Nokia Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Hakkında
Nokia Corporation'ın
Borsa Bülteni
06.00 ( CET +1 ) de 3 Eylül 2013

Redmond, Washington ve ESPOO , Finlandiya - Microsoft ve Nokia Corporation bugün her iki şirket için Yönetim Kurulu Microsoft'un Nokia'nın Cihazları ve Hizmetler iş , lisans Nokia'nın patent ve lisans tüm önemli satın alma ve sayede bir işlem içine girmeye karar duyurdu Nokia'nın haritalama servislerini kullanabilirsiniz.

Anlaşma şartlarına göre , Microsoft EUR 3,79 milyar nakit EUR 5440000000 toplam işlem fiyatı için , önemli ölçüde tüm Nokia'nın Cihazları ve Hizmetler iş ve EUR 1,65 milyar lisans Nokia'nın patentleri için satın almak için ödeyecek . Microsoft işlem finanse etmek için yurtdışı nakit kaynakları üzerine çekecek . Işlem , 2014 yılının ilk çeyreğinde Nokia'nın hissedarları , yasal onaylar ve diğer kapanış koşullarına onayına tabi tamamlanması bekleniyor .

Nokia ile ortaklık üzerine inşa Şubat 2011 ve Nokia Lumia akıllı telefonların artan başarısında ilan , Microsoft daha hızlı yenilik , artan sinerji ve birleşik markalaşma ve pazarlama yoluyla payını ve mobil cihazlarda kâr büyümesini hızlandırmayı amaçlıyor. Nokia için , bu işlem , kazanç önemli ölçüde karlılığına katkı finansal pozisyonunu güçlendirmek , ve devam eden işletmelerde gelecekteki yatırım için sağlam bir temel sağlaması bekleniyor .

" Bu gelecekte de cesur bir adım - çalışanlar, hissedarlar ve her iki şirketin tüketiciler için bir kazan-kazan birlikte bu büyük takımların getirmek bizim genelinde Microsoft ve ortaklarımızdan hem de genel fırsatları telefonlarında Microsoft'un payı ve kar hızlandırmak ve güçlendirecektir. cihazlar ve hizmetlerin tüm aile , " Steve Ballmer , Microsoft CEO'su . "Tüm fiyat noktalarında yenilikçi ve telefonlarında güç ek olarak , Nokia , donanım tasarım ve mühendislik , tedarik zinciri ve üretim yönetimi gibi kritik alanlarda kanıtlanmış yetenek ve yetenek getiriyor ve donanım satış , pazarlama ve dağıtım . "

" Biz Microsoft ailenin çocuğu olarak Nokia'nın inanılmaz insanlar , teknolojiler ve varlık getiriyor heyecan ve onur duyuyoruz . Nokia ve Microsoft katılıyorbirçok önemli Nokia liderleri ile uzun ortaklık göz önüne alındığında, yumuşak bir geçiş ve büyük yürütme tahmin , " Ballmer dedi . " Devam eden payı büyüme ve pazarlama , markalaşma ve reklam arasındasinerji ile, bu satın alma FY15 başlayan hisse başına bizim düzeltilmiş hisse karlılığına katkı bekliyoruz ve biz hissedarlarımız için uzun vadede önemli gelir ve kar fırsatlar görüyoruz . "

" Nokia için , bu yeniden keşfi önemli bir andır ve mali gücü bir konumdan , biz bir sonraki bölümde inşa edebilirsiniz , " Risto Siilasmaa , Yönetim Nokia Yönetim Kurulu Başkanı ve bugün duyurusu sonrasında , Nokia Geçici CEO'su . " Çeşitli alternatifler dikkate dahil hissedar değeri , en üst düzeye çıkarmak için nasıl ayrıntılı bir değerlendirmenin ardından, bu işlem Nokia ve hissedarları için ileriye en iyi yolu olduğuna inanıyorum . Ayrıca , anlaşma bir parçası olarak birçok Nokia çalışanlar için gelecek fırsatlar sunuyor strateji , mali kaynak vemobil alanda başarılı olmak için kararlılıkla şirketi . "

