi hafiza var ama tek oyun bu yuklu baskada uygulama yok sayilir sorun hafizada olamaz bense anlamadim nasil olcak bu is.. burkac kisi daha ayni sorunu yasadi ama onlarinki gecti bende hala durum ayni.. cevabiniz icin cok tesekkur ederim

reaurora

reaurora

Üye
skillerde iyilestirme yapiyorlar galiba. bu sorunu herkes yasadi. 70 lvl olanlar arenaya girip cikinca duzeldigini soyluyor. 70 lvl alti olanlarda herhangi bir zindana girip cikinca duzeliyormus.

• Beğen
Tepkiler: Albatros Suvarisi

MadMonday

Üye
Ya bende de dünden beri aynı sorun var ayrica iksir kullanirken kullanılamaz gibisinden hatalar veriyor oyuncularin bazilarinda bu hata var zindana girdim cıktım işe yaramadi birdenbire böyle bir hatanin ortaya cikmasi ve oyundaki herkesde değil de sadece bazı kişilerde ortaya çıkması gerçekten sinir bozucu acil bir çözüm bulunmalı yoksa 2 3 gün sonra silecem oyunu

yuvanka

Üye
Aynen cok az kiside bu sorun devam ediyo.. ayni hesap uzerinden baska car actim onda problem yok gayet normal oynuyorum ama asil çar rezalet. Zindana girdim ciktim ayni degismedi bende duzeltmezlerse silicem oyunu

sabitslx

Üye
Hareket ederken çoğu büyüyü yapamazsınız. Ayrıca çatışma içindeykende yapamazsınız. Çatışma içinde olmadığınıza emin olup durarak bineğinizi çağırmayı deneyin.

Gm ler sağolsun kimseyle muhattap olmadıkları için rapor edince bile bu raporlara baktıklarını sanmıyorum. Sürekli şikayet etmekle siz de belki ban yiyebilirsiniz. Böyle bir bug bulduysanız sakın denemeyin yapmayı. Eğer dikkate alırlarsa resmi forumlarında onlarla iletişime geçmeye çalışacağım. Daha önceden bir çok hatayı belirtmiştim. Nedense hesabımı banlayıp ip ban attılar. Sanki oyunun adını lekelemeye çalışıyorum gibi. Tekrar deneyeceğim yinede.

Öğrendiğim kadar bu oyunun genelinde olan bir sıkıntıymış :( yakın zamanda güncelleme gelecekmiş o zaman bu hatalar düzelecekmiş.

Üst Alt