Google play store dan güncelleyiniz. Oyunu başka sitelerden indirerek hesabınızı tehlikeye atmaya gerek yok. Hem oyunu oynadığınız için oyunun play store da mevcut olduğu ve ücretsiz oldugunu bilmeniz gerekiyor?Oyuna yeni gelen güncellemeyi indirebileceğim güvenli bir site bilen var mı?
Evet play store da olduğunu biliyorum ama o boyutta bir şeyi mobil olarak indirme imkanım yok.Google play store dan güncelleyiniz. Oyunu başka sitelerden indirerek hesabınızı tehlikeye atmaya gerek yok. Hem oyunu oynadığınız için oyunun play store da mevcut olduğu ve ücretsiz oldugunu bilmeniz gerekiyor?
Malesef böyle bir şeyin mümkün olmayacağını sanıyorum. Oyunu yüklediğinizde lisans hatası verebilir. Ama ücretsiz olduğundan lisans hatası almama gibi bir durumda var. Yinede upload edebilirim sizin için.Evet play store da olduğunu biliyorum ama o boyutta bir şeyi mobil olarak indirme imkanım yok.
Bildiğim kadarıyla lisans hatası apk dosyası kaynaklı obb dosyasını upload ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürlerMalesef böyle bir şeyin mümkün olmayacağını sanıyorum. Oyunu yüklediğinizde lisans hatası verebilir. Ama ücretsiz olduğundan lisans hatası almama gibi bir durumda var. Yinede upload edebilirim sizin için.
Belli bir yer yok. Herhangi bir yerde karşılaşılabilir. Ama Sinskaald Uçurumu - Dompei Harabesinde çok karşılaşıyorum. Oraya bakabilirsiniz. Sık aralıklarla çıkıyor binekler.Binekleri nerde nasıl buluruz nasıl yakalarız bilen cevaplayabilir miözellikle orc ırkını
)
Öyle nadir falan istemiyorum ayağımı yerden kessin yeter
Amerika- Fısıldayan Adalardan " HULK-TR " . Türk clanlarından her türlü teklife açığım![]()
Internette yazmışlar büyük çöl diye. Resmen adım atmadık yer bırakmadım 2 gündürBelli bir yer yok. Herhangi bir yerde karşılaşılabilir. Ama Sinskaald Uçurumu - Dompei Harabesinde çok karşılaşıyorum. Oraya bakabilirsiniz. Sık aralıklarla çıkıyor binekler.
Teşekkür ederim bilgilendirme için 
Belli bir yer yok. Herhangi bir yerde karşılaşılabilir. Ama Sinskaald Uçurumu - Dompei Harabesinde çok karşılaşıyorum. Oraya bakabilirsiniz. Sık aralıklarla çıkıyor binekler.
velhasılı kelam sana teşekkür etmek istedim en azından görmüş olduk 

Kırmızı sandık şeklinde harita bi şekil görcen. Gidip oraya bırak ilerde lazım olur diyorsan. Yok olmazsa iki seçeneğin var. Sürükleyip boş ekrana bırak atmış olursun ya da bi satıcıya sat.arakdaşlar çömezim oyundaşimdi çanta dolu diyo ne yapçam ben burdaki malzemeyi
))
benimde bi kaç sorum var cevaplayın lütfen 20. seviye oldum hala oyunu çözemedim ilginç pek fazla böle oyun oynamışlıgım yok yorumları okuyorum bazı terimleri hic anlamıyorum t4 falan bunlar ne önce bu terimleri açıklarmısınız bide çözemediğim zindanlara nerden giricez kaç levelde giriliyo zindanlara bide bu dönüşüm ticaret tam nasıl oluyor biraz anlatın daha varda aklıma gelmiyor konular
Bazen böyle sorunlar yaşanıyor. Benim başıma sürekli geliyor. Bir süre sonra gelecektir envanterinize. Bir gün de sürebilir bu.
Bahsettiğim Order & Chaos Online Türkçe Rehber burda konu olarak açmayı düşünüyorduk. Açacağızda fakat o kadar bilgiyi burda sunamayacağımızdan Blog sitesi açmaya karar verdik. Su an hazırlık aşamasında. Daha açık değil yani. Açıldığında burdan linkini verecegiz. Ayrıca oyun içinden Global Sohbetten sürekli duyurusunu yapacağız. Site için gerekli bilgiler henüz toplanamadı. İşin doğrusu daha yarısına gelemedik. Yardımcı olan pek fazla kişi olmadığından fazlasıyla uzun sürebilir. Belkide açmaktan vazgçebiliriz. Yinede takipte kalın. Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz.