Iphone 4s vs Nokia Lumia 900

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

daha ne olsun kardeş la şuan 2 inç ekranlı telefonumdan bile çok memnunum...gerçi bu kişiden kişiye degişir ama 3.7 çok makul bir boyut gibi geliyor :hmmm

alışmaya baglı bir aydir lumia900 kullaniyorum 3.5" iphone'um 37ekran tv gibi geliyor artik.

Elektr0

Elektr0

Üye
Lumia 800 güzel telefondur. 8 mp carl zeiss lens, autofocus var flaş da dahil fotoğraf konusunda çok iyi tatmin eder. C6-01 de 8 mp ama arada baya fark var. İnternet deneyimini internet explorer ile yapar flash player yoktur html5'e önem verecekler sanırım diye cihazlar gibi. Müzik dinlemeyi severim demişsin müzik deneyiminde Dolby digital yalnızca 603/700/701/808 modellerine özeldir ancak bu modelleri zaten bi symbianlı cihazdan geçeceğin için değişiklik isteme sebebi ile tercih etmeyebilirsin. N8'de ise sadece HDMI çıkışında kullanılabiliyor. Lumia 800 Oyun konusunda şuanda zayıf ilerde de şöyle böyle olur iyi olmaz zaten çok da önem vermiyormuşsun oyuna. Ön kamerası yok çok önemliyse direk ele derim. Telefonun Tasarımı N9 tarzı güzel... işletim sistemi kullanımı kolay bir sistem olsa da C6-01'deki kadar kişiselleştirme olayı yok ama işletim sistemi videolarında gördüğün kadarıyla hoşuna gidiyorsa al derim WP8 güncellemesini alamayacak WP7.8 güncellemesinde kalacak en son. Bir de daha Lumia 800'ün gelmesine daha var diye biliyorum. Elimden geldiğince ayrıntılı yazmaya çalıştım.

aynen aynen aynen çok çok çok katılıyorum..C6-01 modelini ilk gördügümde amcamda çok hoşuma gitmişti biraz inceledikten sonra :blink::oha: dedim ... yaa Nokıa burda ne yapmak istemiş hiç anlam veremiyorum Bkz:şuan 2008in son çeyreginde üretilen LG Kp320 var ve her türlü kamera konusunda iyi ( Video'da çekiminde degil tabi) yakın çekim(makro mod) olsun auto focus olsun ve diger benzeri özellikler olsun... C6-01 kamerasında Carl Zeiss(:sarıl:) olacaktı ki çok iyi olurdu...

- - - Eklendi - - -

alışmaya baglı bir aydir lumia900 kullaniyorum 3.5" iphone'um 37ekran tv gibi geliyor artik.

dogru haklısın alikemal abi...örnek olarak HTC nin klavyesinde yazamıyorum ama çok iyi ve hoş.. giomdaki klavye'ye ''alıştıgımdan'' sorunsuz ve rahat yazıyorum ...:islik

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

İyi müzik performansı için dobly gerekli değil zaten.Kulaklığın iyiyse dobly olsa da olmasa da iyi performans alacaksındır.

Aynen. Şuan Wh-701 var bende.

daha ne olsun kardeş la şuan 2 inç ekranlı telefonumdan bile çok memnunum...gerçi bu kişiden kişiye degişir ama 3.7 çok makul bir boyut gibi geliyor :hmmm

Benim telefondan daha büyük ekranı sonuçta gene iyidir :)

Güldüm ya :)

aynen aynen aynen çok çok çok katılıyorum..C6-01 modelini ilk gördügümde amcamda çok hoşuma gitmişti biraz inceledikten sonra :blink::oha: dedim ... yaa Nokıa burda ne yapmak istemiş hiç anlam veremiyorum Bkz:şuan 2008in son çeyreginde üretilen LG Kp320 var ve her türlü kamera konusunda iyi ( Video'da çekiminde degil tabi) yakın çekim(makro mod) olsun auto focus olsun ve diger benzeri özellikler olsun... C6-01 kamerasında Carl Zeiss(:sarıl:) olacaktı ki çok iyi olurdu...

- - - Eklendi - - -

dogru haklısın alikemal abi...örnek olarak HTC nin klavyesinde yazamıyorum ama çok iyi ve hoş.. giomdaki klavye'ye ''alıştıgımdan'' sorunsuz ve rahat yazıyorum ...:islik

Aynen Carl Zeiss olsa iyi olurmuş.

NUD

NUD

Üye
günde 4 defa şarj edeceksen 4S:d:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
senın aradıkların iphone 4s zaten saydıklarına bakarsak onu saymıssın :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphonun ekraninin ufak olmasi bi düşmede dagilmasi itunese mahkum olmasi onu b*ktan yapan yonleridir isterse milyarlarca uygulamasi olsun tinnnneeee

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

benim 6710 Navi'de Carl Zeiss Tessar 2.8/5.2 var. :pro/

umelikoglu

Üye
Bu iki telefon arasında secim yapmak gercekten çok zor. Performans olarak ikisi de hızlı ve stabil. Ekran boyutu burada belirleyici olmalı. Bir de Nokia Drive.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeşim ben İphone 4s derim eğer ekran problem değil ise :) Seçeneklerin arasında daha önce yoktu sanırım şimdi var imkanın bence kaçırma al şimdiden hayırlı olsun :tebessüm:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben İphone 4s derim eğer ekran problem değil ise :) Seçeneklerin arasında daha önce yoktu sanırım şimdi var imkanın bence kaçırma al şimdiden hayırlı olsun :tebessüm:

Iphone a para yetmicek. Lumia 900 alıcam..

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iPhone 4S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...