Büyük tuşlu, türkçe karakterli dikey klavye. (Dayhand input)

Sponsorlu Bağlantılar

aalpeer1

Üye
eyvallah kardeş çok kullanışlı olmuş isms 1.2 de çalışıyor ellerine sağlık

dust61

dust61

Üye
arkadasım ben bu proyu yukledım fakat kaldırmak istiyorum telden pek memnum degılım. fakat kaldıramıyorum kaldrıma basarısız diyor neden olabılır bu?

Lionminister

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ben bu proyu yukledım fakat kaldırmak istiyorum telden pek memnum degılım. fakat kaldıramıyorum kaldrıma basarısız diyor neden olabılır bu?
kaldırmadan önce programı açıp değiştirdiğin AKNFEP seçeneğini tekrar AKNFEP olarak seç, sonra kaldır.

TueroX

TueroX

Üye
Google da sorun var üstad arama çubuğuna yazamıyorum.

biricigim26

biricigim26

Üye
olursa çok güzel olmuş bende vardı bi büyük tuşlu böle aşağı çekindce Türkçe karakter yapan ama bu kadar detaylı değildi karakterler yada rakamlar için diğer ekranı açman gerekiyodu bide o dediğin büyük tuş sorunu vardı eline koluna emeğine sağlık kardeşim

OzzBozz97

Üye
Yatay klavyeyede türkçe karakter ekleme yolu yok mu kardeşim bir zahmet yardım etsen :D

truelies5

Üye
kardeş ben dediklerini harfiyen yaptım ama klavye olarak opera mini nin klavyesi geliyo her türlü denedim kaldırıp tekrar kurdum ikisinide olmadı 2. programı kaldırdım bişey değişmedi sanırım 2. programı yapamadım bi yardım edebilirmisin ?

alperkizmaz54

Üye
teşekkürler ama sertifika hatası veriyor .

Lionminister

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben dediklerini harfiyen yaptım ama klavye olarak opera mini nin klavyesi geliyo her türlü denedim kaldırıp tekrar kurdum ikisinide olmadı 2. programı kaldırdım bişey değişmedi sanırım 2. programı yapamadım bi yardım edebilirmisin ?

abi 2 programı da tekrar kur.. daha sonra AKNFEP seçeneğini kutu kutu karakterler olarak değiştir. sonra opera mini ayarlarından/ gelişmiş / opera klavyesi / hiçbir zaman olarak değiştir. olması lazım.

truelies5

Üye
bu programda msj yazılmıyomu sadece opera minidemi kullanılıyo dediğini yaptım opera minidede olmadı ayrıca :S

Lionminister

Üye
    Konu Sahibi
bu programda msj yazılmıyomu sadece opera minidemi kullanılıyo dediğini yaptım opera minidede olmadı ayrıca :S

abi mesaj da yazılıyor, operada da kullanılıyor ama seninki neden olmadı anlayamadım. şu an bu mesajı 5230 operadan kendi klavyem ile yazıyorum. telefon modelinin s60v5 olduğuna emin misin?

truelies5

Üye
5800 işte benim tel de swype kullanıyorum şuan ben türkçesi vardı onunda tuşlar küçüldüğü için ing kullanmaya başladım v60 benim tel ondanmı yapıyoki acaba, senin klavye de tam bana göre valla bi yardım etsende yapsam şunu süper olur valla

ax0yy

Üye
sertifika hatası

Lionminister

Üye
    Konu Sahibi
5800 işte benim tel de swype kullanıyorum şuan ben türkçesi vardı onunda tuşlar küçüldüğü için ing kullanmaya başladım v60 benim tel ondanmı yapıyoki acaba, senin klavye de tam bana göre valla bi yardım etsende yapsam şunu süper olur valla

hocam sen swype'ı deaktive edip, ya da kaldırıp komple, telefonu da yeniden başlatıp mı denedin bu programı? bu arada versiyon arttikça sorunların arttığını da söylemeliyim. benimki v50 ve kendi tarayıcısında falan çalışmıyor. belki de v60ta hiç çalışmıyor, bilemedim. keşke update çıksa da düzeltseler şu sorunu. sırf bu yüzen versiyon v21e downgrade etmeyi düşünüyorum yazılımı. neyse. sen bi de swype kaldırıp dene abi. umarım olur.

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
fw ye gömebilirmiyiz bunu orjinalle değiştirsek ?

truelies5

Üye
denedim olmadı yaw bi şekilde bu 2. dosyayı v60 a uyarlıyamazmısın ?

Lionminister

Üye
    Konu Sahibi
fw ye gömebilirmiyiz bunu orjinalle değiştirsek ?

zannetmiyorum. orj klavyede 2. tuş fonksiyonları yok. en çok daily input gömülü olur bu skinle.

----------Eklendi @ 02:42:01 ---------- Yazıldı @ 02:34:23 ----------

denedim olmadı yaw bi şekilde bu 2. dosyayı v60 a uyarlıyamazmısın ?

hocam sorun benim yaptığım skinde değil, programda. başka klavye skinleri ile klavyeler geliyor mu ki sorun 2.dosyada olsun. sana tavsiyem bir de daily input r19 versiyonunu bulup üzerine 2. dosyayı yüklemeyi dene. benim paylaştığım r17 çünkü. bir şeyleri mi yanlış yapyorsun anlamadim ama bu da olmazsa artık yapabileceğim bir şey yok.

poncinK

Üye
Teşekkürler :)

osman880

Üye
aga ellerıne saglık dedıgın gıbı sertıfıka hatasını cozdum fakat telefonum n97 mını kendı qwert klavyesınde tusların uzerındekı sımgelerı kullanabılıyorum normal harfe donemıyorum ayarlarından bulamadım bı yardım edebılır mısın?

Üst Alt