Nokia n9 mu nokia lumia 800 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

N9 Vs Lumia 800

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n9 mu nokia lumia 800 mü ?
Arkadaşlar büyük ihtimal lumia 900 alıcam ama sorun çıkarsa diye bu anketi yapma gereği duydum.
Yedek telefon gibi birşey.

Aynı istekleri kopyala yapıştır yapıyorum buraya

Telefondan beklediklerim. Hızlı olmalı.
Maxicep.com - Iphone 4s vs Nokia Lumia 900
Mesajlaşmak rahat olmalı.
Oyun çok oynamam arada sırada.
Internette takılırım.
Şarjı uzun süre gitmeli. c6-01 var bende, nette çok takılırsam 1 gün yetmiyor.

N9 - 350-400 €
Lumia 800 - 300€

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostum yurtdişindan alacagin icin fiyatlarini da yazsaydin daha iyi karşilaştirma yapilabilir. Aralarinda fiyat farki fazla degilse bence n9 senin işini gorur.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
N9 internet performansı için falan çok iyi ama arada sırada oynayacak kadar bile oyun bulamayabilirsin.Cidden çok sorunlu marketi.

Uruloki

Uruloki

Üye
her türlü N9 ama markette ki oyunlar seni idare eder olmadı android kurarsın

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
her türlü N9 ama markette ki oyunlar seni idare eder olmadı android kurarsın

MeeGo'daki internet performansı cidden mükemmel ama market yetersiz.Onun içinde Nitroit var ama en son baktığımda baya sorunluydu

Uruloki

Uruloki

Üye

MeeGo'daki internet performansı cidden mükemmel ama market yetersiz.Onun içinde Nitroit var ama en son baktığımda baya sorunluydu

valla şimdi istersen kullanan bir arkadaş var nitdroid i sorayım istersen ki shadowgun ı bile oynamış kasmadan

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

valla şimdi istersen kullanan bir arkadaş var nitdroid i sorayım istersen ki shadowgun ı bile oynamış kasmadan

Yok oyun olayı falan baya iyi hatta oyunları benzer işlemcili bir Android telefondan daha stabil açabiliyor ama arama, wi-fi gibi sorunlar vardı en son.Sen oyun oynarken telefon telefon özelliğini yitiriyordu.Bir de biraz zor bir işlemdi bu işlerle biraz haşir neşir olmak lazım.

Uruloki

Uruloki

Üye

Yok oyun olayı falan baya iyi hatta oyunları benzer işlemcili bir Android telefondan daha stabil açabiliyor ama arama, wi-fi gibi sorunlar vardı en son.Sen oyun oynarken telefon telefon özelliğini yitiriyordu.Bir de biraz zor bir işlemdi bu işlerle biraz haşir neşir olmak lazım.

ya zaten cihaz dualboot oluyor telefon için meego ya devam :D ama onuda düzeltirler bu arada android kuracaksan 64 lük almak daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Hocam ne alacaksınız bir karar verin Lumia 900 mü N9 mu :ehe

Kaan pc yok düzeltemiyorum. Lumia900 getirtme işi yattı ve wp8 alamama olayı da beni şaşırttı hem meego yu da oldukça merak ediyorum bir yıllığına alacağım bi 16 ya da 64 gb temiz bi ikinci el.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

ya zaten cihaz dualboot oluyor telefon için meego ya devam :D ama onuda düzeltirler bu arada android kuracaksan 64 lük almak daha iyi

Hocam tabi orası öylede merak ettiğim bir şey var.Nitroit'i kullanırken biri sizi aradı telefon çalıyor mu yani sorun tamamen aramada mı yoksa sadece konuşmada mı ? Eğer çağrı geliyorsa o zaman pek problem değil nitroit'te konuşma olmaması en kötü ihtimalle bir reset atarsın hop MeeGo'ya geçersin :) O başlangıçta MeeGo'mu Android mi sorusunu görmek çok hoş bir duygu olsa gerek :ehe

- - - Eklendi - - -

Kaan pc yok düzeltemiyorum. Lumia900 getirtme işi yattı ve wp8 alamama olayı da beni şaşırttı hem meego yu da oldukça merak ediyorum bir yıllığına alacağım bi 16 ya da 64 gb temiz bi ikinci el.

