papakudioflu
Emekli Yönetici
gpu daha iyi olabilirdi ve kamera da aynı şekilde 808 den iyise sözüm yok ama değilse...
neden adreno 320 değil? önümüzdeki bir yıl diyorsunuz... her sene telefon mu değiştireceğiz?ayrıca bu cihazlarada maximum 1 sene tam destek verirler zaten sonra gelen yeni şeyler eklenmeyecektir.... saçma sapan bi taktikdir aldı gidiyor.
adreno225 bugun ve onumuzdeki bir yilda cok rahat yetebilir. Kamera 8.7mp pureview ve degişik teknolojiler kullaniyor. Adamlar tanitimda bile bazi slr makinelerden daha iyi cekim yapilabilecek diyor.
neden adreno 320 değil? önümüzdeki bir yıl diyorsunuz... her sene telefon mu değiştireceğiz?ayrıca bu cihazlarada maximum 1 sene tam destek verirler zaten sonra gelen yeni şeyler eklenmeyecektir.... saçma sapan bi taktikdir aldı gidiyor.
kameraya gelince dediğim 808 karşılaştırmaları çıkar ondan sonra karar verilebilir. kötüyse denecek bişey yok. sonuçta sen amiral gemisi tanıtıyorsun.. iyse zaten problem kalmaz. gerçi kameraya fazla takılmadım gpu takıldı kafama.. bu gpu s3'den iyi mi mesela?? veya note dan çünkü sürekli gönderme yapıyordu nokia?
sonuç olarak ben bu cihazı alıcam. lanet olsun şu içimdeki nokia aşkına.
inşallah ilerdeki incelemeler falan fikirlerimde iyi yönde değişim gösterir...
bugune kadar ki en dayanikli ekran cami cumlesi gecti acaba başka bişey mi kastedildi
kameraya gelince dediğim 808 karşılaştırmaları çıkar ondan sonra karar verilebilir. kötüyse denecek bişey yok. sonuçta sen amiral gemisi tanıtıyorsun.. iyse zaten problem kalmaz. gerçi kameraya fazla takılmadım gpu takıldı kafama.. bu gpu s3'den iyi mi mesela?? veya note dan çünkü sürekli gönderme yapıyordu nokia?
sonuç olarak ben bu cihazı alıcam. lanet olsun şu içimdeki nokia aşkına.
inşallah ilerdeki incelemeler falan fikirlerimde iyi yönde değişim gösterir...
böyle bi gereklilik yok. sadece saçma sapan bi strateji. gel geleim diğer firmalara örnek örnek s2 ve ya s halen daha alınası cihazlar.. neden donanım iyi destek var. microsoftda bi açıklamasında bi cihaza bi sene destek garantisi vermişti sonrası hakkında bişey söylenildi mi hayır... cihaz değiştirtmek değil sorun yeni cihaz cıkınca eskisinin iş görmemesi.örnek c7-701 3gs bile halen daha alınıyo. neden destek var... donanım yetiyor... s3 de overcloklu gpu olabilir. kötü mü hayır en iyisi. ayrıca başka bişey yaptığı yok derken görmemk için özel bi çaba göstermemeye gerek yok. tamm bende nokia hayranıyım ama daha iyisi olmalıydı...
Kamera olarak 808 den iyi olamaz olmaması da gerekli zaten şuan için.. Gel gelelim 808 den sonraki en iyi kamera bu cihazda.. Ayrıca her firma her yıl cihaz değiştirtmek için cihaz üretiyor nokia ya has bir durum değil,samsung iki yıldır overclock yapıp duruyor gpulara başka bişey yaptığı yok adreno 225 bence gayet yeterli
hocam böyle bilgiler verin bana
adreno320 snapdragon s4pro chipsetlerde kullaniliyor. Bu cihazda ise snapdragon s4plus chipset var. S4pro quadcore 1.5ghz'den 1.7ghz'e kadar hiz veriyor. Mevcut durumda kullanilan donanim sistemden dolayi fazla bile gelecektir. Ayrica adreno225 s3de kullanilan mali400 gpu'ya eşdegerdir.
adreno225 bugun ve onumuzdeki bir yilda cok rahat yetebilir. Kamera 8.7mp pureview ve degişik teknolojiler kullaniyor. Adamlar tanitimda bile bazi slr makinelerden daha iyi cekim yapilabilecek diyor.
gorilla glass mevcutDayanıklı kısmını duydum ama orda ekran camını mı yoksa dış yapısını mı kastediyordu tam anlayamadım. Kolay çizilip solmayan, kavlamayan polikarbonat dış yapıdan bahsediyordu sanırım.
gorilla glass mevcut
Gorilla Glass hiçbir yerde yazmıyor. Resmi sitesi ve broşüründe bile yok.
Sen nereden böyle bir bilgiye ulaştın?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL][/IMG]
burası samsungun mu sitesi allah askına farkındaysan burda gpu bilgside var diğerlerinde görmedim onu daOrada yazmışlar ama Nokia.com'daki özellikler arasında ve Corning'in resmi sitesinde yazmamışlar?
Orada yazmışlar ama Nokia.com'daki özellikler arasında ve Corning'in resmi sitesinde yazmamışlar?
Cihaz henüz duyruldu biraz yavaş
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Nokainın sitesinde yazıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Designa bas orda ekran özelliklerinde var
Display features
- Polarization filter
- Light time-out
- Ambient light detector
- Brightness control
- Orientation sensor
- Sculpted 2.5D glass
- Proximity sensor
- High Brightness mode
- RGB Stripe
- Sunlight readability enhancements
- Pixel density 332 ppi
- Luminance 600 nits
- Aspect ratio 15:9
- Corning® Gorilla® Glass
- Super sensitive touch
- Color boosting
- IPS
- Refresh rate 60 Hz
Galiba bu özellikleri içine alan teknolojide PureMotion HD+ oluyor
istemesem de 332ppi piksel dansite koyulmasi bazi bahaneleri de ortadan kaldirmiş oldu.
lumia daha iyidir tahminimtartışma çıkmasın da samsungun ativ-s'ine göre lumia 920 purewiew nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?