Büyük tuşlu, türkçe karakterli dikey klavye. (Dayhand input)

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

biricigim26

biricigim26

Üye
ya benim tel x6 yükledim herşeyi yaptım msjlara giriyorum ekrana dokununca sağ üst köşede yazma biçimini gösteren kalemin orası çince bi karakter oluyo ama klavye ekrana gelmyo neden bi ilgilenebilirmisin??

osman880

Üye
ah bende de aynsi oluyo ama bende klavye geliyo.. fakat kizaktaki kendi klavyesini kullanamiyorum o yuzden

ayteq+16

Üye
iyiymis kardes eline saglik

caglar_cf

Üye
teşekkürler:)

biricigim26

biricigim26

Üye
buldum aknfep i degiştirince 2. Sayfaya gecin 5800 yazan yere basın diger seçene seçin oluyo

23palulu23

23palulu23

Üye
abi cok hos v60 fakat tarayicida calismiyor ama opera da sorun yok

----------Eklendi @ 10:03:36 ---------- Yazıldı @ 09:55:27 ----------

- 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir[/url]

r19 DA bu herhalde demin buldum

----------Eklendi @ 10:23:14 ---------- Yazıldı @ 10:03:36 ----------

not:dahili bilesen hatasi verdi bende

esokmen

esokmen

Üye
gercekten arkadasin verdigi guzel calisiyor su anda ondan yaziyorum ellerine sağlık kardesim odukcça basarili

Lionminister

Üye
    Konu Sahibi
abi cok hos v60 fakat tarayicida calismiyor ama opera da sorun yok

----------Eklendi @ 10:03:36 ---------- Yazıldı @ 09:55:27 ----------

- 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir[/url]

r19 DA bu herhalde demin buldum

----------Eklendi @ 10:23:14 ---------- Yazıldı @ 10:03:36 ----------

not:dahili bilesen hatasi verdi bende

abim yüksek versiyonlu fwlerde sorun çıkıyor. benim yaptığım skin ile alakası yok, programla akalı. downgrade edebilsem v21e geçicem ben de.

4bigpower

Üye
Klavyenin açılmasında sorun yaşayan kardeşlerim bende de oldu format attım tekrar yükledim galeriye fotoğraflar geliyor klavye ile ilgili onları silmeyeceksiniz yoksa açılmıyor klavye.
Bense Türkçe karakter desteğini ayarlayamadım yardımcı olabilecek var mı ? Bir de klavye mesaj yazacakken ilk açıldığında en alt sağda ''ae'' tuşu var ona basmadan asıl harfler gelmiyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar.

Lionminister

Üye
    Konu Sahibi
Klavyenin açılmasında sorun yaşayan kardeşlerim bende de oldu format attım tekrar yükledim galeriye fotoğraflar geliyor klavye ile ilgili onları silmeyeceksiniz yoksa açılmıyor klavye.
Bense Türkçe karakter desteğini ayarlayamadım yardımcı olabilecek var mı ? Bir de klavye mesaj yazacakken ilk açıldığında en alt sağda ''ae'' tuşu var ona basmadan asıl harfler gelmiyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar.

hocam yanlış klavyede çalışıyorsun şu an. aknfep seçeneğini değiştirdiğin ayarlar sayfası var ya, o sayfanın sağ üst koşesinde ok var. tutup sola doğru çek ve en üstteki seçeneği lionminister olarak değiştir.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hocam gerçekten çok güzel olmuş.Emeğine sağlık.Ah bide kendi tarayıcısında da çalışsaydı çok güzel olurdu.Ama kendi tarayıcısını kullanmazsan sorun yok :)

erdi_s

erdi_s

Üye
olsun kardeş opera minide sıkıntı yok problemsiz çalısıyo :)

marist

marist

Üye
TşkLer..

stuffalp

Üye
5800'a sorunsuz yüklendi ama Opera Mobile'da yataydayken sorun çıkıyor ve bir daha yazı yazamıyorum.

rape_clef

Üye
indiremiyorum üyeligin ilk günü ama müthiş bi uygulama

Bahadir.gerenli

Üye
tesekkur .d

djediz

djediz

Üye
dahili bileşen hatası verdi

Tracy35

Tracy35