" Başarılı ortaklık üzerine inşa , şimdi Nokia'nın ürün mühendisliği , ödüllü tasarım ve global satış , pazarlama ve üretim en iyi ile Microsoft'un yazılım mühendisliği en iyi bir araya getirebilir , " şu bugünün duyuru artırıyor Stephen Elop , dedi kenara Nokia Başkanı ve CEO'su olarak Cihazlar ve Hizmet Nokia Başkan Yardımcısı olmak için . " Yetenekli insanların bu kombinasyon ile, mevcut ivme ve akıllı cihazlar ve cep telefonu ürünleri hem üstün yenilik hızlandırmak için fırsat var . "

Nokia bugün yayınlanan ayrı bir basın açıklamasında işlemin kapanış üzerine beklenen odak sundu .

SÖZLEŞMENİN ŞARTLARI

Anlaşma şartlarına göre , Microsoft ,Cep Telefonları ve Akıllı Cihazlar iş birimleri yanı sıra tüm Nokia cihazları ve Hizmetleri ile ilgili üretim tesisleri de dahil olmak üzere sektörün önde gelen tasarım ekibi , operasyon da dahil olmak üzere Nokia'nın Cihazlar ve Servisler iş , her ölçüde satın alacak cihazlar ve Hizmetleri ile ilgili satış ve pazarlama faaliyetleri ve ilgili destek fonksiyonları . Kapanış , yaklaşık 32.000 kişi doğrudan imalat, montaj ve dünya çapında ürün ambalajında ​​yer alan Finlandiya'da 4.700 kişi ve 18.300 çalışanı da dahil olmak üzere , Microsoft aktarmak bekleniyor . Microsoft transfer planlanmaktadırişlemleri tahmini EUR 14,9 milyar veya tam 2012 yılı için Nokia'nın net satışların yaklaşık yüzde 50 oluşturulur .

Microsoft Lumia marka ve ürünleri de dahil olmak üzere , Nokia'nın Akıllı Cihazlar iş birimi kazanıyor . Lumia cep telefonları çok sayıda ödül kazandı ve satış 2013 yılı ikinci çeyreğinde 7,4 milyon adet ulaşan ,son üç çeyrekte her satış büyüdü .

Işlemin bir parçası olarak , Nokia Microsoft, uzun vadeli Qualcomm ile patent lisans sözleşmesi , hem de diğer lisans anlaşmaları için atayan .

Microsoft ayrıca müşterilerine dünya çapında yüz milyonlarca hizmet veren Nokia'nın Cep Telefonu iş birimi , edinme , 2013 yılının ikinci çeyreğinde 53,7 milyon adet satış vardı edilir . Microsoft Asha marka satın alacak ve mevcut Nokia cep telefonu ürünleri ile kullanım için Nokia marka lisans olacaktır . Nokia kendi devam ve Nokia marka yönetecek . Bu eleman Nokia'nın cep telefonları Windows Phone için bir on- rampa olarak hizmet için izin verirken dünya çapında çok daha geniş bir gruba hizmet teklifleri genişletmek için fırsat Microsoft sağlar .

Nokia, patent portföyü korur ve Microsoft kapanış sırasında kendi patent için 10 yıllık bir münhasır olmayan bir lisans verecektir . Microsoft, BURAYA hizmetlerinde Microsoft patentlerini kullanmak Nokia karşılıklı hak verecektir . Buna ek olarak , Nokia Microsoft ebediyen bu karşılıklı patent anlaşması uzatmak için bir seçenek verecektir .

Buna ek olarak , Microsoft BURAYA platformunun stratejik bir lisans olacak , ve ayrı ayrı dört yıllık lisans için Nokia ödeyecek .

Microsoft ayrıca hemen Microsoft yurtdışı kaynaklardan finanse edeceğini dönüştürülebilir notları üç 500 milyon EUR dilimden şeklinde finansman Nokia EUR 1,5 milyar için kullanılabilir hale getirecek . Nokia, bu finansman seçeneği aşağı çekmek için karar verirse , Nokia kapanış üzerine anlaşmanın gelirleri Microsoft bu notlar geri ödeyecekti. Finansman işlem kapanış şartına değildir.

