dangerousyaso
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasıl yani? Hata mı veriyor? Ya da şöyle sorayım. Telefonunuzda hiç başka bir yazılımı uninstall yaptınız mı?nasıl kaldıracağız peki kaldırılmıyor ?
Kurulumdan sonra, klavye seçimi resminde gösterilen 2 numaralı aşamayı yine AknFeb yapıp, öyle kaldırın programı.nasıl kaldıracağız peki kaldırılmıyor ?
1 Kere de tıklasanız, basılı da tutsanız ok tuşlarına, bir adet kaydırma yapar.yalnız şu sağ ve sol ok çok fazla ileri geri gidiyor 1 tane olması gerekmez mi ben bu programı hiç kurmadım aslı da böylemi
okay her ne hikmetse bir programda böyle davranıyor
kardeş saol 5800 da çok işe yarar .
bende n97 var eğer kendi klavyesini bozmazsa kullanırım
kardeş bide googlede türkçe f yazıyo ya aşağıda on abasınca web:özellik desteklenmiyor diyo seninki
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş bu klavye daha güzel hemde n97 nin orjinal klavyesini devre dışı bırakmıyor.
ondan sonra mesela googleye önceden yazığın bişeyin ilk harfini yazınca klavye kapanıyor ya bunda kapanmıyor.
tek eksiği hani şifre yazınca **** olurya yanlış yazınca ** ları silemiyorsun teksorunu bu.
bunu türkçe yapıp o sorunu düzeltebilirsen bence öbüründen daha güzel olur bu.
bide yukarıdaki programı kaldıramayanlar kurulumdan sonra klavye seçimi önizlemesi varya '' 2 '' olan yeri ankep i seçip kaldırabilirler
bide bazı programlarda klavye gelmiyor nedense mesela bende office suite programı vardı dedim bir metin dosyası yazayım bunla klavye bi türlü gelmedi herhalde programın kendinde bir sorun var
kardeş web browser de devre ye girmiyor ya açılmıyor yada özellik desteklenmiyor diyor.bide rakamlar la harfler
ayrı bölümde ve biraz büyük olsa iyi olur böyle tutturması zor oluyor
kardeş ne olur şu harfleri biraz büyüt lannet olası 8 tuşuna bir türlü basamıyorum.diğerlerinide hep kaçırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?