Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia World Canlı Anlatım.. (Saat 17:00 ' da başlayacak)
Sponsorlu Bağlantılar
Hex4d0r
Üye
Önce video çekiyor galiba. İlk görüntüyü fotoğraf olarak kaydedip sonradan parmakla işaretlenen kısımlar hareketlendirilebiliniyor
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
yeniden kamera özelliklerindeyiz bir video yayınlanıyor helsinkiden
OttomaN TigeR
Üye
karanlıkta çekim müthiş beeeee....
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
diğer kameralarla karşılaştırılıyor ve sonuç purewiev ezip geçiyor
beklentileri sizce karşıladı mı bence yeterli değil hiç böyle olmasını beklemiyordum hani 12mp kamera ? gpu ne bu arada ? zaten kablosuz şarj özelliği s3'de var çok büyük yenilikmiş gibi anlatılıyor bu arada ekran amoled mi artık amoled'de değilse hiç çıkarmasalarmış bunun daha önceki lumialardan farkı ne ? bu arada tasarım nokia'da artık hepsi birbirine benziyor
beklentileri sizce karşıladı mı bence yeterli değil hiç böyle olmasını beklemiyordum hani 12mp kamera ? gpu ne bu arada ? zaten kablosuz şarj özelliği s3'de var çok büyük yenilikmiş gibi anlatılıyor bu arada ekran amoled mi artık amoled'de değilse hiç çıkarmasalarmış bunun daha önceki lumialardan farkı ne ? bu arada tasarım nokia'da artık hepsi birbirine benziyor