Microsoft ayrıca Avrupa'da Microsoft tüketicilere hizmet verecek yeni bir veri merkezi için ev olarak Finlandiya seçilen duyurdu . Şirket, zaman içinde daha da genişlemesi için potansiyeli olan ,önümüzdeki birkaç yıl içinde yeni veri merkezi başkenti ve operasyonda bir çeyrek milyar dolar daha yatırım yapacağını söyledi .

NOKIA LİDERLİK DEĞİŞİKLİKLER

Nokia Stephen Elop , Jo Harlow , Juha Putkiranta , Timo Toikkanen ve Chris Weber işlemin beklenen kapanış Microsoft transfer olacağını bekliyor . Nokia bugün yayınlanan ayrı bir sürüm daha ayrıntılı olarak bu değişiklikler sundu .

OLAĞANÜSTÜ ORTAKLAR TOPLANTISI

Nokia 19 Kasım 2013 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul düzenlemeyi planlıyor . Toplantı ve işlem ve arka plan hakkında daha fazla bilgihaber bu ay yayınlanacak planlanmaktadır .

BASIN TOPLANTISI

Nokia , Dipoli yılında EET 11 am , Salı , bugün Espoo ( Otakaari 24 ), Eylül 3 basın toplantısında ev sahipliği yapacak . Kayıt 10 am başlayacak ve kapılar 10.40 açılacak alan kısıtlamaları nedeniyle duyuyorum ,kayıt sırasında geçerli basın kartları göstermek sadece medya kabul edilecektir. : Medya ile basın toplantısında bir canlı yayını izlemek için teşvik edilir

YATIRIMCI ARAMALAR
Microsoft 03:45 EET / 08:45 EDT yatırımcılar, finansal analistler ve haber medyada Salı , Eylül 3, için bir konferans görüşmesi yapacak . İlgili taraflar (888) 459-9165 de ücretsiz arama , ya da uluslararası aramalar için +1-773-799-3324 arama gerekir . Ayrıca çevrimiçiarama erişebilir .

Nokia yöneticileri 15:00 EEST bugün , Salı 3 Eylül bir yatırımcı çağrı yapacak . Konferans araması bir Web yayını satışa sunulacak . Medya temsilcileri +1 706 634 5012 , konferans ID 45390451 deWeb yayınını görüntülemek veya dinleyebilirsiniz .

MEDYA SORGULAMA

Nokia
iletişim

Tel. +358 7180 34900
E-posta : press.services @ nokia.com


Microsoft
Acil Müdahale Ekibi , Waggener Edstrom Worldwide , +1 (503) 443-7070 , [email protected]

İLERİ YÖNELİK TABLOLARI : NOKIA
Ölçüde tüm Nokia A ) planlanan satış : Bu ​​Nokia ve iş tarihi gerçekleri ile ilgili olanlar , sınırlama olmaksızın dahil olmak üzere ileriye dönük ifadeler , değil çeşitli risk ve belirsizlikler ve bazı ifadeleri burada maruz kaldığı unutulmamalıdır Nokia ve Microsoft arasında bir satın alma anlaşması ( "Sözleşme " olarak aşağıda belirtilen ) uyarınca Akıllı Cihazlar ve Cep Telefonları ( "D & S İş satışı " olarak aşağıda belirtilen ) dahil olmak üzere Nokia'nın Cihazları ve Hizmetler iş ;B ) kapanış D & S İş satışı ; zamanında alma D ) , ya da hiç ,D & S İşSatış için gerekli yasal onayların ,, C )D & S İşSatılıkhissedar onayı E ) beklentileri , planları ya da bununla ilgili yararları veya D & S İşSatış ile bağlantılı olarak elden olmayacaktır devam eden iş alanları ile ilgili olarak Nokia planları dahil olmak üzere Nokia'nın stratejileri , ilgili F) beklentileri , planları veya faydaları ,,D & S İşSatılık neden E ) beklentileri , liderlik ve operasyonel yapısında değişiklikler ile ilgili plan ve faydaları ; F ) beklenti ve operasyonel öncelikleri , finansal performansı ve durumu , faaliyet sonuçları ve D & S İşSatış gelirlerinin kullanımı ile ilgili hedefler , öncesinde ve G ) ifadeleri " inanıyorum , " " beklemek , " " tahmin "," öngörüyoruz , " " "hedef ", " tahmin ", " tasarlanmış " " amaç " , " planlar , " " niyetinde ", " odak ", "olacak " " , görüyor veya benzeri ifadeler . Bu ifadeler kendisine mevcutbilgiler ışığında yönetimin en iyi varsayımlar ve inançlar dayanmaktadır . Bu riskler ve belirsizlikler içerdiğinden , gerçek sonuçlar şu anda beklediğiniz sonuçları ölçüde farklı olabilir . Bu farklılıklar neden olabilecek risklere ve belirsizliklere gibi faktörlerin , dahil , ancak bunlarla sınırlı değildir : 1 ) yetersizlik yetersizlik veya elde gecikmeler nedeniyle örneğin , hiç bir zamanındaD & S İşSatış kapatmak , ya da D & S İşsatış veya Anlaşmanın sona ermesi neden olabilecek herhangi bir olay , değişiklik ya da başka bir durum oluşması içinortak onayı veya gerekli yasal onaylar ; mobil cihazların satış 2 )potansiyel olumsuz etkisi , genellikle D & S İşSatış ilanından itibaren ya daD & S İşSatış için anlaşmış olduğunuz terimler kaynaklanan iş ilişkileri , faaliyet sonuçları ve iş ; 3 ) bize Satışı içine girerek kaynaklanan herhangi bir olumsuz etkisi D & S İş , bizim Cihazlar ve Servisler iş ve D & S İşSatış kapalı değilse , biz Cihazlar ve Servisler iş devam ya da başka girmek için sınırlı seçenekler olabilir yararlanacak stratejileri veya ortaklıklar için diğer rakip alternatif vazgeçmek olabilir bize elverişli koşullarla , ya da hiç işlem , 4 ) etkin ve sorunsuz bizim liderlik ve operasyonel yapısı planlanan değişiklikleri uygulamak ya da etkin bir geçici yönetim yapısını korumak ve korumak veya kilit personel işe yeteneğimizi ; uygulanmasından 5 ) herhangi bir olumsuz etkisi önemli zaman , dikkat ve potansiyel olarak işimizin diğer yönleri kendi dikkati dağıtmak şirket içinde üst yönetim ve diğer kaynak gerektirecektirD & S İş Amaçlı,Satış ,planları ve uygulama neden çalışanlar arasında 6 ) bozulma ve memnuniyetsizlik ) 7 ile ilgili ya da D & S İşSatış tetiklediği maliyetleri, ücretler , gider ve ücretleri miktarı ,, bizim iş alanlarında odak ve verimliliği azaltırD & S İşSatış ) 8 taşıyan herhangi bir bozukluğu veya ücretleri varlık veya ilgili ya da D & S İşSatış tetiklediği yükümlülüklerin değerleri , 9 ) iş , özellikleri veya faaliyetleri üzerinde potansiyel olumsuz durum biziD & S İşSatış uygulayarak neden , 10 ) herhangi bir dava açılması veya bunların sonuçları , bize D & S İşSatış ile ilgili karşı tesis edilen düzenleyici işlem veya uygulama konularında ; de 31 Aralık'ta sona eren yıl için Form 20 - F Nokia'nın yıllık raporun sayfalarında 12-47 belirtilenrisk faktörleri olarak , ve , Madde 3D ​​altında 2012. " Risk Faktörleri . " ve riskleri en son ara raporunda sıraladı. Daha sonra yanlış olduğunu kanıtlamaktadır diğer bilinmeyen ya da öngörülemeyen faktörler veya dayandığı varsayımları gerçek sonuçlarileriye dönük tablolarda edilenlerden farklı olmasına neden olabilir . Nokia yasal durumlar dışında , yeni bilgiler , gelecekteki olaylar veya başka bir sonucu olarak olsun, kamuya güncelleme veya ileriye dönük ifadeler düzeltme yapma konusunda bir yükümlülük üstlenmemektedir .

