[Dayhand Input] Windows Phone 7 Tam Ekran & Mini QWERTY

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frkndgr

Üye
    Konu Sahibi
[Dayhand Input] Windows Phone 7 Tam Ekran & Mini QWERTY
Dailymobile'dan MrGlenneke'nin Dayhand Input için düzenlediği Windows Phone 7 klavye arayüzü. Büyük ve Küçük klavye mevcuttur. Orijinalinde Türkçe karakterler yoktu, kendi kullanımım için türkçe karakterlerle uyumunu sağladım ve yapmışken maxicep'te de paylaşayım dedim.

SADECE KLAVYE ARAYÜZÜDÜR, DAYHAND INPUT YÜKLÜ OLMALIDIR.

Kurulum:

1. Dayhand Input'u kurun. (v6.02)
  2. RAR'dan çıkan "Blackportrait" klasörünü "C:\Data\dayhandinput\TouchSkin" klasörüne, "Blacklandscape" klasörünü de "C:\Data\dayhandinput\TouchSkinW" klasörünün içine atacaksınız.
  3. Attıktan sonra Dayhand Input uygulamasını açın ve ilk satırdaki AknFEP seçeneğini [][][][] olarak değiştirin.
  4. Üstteki > işaretiyle ikinci sayfaya geçin ve ilk seçeneği Blackportrait, ikincisini de Blacklandscape olarak değiştirin. Çıkış yapın.
Türkçe karakterler ingilizce denklerini aşağı çekerek çıkacaktır. Örneğin "ğ" için "g" harfini aşağı doğru çekmelisiniz.

-Klavye arayüzündeki İngilizce seçenekleri Türkçeye çevirdim.

Görüntüler(Büyük hali için resimlere tıklayın):

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: SakirtAbiler, görrmez ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Tesekkurler

erdi_s

erdi_s

Üye
Kardes klavye muthıs ama cumle baslarında buyuk harfle baslamıyo otomatık. Onu nasıl yapcaz. Elıne saglık bu arada :)

frkndgr

Üye
    Konu Sahibi
Kardes klavye muthıs ama cumle baslarında buyuk harfle baslamıyo otomatık. Onu nasıl yapcaz. Elıne saglık bu arada :)

Kardeş sanırım o programla alakalı ve ona yapabileceğim bir şey yok gibi görünüyor. Program çince olmasa, şansımı deneyeyim diyeceğim ama malum çince. Manuel olarak büyük harf girmek gerekiyor malesef. Teşekkürler bu arada :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Kardeş sanırım o programla alakalı ve ona yapabileceğim bir şey yok gibi görünüyor. Program çince olmasa, şansımı deneyeyim diyeceğim ama malum çince. Manuel olarak büyük harf girmek gerekiyor malesef. Teşekkürler bu arada :)

Eyvallah kardesım :)

Tuba

Tuba

Üye
eklenti güncellenmiştir teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: frkndgr
Mert045

Mert045

Üye
eline sağlık şuan klavyeden yazıyorum güzel ama tuşlar küçuk.

frkndgr

Üye
    Konu Sahibi
Mert045

Mert045

Üye
evet alışılıyor :)

123adil

123adil

Üye
bende bazi kelimeleri yazmiyor

- - - Eklendi - - -

bosluga basinca gidiyor

123adil

123adil

Üye
siz urlyi atar misiniz

- - - Eklendi - - -

ahh taaamaam harikaaa tesekkurler

djthzz

Üye
arkadaşlar programın signed sürümünü paylaşabilecek olan varmı ?

jetblacklife27

Üye
:tşk:

tunahanx55

tunahanx55

Üye
tenk yu

olcay___baba

Üye
arkadaşım sertifika hatası diyor ne yapmalı bana bir düzenleyip tekrar göndersen

Akıncı

Akıncı

Üye
Kardeşim telefonunu hacklemelisin nasıl yapılacağını bilmiyorsan forumda var

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt