Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG G2 Türkçe Klavye
Sponsorlu Bağlantılar
Türkbey___
Üye
Konu Sahibi
LG G2 Türkçe Klavye
Arkadaşlar samsam 4.3 guncellemesinde Türkçe karakter yani ı,ü,ö,ç,ş gibi harflari doğrudan tuş ekledi bu klavye bizde 4.4 ile gelir mi ya da orjinal LG nin klavyesine ek olarak birşey yapabilir miyiz?
Emrah_-06
Üye
Playden A.I.type klavyesi yaz indir, ayarlarından türkçe dilinide indir, yine ı yı i yapmak için falan basılı tutmak zorundasın ama lumia yada iphone falan temaları var gayet güzel ben kullanıyorum öneririm
Sarangni
Üye
SwiftKey bu dediğinizi yapabilirsiniz.
yaren_dede
Üye
Bence Klavyedeki harfleri kucultmekten baska ise yaramiyor bu harflerin varligi zaten klavyenizin tahmin bolumunden yaziyi duzeltebiliyorsunuz
Emrah_-06
Üye
Swiftkeyi şimdi indirdim iyi hoşta cidden tuşlar küçük ve birbirine çok yakın geldi alışmak gerek. Ben şuan kullandığımdan daha memnunum istersen ekranın boyu kadar yukarı çek boyutunu o zaman tuşlarda büyüyo gayet kullanışlı ve ücretsiz tavsiye ederim
Swiftkeyi şimdi indirdim iyi hoşta cidden tuşlar küçük ve birbirine çok yakın geldi alışmak gerek. Ben şuan kullandığımdan daha memnunum istersen ekranın boyu kadar yukarı çek boyutunu o zaman tuşlarda büyüyo gayet kullanışlı ve ücretsiz tavsiye ederim
Ayarlardan klavyeyi küçültüp büyütebiliyorsunuz, sağ baş parmak veya sol başparmağa göre de ayarlayabiliyorsunuz. Ben bir haftadır kullanıyorum. gayet memnunum. dediğiniz gibi sadece alışmak biraz zaman alabilir
Buldum çok uzun süre kullandım ama çok sevdiğim ve takdir ettiğim uygulamaları almayı tercih ediyorum. 2.5 yıldır Android kullanıyorum uzun süreli kullandığım uygulamaları artık almak kararı aldım. Son üç aydır her ay bir uygulama satın alıyorum.
Buldum çok uzun süre kullandım ama çok sevdiğim ve takdir ettiğim uygulamaları almayı tercih ediyorum. 2.5 yıldır Android kullanıyorum uzun süreli kullandığım uygulamaları artık almak kararı aldım. Son üç aydır her ay bir uygulama satın alıyorum.