Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia World Canlı Anlatım.. (Saat 17:00 ' da başlayacak)
beklentileri sizce karşıladı mı bence yeterli değil hiç böyle olmasını beklemiyordum hani 12mp kamera ? gpu ne bu arada ? zaten kablosuz şarj özelliği s3'de var çok büyük yenilikmiş gibi anlatılıyor bu arada ekran amoled mi artık amoled'de değilse hiç çıkarmasalarmış bunun daha önceki lumialardan farkı ne ? bu arada tasarım nokia'da artık hepsi birbirine benziyor
katılıyorum kardeşim ram ne kadar o bile söylenmedi .s insan bi özellikler tablosu koyar .s pek bi atak da yok gibi htc ve apple tanıtım yapacak tahminlerime göre bunlardan daha iyi işler yapacaklar...
Hex4d0r
Üye
Tablet mi açıklayacaklar acaba
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Windows phone ve windows 8 den bahsediyor
Türe
Üye
yanılmıyorsam wp8 ve win8 senkronizasyonunu anlatıyor
erdgnblt
Üye
Fandroidçiler konudan ayrılabilir mi lütfen.
OttomaN TigeR
Üye
Windows cihazlarının (phone, tablet, pc) birbirleri ile uygulama senkronizasyonundan bahsediyor
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Windows phone 8 ile microsoftun tüm servislerinden yararlanabileceğimizi söylüyor..
- - - Eklendi - - -
Windows phone 8 ile microsoftun tüm servislerinden yararlanabileceğimizi söylüyor..