msy2017
Üye
Ekmek arası Lumia 920 yada HTC Accord olsa da yesek köfte niyetine
Ama maalesef 3 kuruşa 5 köfte vermiyorlar.
Kimbilir kaç kuruş olacak bu köfteler ülkemize gelince vergiler ve köftehor pazarlamacılar yüzünden.
dağıtılmak üzre olan konuyu nasıl toparlardınEkmek arası Lumia 920 yada HTC Accord olsa da yesek köfte niyetine
Ama maalesef 3 kuruşa 5 köfte vermiyorlar.
Kimbilir kaç kuruş olacak bu köfteler ülkemize gelince vergiler ve köftehor pazarlamacılar yüzünden.
PPI değeri aslında çok da kasten ayarlanan bir değer değil.
(Ekranın büyüklüğüne göre belirleniyor)
Ekran çözünürlüğü ile Ekranın büyüklüğünün net görüntü verebilecek düzeyde uyumlu olmasıyla alakalı.
Bir önceki sayfada da belirttiğim gibi şu anda PPI değeri en yüksek cihaz HTC Accord. (342 PPI)
Piyasada aynı çözünürlüğe sahip (1280x768) benzer cihazlar (ATIV S 4.8"/306PPI, Lumia 920 4.5"/336PPI v.b) olmasına rağmen neden daha yüksek. Çünkü ekranı bu telefonlardan daha küçük. (4.3")
Ekranı küçük olduğu için inch başına düşen piksel miktarı artıyor.
Şöyle düşün:
1280'i 4 böldüğünde bir parçaya 320 düşer.
Ama aynı değeri 5'e yani daha büyük bir değere bölersen bir parçaya 256 düşer.
Sonuç olarak 280 PPI insan gözüne çok net bir görüntü (yazı, grafik v.b) vermeye yetiyor.
Bunun üzerindeki netliği insan çıplak gözle farkedemiyor.
Ama yine de PPI değerinin yüksek olması güzel bir şey.
Ayrıca 4.3" bana göre cebe sığma ve tek el kullanabilme yönünden en ideal büyüklük...
dağıtılmak üzre olan konuyu nasıl toparlardın
sende ne güzel dağıttınekmek arası köfteyle.
sende ne güzel dağıttın
benimkinin espri oldugunu anlamadın mıabi konu zaten dağılacaktı bi espri yaptım diye ben mi dağıtmış oldum yani?
benimkinin espri oldugunu anlamadın mı
beklentileri sizce karşıladı mı bence yeterli değilhiç böyle olmasını beklemiyordum hani 12mp kamera ? gpu ne bu arada ? zaten kablosuz şarj özelliği s3'de var çok büyük yenilikmiş gibi anlatılıyor bu arada ekran amoled mi artık amoled'de değilse hiç çıkarmasalarmış bunun daha önceki lumialardan farkı ne ? bu arada tasarım nokia'da artık hepsi birbirine benziyor
Malesef MWC 2013'te gelmesi beklenen 4 çekirdekli cihazları bekleyeceğim.En azından heyecanıma yenik düşmezsem
Note ile yetin artıkMalesef MWC 2013'te gelmesi beklenen 4 çekirdekli cihazları bekleyeceğim.En azından heyecanıma yenik düşmezsem
nokia phi ne zaman tanıtılabilir.
Nokia Phi diye anılan cihaz Lumia 920... (Phi sızıntılarda geçen kod adıydı)
Note ile yetin artık
Mwc'ye sartlanma ces2013 ocak sonunda. Ve o zamana kadar lumia920 cikisindan uc ay gecmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?