Nokia n9 mu nokia lumia 800 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

N9 Vs Lumia 800

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
dostum yurtdişindan alacagin icin fiyatlarini da yazsaydin daha iyi karşilaştirma yapilabilir. Aralarinda fiyat farki fazla degilse bence n9 senin işini gorur.

Yazdım.

N9 internet performansı için falan çok iyi ama arada sırada oynayacak kadar bile oyun bulamayabilirsin.Cidden çok sorunlu marketi.

Ara sıra bile oyun oynamam ki. c6-01 de bi tane oyun var şuan. O da shift.

her türlü N9 ama markette ki oyunlar seni idare eder olmadı android kurarsın

Pek oyun oynamam gerçekten.

MeeGo'daki internet performansı cidden mükemmel ama market yetersiz.Onun içinde Nitroit var ama en son baktığımda baya sorunluydu

Market önemli değil benim için.

valla şimdi istersen kullanan bir arkadaş var nitdroid i sorayım istersen ki shadowgun ı bile oynamış kasmadan

Yok oyun olayı falan baya iyi hatta oyunları benzer işlemcili bir Android telefondan daha stabil açabiliyor ama arama, wi-fi gibi sorunlar vardı en son.Sen oyun oynarken telefon telefon özelliğini yitiriyordu.Bir de biraz zor bir işlemdi bu işlerle biraz haşir neşir olmak lazım.

Kurup bakarım eğer n9 alırsam. Denerim bi.

aynen ben de n9 alacağım :)

Lumia gelse daha iyi olurmuş.

Hocam ne alacaksınız bir karar verin Lumia 900 mü N9 mu :ehe

Benim %80 Lumia gözüküyor. Babam sorun çıkarmazsa Lumia 900

ya zaten cihaz dualboot oluyor telefon için meego ya devam :D ama onuda düzeltirler bu arada android kuracaksan 64 lük almak daha iyi

64 lükle 16 lık arasındaki fiyat farkı ne kadar acaba.

Kaan pc yok düzeltemiyorum. Lumia900 getirtme işi yattı ve wp8 alamama olayı da beni şaşırttı hem meego yu da oldukça merak ediyorum bir yıllığına alacağım bi 16 ya da 64 gb temiz bi ikinci el.

64 lük fiyat sorarım ben yatarsa lumia 900

- - - Eklendi - - -

Hocam tabi orası öylede merak ettiğim bir şey var.Nitroit'i kullanırken biri sizi aradı telefon çalıyor mu yani sorun tamamen aramada mı yoksa sadece konuşmada mı ? Eğer çağrı geliyorsa o zaman pek problem değil nitroit'te konuşma olmaması en kötü ihtimalle bir reset atarsın hop MeeGo'ya geçersin :) O başlangıçta MeeGo'mu Android mi sorusunu görmek çok hoş bir duygu olsa gerek :ehe

- - - Eklendi - - -

Valla en iyisi.Şimdi bu durumda bir Lumia 900'e N9'u tercih ederim.Bende şimdilik Galaxy S+'la Wp8'li HTC ve Nokia'ları bekliyorum ama can çekişiyorum bildiğin.Metro arayüzü için Wp alabilecek kıvama geldim :ehe

O seçme olayı hoş oluyordur gerçekten.

Türkiye çapında ilk nitdroid testerı benim ve ilk 3 sürümüde ilk ben test ettim nitdroid hakkında genel hatlarıyla yardımcı olduğum bilgi verdiğim konum var:

http://www.maxicep.com/meego/n9-nitdroid-ics-alpha-release-kurulum-demo-video-619827.html

Nitdroidle ilgili konumu vermekle beraber gene kısaca bilgi vereyim.

Bi çok güncel oyun çalışmakta. Nova 3 max payne mobile gta 3 shadowgun vs....
Arama şuan için başkasını çaldırabilirsiniz veya biri sizi arayınca gözükür ama konuşamazsınız. Mesajlaşabilirsiniz whatsapp tarzı programları kullanabilirsiniz wi-fi çalışmakta hat üzerinden mobil paketinizi kullanabilirsiniz.
3.Parti voip programlarıyla kulaklık yardımıyla konuşabilirsiniz Viberde 10 dakika konuştum sorunsuzdu.
Arama işi yakında çözülecektir çözüldüğünde bence gündelik kullanım için yeterli olacaktır sistem genel hatlarıyla fena değil güzel çalışıyor konumdan kendi çekmiş olduğum videolara bakabilirsiniz.
Mikrofon çalışmakta
Arama işi betada çözüme kavuşabilir. Şuan güncel olarak nitdroid alpha#3 sürümü var.

Developer şuan arama konusunu yarı yarıya çözdü ses karşıdan arayanın sesi geliyor fakat ses gitmiyor şimdilik.

Final sürüme gelirse o zaman yüklerim ben sanırım onu.

wp8 almana gerek yok ki git sıfır 64 lük n9 al indirimde 1350 lira android de yüklersin ne güzel

Çokmuş be 1350 Lira :O

Ya Android'i nedense pek sevmiyorum.Nitroit'i kursamda sadece oyun için olur zaten.Normalde MeeGo kullanırım yine.Wp8'in arayüzü falan çok hoşuma gidiyor.Sense arayüzüne değişirim o derece ama N9'da düşündürmüyor değil :hmmm

Androidi bende sevemedim bi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefon karar vermek çok zor bir iş yahu :kıskıs: Ben daha telefon almadım 15-20 güne almayı planlıyorum fakat 1 ay önce önerilerde ben şöyle başladım :) Önce N8 almaya karar vermiştim sonra -C7-701-Galaxy S-N9..Şimdi ise Galaxy S2 planlıyorum :) Yani zor iş demek istedim :)

Konuya değinmek istiyorum ben olsam Lumia 900 alırdım destek vermesi açısından :) N9 biraz daha kurcalama sevenler için bence :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Telefon karar vermek çok zor bir iş yahu :kıskıs: Ben daha telefon almadım 15-20 güne almayı planlıyorum fakat 1 ay önce önerilerde ben şöyle başladım :) Önce N8 almaya karar vermiştim sonra -C7-701-Galaxy S-N9..Şimdi ise Galaxy S2 planlıyorum :) Yani zor iş demek istedim :)

Konuya değinmek istiyorum ben olsam Lumia 900 alırdım destek vermesi açısından :) N9 biraz daha kurcalama sevenler için bence :)

Önceliğim Lumia 900 tabi. O yatarsa N9 ile 800 arasında seçim yapmam gerek.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Önceliğim Lumia 900 tabi. O yatarsa N9 ile 800 arasında seçim yapmam gerek.

N9 ile Lumia 800 arasında seçim yapacak olursan bence N9'u seç.Sana daha uygun bence Lumia 800'den.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Lumia 800 yazacaktım 2 cümle doğru ilki yanlış :tebessüm:

:D tamam bende böyle düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

Yorum yapanlar ankete oy verseydi bide iyi olrdu :O

- - - Eklendi - - -

Meego'da Whats App çalıştırıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...