OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.(İngilizce Dil-Türkçe Anlatım) 11/12/2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

appak

Üye
tesekkürler kardeş aama nasıl yükleyeceğic

caninyo

caninyo

Üye
eywallah kardeş

serhattrue

Üye
arkadaşlar benim sorunum şu.bu opda sitesinden sertifika yaptım cer. ve jar dosyalarını indirdim.yüklemek istediğim programı sign edıo fakat telefona kurunca KISITLANMIS SERTİFİKA diyor ne yapmam lazım??

ehre

Üye
selam arkadaslar | cer ve dosyalarını indirdim ne yapmam gerekiyor telefonum n73

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar en sonunda yaptım ve sorunsuz calısıyor size kısaca anlatayım
cer ve dosyalarını bilgisayarınıza indirin.
indirince bir dosya daha indirmeniz gerekecek oda
bu adreste şimdi onuda indirin indirdinizmi

herhangi bir dosya indirin sonra buraya yukleyin size gelen cer ve dosyalrda yukleyin ve okleyin sonra yeni olan dosyayı telefonuza yukleyin hepsi bu kadar

asepsi

asepsi

Üye
teşekkürler:oke: sertifikayı aldım hadi hayırlısı :d:

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
aldım arkadasım singsis ve rompatcher programlarınında denedim ama program lisanslarken hatası diyor imzalamıyor sorun ne olabilir yardımcı olursan sevinirim

mehmet_ali_has

Üye
güzel paylaşım işlemleri yaptık yeşil olmasını bekliyorum paylaşım için tşlr

aa-tolga

aa-tolga

Üye
tesekkür ederiz iyi anlatım...

filanca

filanca

Üye
sertifika almak da programları sertifikalandırmak da çok kolay ve kesinlikle çalışıyor...

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama yukarı kısımdaki signing softs kısmına tıkladığımızda karşımıza gelen ekranda daha önce aldığımız sertifikamızın bilgilerinin yazdığı bir kısmı var hemen sol tarafındaki yuvarlak kısmı seçili hale getiriyoruz. daha aşağıda upload file kısmındaki "dosya seç" butonuna tıkladıktan sonra unsigned durumda bulunan kurulum dosyamızı siteye yüklüyoruz. remark kısmına da kafamıza göre bişeyler yazdıktan sonra "submit and upload" butonuna tıklıyoruz. programın büyüklüğüne göre bekledikten sonra imzalama işlemi sona eriyor. son olarak gelen ekranda download butonuna basınca imzalanmış programımızı indirip telefona rahatça kurabiliyoruz...

umarım yardımcı olur...

Kardeş Lütfen Ama Lütfen Resimli anlta Çok sevinirim neyi Tıkladığın Burada Belli olmuyor Cr dosyasınımı Yoksa dosyasınımı vericez Lütfen resimli anlat Eline sağlık gına geldi bu sertifika olayından..

akayakay

akayakay

Üye
ya su aldıgımız dosyaları nasıl tele yüklücemizi biri adam gibi resimli anlatsa her kafadan bir ses tele bu dosyaları nasıl yüklücez. ve sis dosyasını aldık ama tele nasıl montajlıcaz olmuyor

JRValantin3

JRValantin3

Üye
    Konu Sahibi
ya su aldıgımız dosyaları nasıl tele yüklücemizi biri adam gibi resimli anlatsa her kafadan bir ses tele bu dosyaları nasıl yüklücez. ve sis dosyasını aldık ama tele nasıl montajlıcaz olmuyor

Arkadaşım Sitede veya Googlede SignSis s60 v3 die ara anlatılıyor ben 3 defa attım anlatım ama kabul edilmedi sitede|-)

chax

Üye
selam arkadaslar | cer ve dosyalarını indirdim ne yapmam gerekiyor telefonum n73

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar en sonunda yaptım ve sorunsuz calısıyor size kısaca anlatayım
cer ve dosyalarını bilgisayarınıza indirin.
indirince bir dosya daha indirmeniz gerekecek oda
bu adreste şimdi onuda indirin indirdinizmi

herhangi bir dosya indirin sonra buraya yukleyin size gelen cer ve dosyalrda yukleyin ve okleyin sonra yeni olan dosyayı telefonuza yukleyin hepsi bu kadar
ahh hojam bide binpda programinin icinden trojan cikmasa

candostumm

Üye
Dostum tekrar tekrar tesekkurler super bi sey oldu bu,,,,

k1v4nc

Üye
arkadaşlar ben herşeyi yaptım telefonda hellox u kurarken unpacking file... da bekliyor yani olmuyor bunun sebebini bilen var mı

mitange

Üye
saol dostum.kafayı yedirecekti bu sertifika hatası:)en sonunda halloldu....

sinoa

sinoa

Üye
Daha önce çince dil seçeneği ile yaptıım anlatımın ingilizce site hali

Buraya Tıklayın

üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..

Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..

Sorularınız olursa yardımcı olurum.İyi Günler...

:oke:
submite mastığım gibi sertifika geldi bu normal mi

mustif

mustif

Üye
2 gundur ugrasiyorum opda ya girmiyor bu linklere, accountum var ama linler calismiyor.

mikado01

mikado01

Üye
Inşallah alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt