Imobile.Com.CN Yeni Sertifika Alma Yöntemi OPDA gibi beklemek yok 16/06/2011

Sponsorlu Bağlantılar

kalkan3434

Üye
Resim eksikliği var kardeş..

SERKAN ZÜRAFA

Üye
BİŞEY SORACAM AM.. İsteğimizi Gönderdikten Sonra Kontrol Sayfasına Gidiyoruz.BU SAYFAYA NASIL GİDECEZ.TÜRKÇE OLMADIĞI İÇİN BİRŞEY ANLAŞILMIYOR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:))

umut681

umut681

Üye
    Konu Sahibi
BİŞEY SORACAM AM.. İsteğimizi Gönderdikten Sonra Kontrol Sayfasına Gidiyoruz.BU SAYFAYA NASIL GİDECEZ.TÜRKÇE OLMADIĞI İÇİN BİRŞEY ANLAŞILMIYOR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:))

anlatımda var zaten :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
ben üye oldum fakat benim imei gözüküyor başka birşey yok sayfa boş altında tık yeri var ona tıklayınca forum yeri açılıyor yardım

rockmanxxxxx

Üye
serfitika verme süresiz olarak askıya alınmış konu çöp...

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bizim imei opda kaldı silme şansı varmı bu sertifika sitelerine ne olduda artık vermiyorlar

erkan4b

Üye
tesekkür

YkPkY

YkPkY

Üye
Kendim Faydalandım ve büyük bir sorun teşkil eden bu sertifika alma yönteminden herkesinde yararlanmasını istedim.imobile'ın sitesi değişti ve yeni siteden sertifika alamayanlar var.güncellemek istedim.bende opdadan onay bekliyorum 3 gündür ama bu yönetmle 15 dk da aldım.resimli anlatım aşağıdadır anlatım ve resimler kendime aittir.Sadece en sondanki singtool kullanımını anlatan resmi alıntı yaptım diğerleri şahsıma aittir.

Öncelikle adresine giriyoruz ve sağ üstte bulunan kayıt butonuna tıklıyoruz

Sonra üye oluyoruz.

Üye olup giriş yaptıktan sonra sertifika isteği yapacağımız sayfaya gidiyoruz.(girişi otomatik yapıyor bidaha yapmanıza gerek yok)

Burdan IMEI numaramızı giriyoruz.

İsteğimizi Gönderdikten Sonra Kontrol Sayfasına Gidiyoruz.Eğer Kabul edilmişse aşağıdaki gibi sayfa gelir karşınıza zaten fazla sürmüyor ben 15 dk da aldım.azami 1 günde veriliyor.Sonra bu sayfada kırmızı yazılar var işaretli olana tıklıyoruz.

Sonra Karşımıza gelen sayfadan aşağı indiğimizde yeşil butonlar gelecektir.İşaretli olana tılayıp sing toolu indiriyoruz.Böylece cer ve ıvır zıvır dosyayla uğraşmıyoruz.

Sing Toolu indirdikten sonra açıyoruz ve aşağıdaki adımları yaptıktan sonra iş tamamdır.

Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz...

boşuna heveslenmeyin arkadaşlar sertifika verme durduruldu.imobile sitesindeki özür açıklaması

[h=1]Özür notu, şeylerin üretim - Saipan belgesi[/h] {2011/06/26 17:32 düzenlenen at paulgao Mesajlarını}
Saipan sertifika kim kullanıcıları istiyorum:
Saipan geçerli sertifika resmi web sitesine göre, bu bilgi için çok üzgünüm, sertifika üretim devam da başarılı olamadı. Detaylı açıklama:
1, üretim sürecinin orijinal sertifika Saipan resmi belgesi ile bizim net üretim, bize gönderin ve kullanıcıların geri bildirim kullanmak IMEI numarası, bu sertifika üretim sitenin tüm fonksiyonları, ya bir sertifika veya sertifika indirme sağlamaz , aynı şekilde vardır. Hiçbir fark yoktur.
Resmi web sitesi hala sertifika Saipan geliştirici sertifikası, ancak limit IMEI numarası sunuyor rağmen bir yazılım kısıtlama ek çünkü bu sınırlama olduğunu UID, gerekli ise 2, büyük bir fark ile sertifika üretim süreci mevcut herkese açtı geliştiriciler imza kullanmak için kullanabileceğiniz artık.
Ayrıca, çünkü zaman yeni bir sertifika test ediyoruz, "mobil ev yardımcısı" işareti ve test, ancak kendi gelişimi ile tüm "mobil ev yardımcısı," UID çok yanıltıcı, izin verdiği ölçüde geliştirici sertifika içinde bizim geliştiriciler. Geliştiriciler hala üretilen sertifika, bu hafta sonu sağlayabilir yanlış, biz geri kullanıcıların çok sayıda çok düşündüm ve tekrar test ve belgenin yeniden ziyaret resmi web sitesi, sadece bu sertifikayı neden bulmak normal imza sorun değil bulundu büyük bir değişiklik yapmadan devam edemez.

Peki, şimdi durum: hangi site olursa olsun, mevcut durumun durum değişmez, daha sonra üretim fonksiyonu bir sertifika sağlayamaz. Eğer kök sertifika, ya da teorik olarak bir çözüm resmi web sitesinin bir sertifika ile Saipan çıkmak sürece.

Yapacaklarımız:
1, tüm sertifikaları ve ilgili verileri silmek için kullanılamaz. (Tamamlandı)
2, ithalat belgesi işlevleri, geliştirici yeni bir sertifika reddetti. (Tamamlandı)
3, bizim imza kanalında en kısa sürede size net kullanıcı ister gibi, sertifikalar süresiz olarak askıya alındı. (Tamamlandı)

Buna ek olarak, web ve PC tarafı da dahil olmak üzere orijinal ithalat belgesi, imza, imza özellikleri telefon yan etkilenmez. Ama hatırlatmak için yalnızca üç yıl için geçerli geliştirici sertifika eski versiyonu. Diğer bir deyişle, sertifika, Mayıs 2014 sonuna kadar geçerli. Tabii ki, belki o zaman zaten bir Symbian telefonu vardır. :)

Izin çok düşük, bazı uygulama gereksinimlerini, tema gibi ise, aynı zamanda kendinden imzalı işlevini kullanabilirsiniz.

Birkaç kelime söylemek. Biz Nokia ve geliştiricileri iyi bir haber olmayabilir iken geliştirici sertifikası politika, büyük değişiklikler, en azından Saipan sisteminin pek çok ev kullanıcıları için, bir darbe olduğuna inanıyoruz. Ayrıca özel daha iyi bir şekilde gelişmesine kazanmak inanıyoruz. Sertifika üretim fonksiyonu, teoride, bu bir risk davranıştır, ancak her Çin başta olmak üzere kendi konumu vardır. Durum değişti çünkü Ama biz en iyi bar için umut.

Bir kez daha bizim hataları sizi bekleyen kullanıcı özür dilemek. Ayrıca sözlerle, çözüm bulmak için devam edecek, ilk zaman gösterecektir.

Mobil ev sahibi takım

Üst Alt