LG G2 Türkçe Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Türkçe Klavye
Arkadaşlar samsam 4.3 guncellemesinde Türkçe karakter yani ı,ü,ö,ç,ş gibi harflari doğrudan tuş ekledi bu klavye bizde 4.4 ile gelir mi ya da orjinal LG nin klavyesine ek olarak birşey yapabilir miyiz?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Playden A.I.type klavyesi yaz indir, ayarlarından türkçe dilinide indir, yine ı yı i yapmak için falan basılı tutmak zorundasın ama lumia yada iphone falan temaları var gayet güzel ben kullanıyorum öneririm :)

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Sarangni

Sarangni

Üye
SwiftKey bu dediğinizi yapabilirsiniz.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bence Klavyedeki harfleri kucultmekten baska ise yaramiyor bu harflerin varligi zaten klavyenizin tahmin bolumunden yaziyi duzeltebiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: canko13 ve Türkbey___
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Swiftkeyi şimdi indirdim iyi hoşta cidden tuşlar küçük ve birbirine çok yakın geldi alışmak gerek. Ben şuan kullandığımdan daha memnunum istersen ekranın boyu kadar yukarı çek boyutunu o zaman tuşlarda büyüyo gayet kullanışlı ve ücretsiz tavsiye ederim :)

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Swiftkeyi şimdi indirdim iyi hoşta cidden tuşlar küçük ve birbirine çok yakın geldi alışmak gerek. Ben şuan kullandığımdan daha memnunum istersen ekranın boyu kadar yukarı çek boyutunu o zaman tuşlarda büyüyo gayet kullanışlı ve ücretsiz tavsiye ederim :)

Kolay kolay uygulama almam ama bu uygulamayı satın aldım. Aldığı parayı Son kuruşuna kadar hak ediyor.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
Ayarlardan klavyeyi küçültüp büyütebiliyorsunuz, sağ baş parmak veya sol başparmağa göre de ayarlayabiliyorsunuz. Ben bir haftadır kullanıyorum. gayet memnunum. dediğiniz gibi sadece alışmak biraz zaman alabilir

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
Netten apk sını bulabilirdin

Buldum çok uzun süre kullandım ama çok sevdiğim ve takdir ettiğim uygulamaları almayı tercih ediyorum. 2.5 yıldır Android kullanıyorum uzun süreli kullandığım uygulamaları artık almak kararı aldım. Son üç aydır her ay bir uygulama satın alıyorum.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ben de Xperia klavye önereyim madem. :D

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Buldum çok uzun süre kullandım ama çok sevdiğim ve takdir ettiğim uygulamaları almayı tercih ediyorum. 2.5 yıldır Android kullanıyorum uzun süreli kullandığım uygulamaları artık almak kararı aldım. Son üç aydır her ay bir uygulama satın alıyorum.
Destek olmak iyidir :)

• Beğen
kezban yenge

kezban yenge

Üye
SwiftKey önerimdir. Alışınca çok rahat. ^_^

• Beğen
yeksinyigit

yeksinyigit

Üye