İLERİ YÖNELİK TABLOLARI : Microsoft
Bu basın bülteni risklere ve belirsizliklere tabidir mevcut beklenti ve varsayımlara dayalı gelecek olaylar hakkında herhangi bir tahmin , tahminler veya diğer ifadelerdir ileriye dönük ifadeler içerir . Potansiyel riskler ve belirsizlikler Nokia işlemden beklenen mali ve diğer avantajlar nedeniyle de dahil olmak üzere , fark olmayabilir , diğerleri arasında , şunlardır: bu finansman işlem veya finansman ödemek için Nokia'nın yetersizlik kapatmak için bizim yetersizlik aşağı çekmek gerekir ve işlem kapanmıyor ,müşterileri, çalışanları ve Nokia'nın Cihazları ve Hizmetler iş stratejik ve iş ortakları tarafından satın alınması için yanıt , biz beklenen işletme verimliliği ve maliyet tasarrufu ve beklenen akıllı cihaz ve mobil elde etmek için ne ölçüde telefon pazar payı hedefleri ,akıllı cihaz ve cep telefonu pazarları için genel büyüme oranları , mobil cihazlar için fiyatlar üzerinde devam eden aşağı yönlü baskı ; beklenmeyen yeniden yapılanma gider ; düzenleyici otoriteler tarafından getirilen herhangi bir kısıtlama veya sınırlama , Microsoft yönetim ve kaynaklanan organizasyonel değişikliklerin etkisi Nokia'nın cihazları ve Hizmetler iş edinme , anahtar Nokia personeli korumak için yeteneği ; Microsoft'un işletmeler ileNokia cihazlar ve Servisler iş entegre etkinliğimizi ; mevcut Microsoft akıllı cihazların yanıt orijinal ekipman üreticileri ,Nokia cihazları ve Hizmetler Uluslararası ile ilgili riskler işlemleri ve bizim daha geniş stratejik ve işletme hedeflerini gerçekleştirmek için yeteneğimizi . Gerçek sonuçlar çünkü bizim Formlar 10 - K ve 10 de dahil olmak üzere Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ( " SEC " ) ile çapak, anlatılan iş , bu ve diğer risk ve belirsizliklerinileriye dönük ifadeler ölçüde farklı olabilir - S.

Risk ve Microsoft'un iş ile ilgili belirsizlikler ilgili daha fazla bilgi için ," Yönetimin Tartışma ve Analiz Mali Durum ve Operasyon sonuçları " dahil olmak üzere Microsoft'un SEC dosyalarında , bir " Risk Faktörleri " bölümlerine bakın lütfen , ama , yıllık rapora sınırlı değil Form 10 - K ve Form üç aylık raporlar 10 - Q , kopyalarını ( 800 ) 285-7.772 veya da Microsoft'un Yatırımcı İlişkileri web sitesinde Microsoft'un Yatırımcı İlişkileri bölümü ile temasa geçerek elde edilebilir yatırımcı .

Bu sürümde tüm bilgiler 2 Eylül 2013 hesap dönemine aittir . Microsoft gerçek sonuçlar veya şirketin beklentiler gibi tablosuna uygun herhangi bir ileriye dönük beyanı güncelleştirme görevini üstlenir .

- - - Eklendi - - -



- - - Eklendi - - -

 


ÖEY

ÖEY

Üye
google translate çevirisi sanırım, anlamsız cümleler içeriyor.
 
dakamon

dakamon

Üye
Yahu şöyle google translate ten kopyala yapıştırla lütfen şu foruma konu açmayın arkadaşlar. Seviyesini Düşürüyor.
 

respection123

Üye
Sözleşmeyi Tam Okuyan Çıkmaz Sanırım :ehe
 

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft CEO’su Steve Ballmer konuyla ilgili yaptığı açıklamada Finlandiya’nın Microsoft telefonları için Ar-Ge merkezi olacağını belirtti. Nokia Yönetim Kurulu Başkanı Risto Siilasmaa ise satın alma işlemiyle ilgili olarak Nokia’nın mali gücü açısından bu anlaşılıyor.

- - - Eklendi - - -

Elop’un yanında yazılım ve servisler bölümlerinde çalışan 32000 çalışan da Microsoft saflarına geçiyor. Tabi ki akıllara şu geliyor, şirket egale mi edilecek? Hayır. Nokia aynı isimle devam ediyor. Sadece daha iyi yönetilmesi için bazı çalışanlar ve Elop, Microsoft içerisinde devam edecek..
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu gelişmeyle ilgili forumda bir konumuz var oradan devam edelim.

:locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt