Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.(İngilizce Dil-Türkçe Anlatım) 11/12/2009
Gerçekten çok basarılı bır paylasım olmus. Bende butun arkadaslar gıbı bu sertıfıka sorununu cok cektım. Benımde ufak bır katkım olucak. Arkadasımızın daha sonra paylasacagı programın ısmı " signSIS-GUI" Yukarıda kı ıslemlerı yaptıktan sonra sertıfıkanızı ve 'nızı aldıktan sonra soyledıgım programda uygun yerlere bunları yuklemenız yeterlı olucaktır. Bu ıslemden sonra programın ıcınden ınput kısmına unsıgned progunuzu yazıp SIGN butonuna basıyorsunuz ve SIGNED olarak gerı alıyorsunuz. Hepsı bu kadar.
pol_ist
Üye
dostum cok tesekkur ederim aylardır sertifika almak icin gezmedigim site kalmadı ellerine emegine saglık supersin!!!
eylulde
Üye
çin sitelerinde bir türlü becerememiştim.
sizin anlatımınızla işlemleri gerçekleştirmek sadece 2 dk. sürdü.
sertifikayı aldım.
çok teşekkürler.
tusubasa
Üye
Allah razı olsun eline düşencene sağlık bende n95 v21 vardı gitin yeni yazılım yükledim v35 tarih 13.01.2010 ne yapıyom ne edıyom bi türlü hack olmuyo en sonunda bu hellox2 diye bi program oda sertifika lazımmış senin sayende onuda halletik neyse yukledik oldu ama ya olmasaydı. En iyisi eski surumler teşekkurler
arapstyle
Üye
ben bunu samsung i450 için yaptım bilgisayarımda signsis die bi proglamla sertifikalıyorum ama telefonda sertifika tarafından kısıtlanıyor dior bunu nasıl aşabilirim arkadaşlar?
pol_ist
Üye
arkadaslar paylasımı saglayan arkadasımıkz sitede bir devrim yapmıstır bilginize bu kadar basit bir sertifika alma yontemi gormedim eline emegine saglık kardesim.
Freestyle.Cod
Üye
saol kardeşim başvuru yapdıktan 19 saat sonra sertifikam hazır olmuş
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar birde cer. ve . dosyalarını indirdiğim yerin yanında delete vardı acaba o deleteye basınca opdadaki bilgilerimmi siliniyor yoksa sertifikam iptalmi oluyor. eğer iptal olmuyorsa delete yabicam bilen biri bi cvp versin lütfen
y_tursun
Üye
kardeşim bu sertifkiayı kuramadıktan sonra 100 tane verse ne yazar. Bir destek versenizde aldığımız sertifkiyayı nası istediğimiz programa uygulayalım. değilmi ama ?
Bekliyoruz.
Teşekkürler...
Denibo
Üye
arkadas yukarda n95 in son sürümünü hacklemiş 5800 ın v40 sürümü 29.12.2009 bunu neden hackliyemiyoruz anlamıyorum
JRValantin3
Üye
Konu Sahibi
Sitede SignSis ve ya MobileSigner Adıyla geçen programlar var o programları kullanarak lisanslayacaksınız
emmi
Üye
eyvallah kardeş bende hemen çıktı ya hiç beklemedim...eline sağlık
muryan23
Üye
ben aldım siteden sertifikayı ancak ne freesigner ile nede signsis ile imzalattığım programlar olmuyo yine.telefonum 5800 son versiyon.baya ümitlenmiştim adobe reader,quickoffice ve kaspersky yükleyebilicem diye ama olmuyo maalesef
ben aldım siteden sertifikayı ancak ne freesigner ile nede signsis ile imzalattığım programlar olmuyo yine.telefonum 5800 son versiyon.baya ümitlenmiştim adobe reader,quickoffice ve kaspersky yükleyebilicem diye ama olmuyo maalesef
aynen e63 var ama benımde olmuyor 2 saattır ugrasıyorum yanlıs yaptıgım bırsey mı var acaba ?
zeus41
Üye
sonunda oldu sıra beklemede
teşekkürler...............
kullanulacak programı nasıl yükleyecegiz!
okkanciq
Üye
arkadaslar ben bir seyi merak ediyorum biliyorsunuzki cinliler çift hatlı tel üretiyorlar oraya imei numrası yazıyoruz bu cililer bizim imei nolarımızı klonlayıp cin telefonlarına atmasınlar ???? sadece merak
kmryldz
Üye
sertifika almak da programları sertifikalandırmak da çok kolay ve kesinlikle çalışıyor...
daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama yukarı kısımdaki signing softs kısmına tıkladığımızda karşımıza gelen ekranda daha önce aldığımız sertifikamızın bilgilerinin yazdığı bir kısmı var hemen sol tarafındaki yuvarlak kısmı seçili hale getiriyoruz. daha aşağıda upload file kısmındaki "dosya seç" butonuna tıkladıktan sonra unsigned durumda bulunan kurulum dosyamızı siteye yüklüyoruz. remark kısmına da kafamıza göre bişeyler yazdıktan sonra "submit and upload" butonuna tıklıyoruz. programın büyüklüğüne göre bekledikten sonra imzalama işlemi sona eriyor. son olarak gelen ekranda download butonuna basınca imzalanmış programımızı indirip telefona rahatça kurabiliyoruz...
umarım yardımcı olur...
standbys
Üye
Kardeş saolsın başvurdum sertifikayı bekliyrum
blitzm
Üye
Sade anlatım için teşekkürler. Bende deniyorum bakalım ne olacak
zeus41
Üye
kayıttan2 gün sonra kendi kayıt olduygumuza nasıl bakacagızşifreyı kabul etmiyor