Valla en iyisi.Şimdi bu durumda bir Lumia 900'e N9'u tercih ederim.Bende şimdilik Galaxy S+'la Wp8'li HTC ve Nokia'ları bekliyorum ama can çekişiyorum bildiğin.Metro arayüzü için Wp alabilecek kıvama geldim :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla kaan aynı durumdayız kardeşim :ehe win8 kur pcye onda da metro var :D

mert_1047

mert_1047

Üye
Türkiye çapında ilk nitdroid testerı benim ve ilk 3 sürümüde ilk ben test ettim nitdroid hakkında genel hatlarıyla yardımcı olduğum bilgi verdiğim konum var:

http://www.maxicep.com/meego/n9-nitdroid-ics-alpha-release-kurulum-demo-video-619827.html

Nitdroidle ilgili konumu vermekle beraber gene kısaca bilgi vereyim.

Bi çok güncel oyun çalışmakta. Nova 3 max payne mobile gta 3 shadowgun vs....
Arama şuan için başkasını çaldırabilirsiniz veya biri sizi arayınca gözükür ama konuşamazsınız. Mesajlaşabilirsiniz whatsapp tarzı programları kullanabilirsiniz wi-fi çalışmakta hat üzerinden mobil paketinizi kullanabilirsiniz.
3.Parti voip programlarıyla kulaklık yardımıyla konuşabilirsiniz Viberde 10 dakika konuştum sorunsuzdu.
Arama işi yakında çözülecektir çözüldüğünde bence gündelik kullanım için yeterli olacaktır sistem genel hatlarıyla fena değil güzel çalışıyor konumdan kendi çekmiş olduğum videolara bakabilirsiniz.
Mikrofon çalışmakta
Arama işi betada çözüme kavuşabilir. Şuan güncel olarak nitdroid alpha#3 sürümü var.

Developer şuan arama konusunu yarı yarıya çözdü ses karşıdan arayanın sesi geliyor fakat ses gitmiyor şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji ve Uruloki
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Türkiye çapında ilk nitdroid testerı benim ve ilk 3 sürümüde ilk ben test ettim nitdroid hakkında genel hatlarıyla yardımcı olduğum bilgi verdiğim konum var:

http://www.maxicep.com/meego/n9-nitdroid-ics-alpha-release-kurulum-demo-video-619827.html

Arama şuan için başkasını çaldırabilirsiniz veya biri sizi arayınca gözükür ama konuşamazsınız. Mesajlaşabilirsiniz whatsapp tarzı programları kullanabilirsiniz wi-fi çalışmakta hat üzerinden mobil paketinizi kullanabilirsiniz.
3.Parti voip programlarıyla kulaklık yardımıyla konuşabilirsiniz Viberde 10 dakika konuştum sorunsuzdu.
Arama işi yakında çözülecektir çözüldüğünde bence gündelik kullanım için yeterli olacaktır sistem genel hatlarıyla fena değil güzel çalışıyor konumdan kendi çekmiş olduğum videolara bakabilirsiniz.
Mikrofon çalışmakta
Arama işi betada çözüme kavuşabilir. Şuan güncel olarak nitdroid alpha#3 sürümü var.

Developer şuan arama konusunu yarı yarıya çözdü ses karşıdan arayanın sesi geliyor fakat ses gitmiyor şimdilik.

Hocam çok teşekkürler bilgilendirme için.Böyle giderse Wp8'li telefonları beklerken ikinci el bir N9 aldırtacaksınız :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye

Hocam çok teşekkürler bilgilendirme için.Böyle giderse Wp8'li telefonları beklerken ikinci el bir N9 aldırtacaksınız :ehe

wp8 almana gerek yok ki git sıfır 64 lük n9 al indirimde 1350 lira android de yüklersin ne güzel

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

wp8 almana gerek yok ki git sıfır 64 lük n9 al indirimde 1350 lira android de yüklersin ne güzel

Ya Android'i nedense pek sevmiyorum.Nitroit'i kursamda sadece oyun için olur zaten.Normalde MeeGo kullanırım yine.Wp8'in arayüzü falan çok hoşuma gidiyor.Sense arayüzüne değişirim o derece ama N9'da düşündürmüyor değil :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Mikrofon çalışmakta

ağzına sağlık Mert. :alkis

mert_1047

mert_1047

Üye
Rica ederim arkadaslar yardimci olabildiysem ne mutlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...