OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.(İngilizce Dil-Türkçe Anlatım) 11/12/2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
ya arkadaslar ben opda ya uye oldum sertıfıka talebım onaylandı ama sımdı ne yapacagımı bılmıorumsıtedekı .cer ve . i bılgısayara mı ındıreyım ne yapayım bılmıorumbı yardım lutfen

cihanlive

Üye
sertifikamı aldım programı yükledim ttpod müzik programını sertifikalandırdım ama telefona yükleyince hala sertifika hatası diyor. Yardım edebilirmisiniz..

karamitil

karamitil

Üye
programı bilgisayaramı yoksa telefonamı indiriyoruz? kurduktansonra nasıl sertifikalandırma yapıyoz?

kenan.doner

kenan.doner

Üye
teşekkürler kardeş :bye2:

53F4

53F4

Üye
bu seritifka alırken cinli arkadaslarımıza imei numaramızı falan veriyoruz bu sorun olusturmazmı

oranj

Üye
arkadaş aynen işlemleri yaptım.işin ilginci hemen akabinde normal dedi ve cer dosyalarını indirdim pcye.ancak dosyayı açtığımda bir uyarı alıyorum "bu sertifikanın doğrulanması için gerekli bilgiyi içermiyor" diye acaba yanlış bende mi yoksa opdadamı?not:uygulama yükleme yani apply/upluoad yazan kısımda tarih bugünün tarihi ve saati de 20:49 gösteriyor acaba o saattemi aktif olacak?

prolaz

Üye
abi bu sertifikayı alırken seri numarayı çalma gibi problem olabilirmi şimdiden çok saol

zezu_5

zezu_5

Üye
tşkrler sertifikamı bekliorm anlatım çok açık çok basit tşkrler buttonunuda kullandım daha napabilirim ki kardeşim :)

emeğe saygımız sonsuz

Alex5181

Üye
Arkadaşlar ellerinize sağlık yardımlarınız için fakat ben şu anda opda.cn sitesine giremiyoırum sayfa açılmıyor acaba neden? dns leri falan mı değiştirmem gerek

Apollon07

Üye
Vallaha cok sagol cok işime yaradı

atakan25

atakan25

Üye
2. rersim de blerittiğin yer gelmiyo aklllı iş yap yapçaksan

ates

ates

Üye
deneyelim bakalım.umarım olur.tesekkürler

invisibleblue

Üye
süper emeğine sağlık

kekoseyda

Üye
kardeş allah razı olsun senden bende yeni başvuru yaptım inşallah proplemsiz bir şekilde sayende sertifikamızı alırız
tekrar teşekkurler

gary6666

Üye
Ben de denedim. Şu an bekliyorum. Hadi hayırlısı

badb0y06

Üye
beyler aldım sertifikayıda nasıl halledecez programları nasıl sertifikalı yapıcaz bilen anlatabilirmi acaba

sagoenteresan

Üye
kardeşim bunu biliyorumda elimizdeki bu dosyaları nasıl kullancaz o konu soru işareti işte

sedat8

sedat8

Üye
çok kolay bi şekilde aldım... Teşekkürler...

hoca1677

Üye
Beklemeye başladık bundan sonra ne olacak. Sayfanın açıkmı alması gerek. Süre ne kadar??

kokomuro1

Üye
çok saol baba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt