Nokia World Canlı Anlatım.. (Saat 17:00 ' da başlayacak)

msy2017

Üye
Ekmek arası Lumia 920 yada HTC Accord olsa da yesek köfte niyetine
Ama maalesef 3 kuruşa 5 köfte vermiyorlar.
Kimbilir kaç kuruş olacak bu köfteler ülkemize gelince vergiler ve köftehor pazarlamacılar yüzünden.

yemede yanında yat bunların...

15097

Üye
Ekmek arası Lumia 920 yada HTC Accord olsa da yesek köfte niyetine
Ama maalesef 3 kuruşa 5 köfte vermiyorlar.
Kimbilir kaç kuruş olacak bu köfteler ülkemize gelince vergiler ve köftehor pazarlamacılar yüzünden.
dağıtılmak üzre olan konuyu nasıl toparlardın

Aynen kardeşim 4.3"den sonrası tehlikeli : ayrıca konu için

Ali Kemal ustanın da dediği gibi Lumia 920 şuan için mükemmel bir cihaz.
Ama 4 çekirdekli yada daha üst donanımlı Lumia almak isteyenlerin 2013'ün ilk çeyreğini beklemelerinde fayda var.
Nokia, rakiplerinin aynı dönemde 4 çekirdekli üst donanımlar üretebileceğini düşünerek piyasaya son darbeyi vuran olmak adına 4 çekirdekliyi daha büyük bir etkinliğe saklıyor olabilir.
Öyle ki önümüzdeki günlerde Apple'ın Iphone5'i ile HTC'nin WP8'li 4 çekirdekli Zenith modeli piyasayı yoklayacak.
Bence Lumia 920'yi çıkar çıkmaz almaktansa diğer markaların modellerini ve fiyatlarını da beklemekte fayda var.

büyük ihtimzl onlzrdan sonra daha iyi bi cihaz tanıtacaktır. Gerçi nokia bu zannedtmihorum neyse hayırlısı

msy2017

Üye
nokia phi ne zaman tanıtılabilir.

Malesef MWC 2013'te gelmesi beklenen 4 çekirdekli cihazları bekleyeceğim.En azından heyecanıma yenik düşmezsem

Beklentilerimi karşılamadı n9'da yaptığım hatayı bidaha yapmam artık nokia bitmiştir önyargı değil bu bak aldık işte n9 ne oldu boş iş nokia

Note ile yetin artık

Napalım öyle yapıcaz Aslında boyutu falan güzelde TouchWiz'den nefret ediyorum.Sense, Metro, Harmattan dışındaki hiç bir arayüze ısınamadım

Mwc'ye sartlanma ces2013 ocak sonunda. Ve o zamana kadar lumia920 cikisindan uc ay gecmis oluyor.

Aaaa hocam doğru diyorsunuz ben CES'i tamamen unutmuşum.Ama farketmez Ocağa kadar bekleyen adam şubata kadarda bekler Yani 3 ay beklersem 4.sü kolay