Nokia Londra Etkinliği Canlı Yayın

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
özellikle son altı aydır kendimi parçalıyorum nokıa çok geç kaldı diye böyle giderse yine müşteri kaybı olacak diye yazdığım tüm yorumlarda hep rahatsızlığımı dile getirdim bu yönde açtığım bazı konular gereksiz tartışma konusu olur diye kapatıldı işte bize yine hüsran şimdide temmuzu bekle. temmuzda gelir yılda biter ama değişen hiç bir şey olmaz olan bizim duygulara olur. ayıp ya 3 cihaz çıkarıyosun sistem aynı özelliklerin bir çoğu aynı çok çeşit cihaz çıkarmakla para mı kazanacaksın neyin peşindesin hiçmi seni seven senin eski günlerine dönmeni isteyen müşterilerini hiçmi düşünmezsiniz be vicdansızlar gerçekten tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN.........

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün sonuçta bir marka telefon tanıtımı yaptı ama Ali kemal bey ortada yok ne ayak anlamadım manidar buluyorum odamı Nokia ya kızgın yoksa :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün sonuçta bir marka telefon tanıtımı yaptı ama Ali kemal bey ortada yok ne ayak anlamadım manidar buluyorum odamı Nokia ya kızgın yoksa :hmmm

buradayim kardeşim merak etme. Bugün herkesde bir kızgınlık var. Anlıyorum beklentiler karşılanmadıgı icin bir kırgınlık oluştu.

Öncelikle Nokia cephesinde; Bugun tanitilan "catwalk"un(lumia925) ve bir kac gun once resmileşen "laser"in(lumia928) zaten daha önceden bilgilerini vermiştik. Laser Verizon icin Catwalk da T-Mobile icin çıkacaktı. EOS kod adlı cihaz da At&T icin cıkip globale dagitimi yapilacaktı. Bana gore buradaki ilk sürpriz Lumia925'in globale dagitilmasi oldu. Bunun sebebi de Lumia920'nin kalinlik,agirlik gibi nedenlerden aldigi eleştirileri göz önüne alip operatör anlaşmalari ve yukarida soyledigim nedenlerden dolayi lumia920'yi almayanlar icin yapilmiş bir hamle.

Microsoft tarafinda ise; Ticari pencereden bakiyorum ve fikir yurutuyorum. Windows'un gelecegi mobil surumun pazardaki hakimiyetine bagli. Bunu benim bildigim kadar microsoft da biliyor. Buna ragmen aradan gecen 6 ayda ne yaptin diye soruyorum ama bişey aciklanmadigi icin cevap da veremiyorum. Mutlaka bişeyler var ve buyuk geliştirme ve yenilikler gelicek ama Microsoft bunlarin guncelleme ile ortaya cikmasini istiyor. Şimdiden dillendirip kendisini bu konuda baglamayi ve kisitlamayi istemiyor.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
evarietyw

evarietyw

Üye
Peki bu whatsapp ın temsilcisi diye sözü geçen Mustafa diye birisi var ve ısrarla bugün güncelleme gelecek diyor hatta bununla kalmıyor başka uygulama ve oyunlar gelecek diyor bunun aslı var mıdır :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Abi Nokia beni verem etti ya destegi kesti ya MicroSoft ile beraber daha Nokia almam

sauozgur

sauozgur

Üye
Açıkçası ilk defa nokiayla ilgili hayal kırıklığına uğradım umarım 925le istedikleri satış rakamına ulaşırlar fakat Microsoftu hiç anlayamıyorum Ali Kemalin dedikleri doğru olabilir ancak bu kadar ağırdan almak büyük sıkıntı doğuracaktır..Bu sene sonuna kadar sisteme istenen düzeye getirmeleri şart

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tamam yeni çıkan cihazlar beni de çok etkilemedi ancak o kadar da büyük bir sorun yok bence :)

Sonuçta şirket politikası.ne olacağını bilemeyiz,bekleyip görelim :)

Beklemekten sıkıldık diyorsunuz ama operatörler için çalışılmış.bu sayede Nokia biraz daha toparlanır mali açıdan.

geç kalındığını farkındayım,piyasada diğer işletim sistemleri ile aramızda fark var ancak Windows Phone ve Nokia da önemli farklarla geliyorlar.(lens uygulamaları,Office,var olan ama henüz tam kullanılamayan yetenekler gibi) :good:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ali Kemal Abi umarım sen haklısındır Nokia çok yol kat eder

Üst Alt