benım kutu ıcerıgınden tv kablosu cıkmadı.sızde de boyle mı arkdaslar???
--------------- Ekleme ---------------
bende de çıkmadı ama bana göre sorun yok ben zaten kullanmıyorum ama sen kullanıcaksan git iste nerden aldıysan vermeleri lazım
Merhaba kardeş benim kutunun içinden çıkan orjinal şarj aleti koptu yenisini alcamda nerden alcam orjinalini heryerde sahtesi var yer Ankara
ikinci sorum bunun diğer orjinal kapakları nerede satılır başka renklerdende almak istiyorum
üçüncüsü ise v32 çıkalı 1 ay oldu siyahlara güncelleme oluyor bize teliniz güncel diyor acaba bir sorun mu var?
teşekkürler..
eğer illa orjinal olsun diosan kapaklarıda şarj aletinide teknosadan al bi sorun çıkmasın, v32 yi de kafana takma düzelir ben daha hiç versiyon yükseltmedim telefon gayet iyi kullanmayı bilirsen sorun yok acele etme yakında düzelir
n79 telefonum haçk lanmalı ama nasıl yapcaz ben beceremiyom opda sitesinede güvenmiyorum başka yolu nedir yardımcı olurmusun
eğer opda ya güvenmiyosan güvenebilceğin başka hiç bir site yok zaten hergün binlerce insan zaten seri numarasını oraya veriyo ben opda ile hack ledim teli herhangi bir sorun yok bence opdaya güven başka yolu yok
Benim TeLefonum İnternete BaqLanmıor

Son GünceLLemeyide Yapamıorum Sorun Nedir Sizce
sorun tam olarak nedir biraz detaylı anlatırsan sevinirim w lan la bağlanırken mi sorun yaşıyon yoksa normal internettemi
tonla para verip aldığımız telefona sertifikadan sorunundan bişey yukleyemiyoruz, saçma sapan bi uygulama bu nokianın yaptığı.. illa site site gezip bunu binbir güçlükle sertifikalandırma programlarıylamı uğraşcaz... şu sertifikalandırma konusunda yardımcı olun alamıyorum ben çok zor
linke gir orda detaylı bir şekilde nasıl opda dan sertifika alacağın anlatılmış sertifikanı al için rahat olsun hadi kolay gelsin
http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html