NoKiA N79 FaNaTiCs....!!!!.NoKiA N79 FaNaTiKLeRi BuRaYa.!!!.BuRaSı BiZiM KoNuMuZ.!!!.(AÇıLdı.!).!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

SİZDE Mİ NOKIA N79 FANATİKLERİNDENSİNİZ?

• Kullanılan toplam oy
    841

cakirahmet

Üye
arkadaşlar n79 da flaş yüklü yazmışsınız ama nerede ben bulamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

incursion

Üye
bu telefonu severek kullanıyoruz tmm hoş guzelde özelliklerinden faydalanalım dimi verilen programlarin hiç biri adam gibi çalısmıyor ilgilenirseniz sevinirim

gencadam_1671

Üye
n79 telefonum haçk lanmalı ama nasıl yapcaz ben beceremiyom opda sitesinede güvenmiyorum başka yolu nedir yardımcı olurmusun

UGR94

Üye
Merhaba kardeş benim kutunun içinden çıkan orjinal şarj aleti koptu yenisini alcamda nerden alcam orjinalini heryerde sahtesi var yer Ankara

ikinci sorum bunun diğer orjinal kapakları nerede satılır başka renklerdende almak istiyorum

üçüncüsü ise v32 çıkalı 1 ay oldu siyahlara güncelleme oluyor bize teliniz güncel diyor acaba bir sorun mu var?

teşekkürler..

hayabusa77

hayabusa77

Üye
Arkadaşlar sensör olayının n96 nın sensör programlarını arayın bende şu an rock and scrool var ve müthiş çalışıyo

fahra4

Üye
benım kutu ıcerıgınden tv kablosu cıkmadı.sızde de boyle mı arkdaslar???

--------------- Ekleme ---------------

scroll ve rock nasıl calısıyor.

AKATLI

AKATLI

Üye
bu telefonu severek kullanıyoruz tmm hoş guzelde özelliklerinden faydalanalım dimi verilen programlarin hiç biri adam gibi çalısmıyor ilgilenirseniz sevinirim

hangi programı yükledinde çalışmadı söle bulalım sen gidipte telefona uygun program yüklemessen çalışmaz s60 v3 9.3 olmalı bu ayarda bul bakalım çalışıyo mu çalışmıyo mu :naughty:

benım kutu ıcerıgınden tv kablosu cıkmadı.sızde de boyle mı arkdaslar???

bende de çıkmadı ama bana göre sorun yok ben zaten kullanmıyorum ama sen kullanıcaksan git iste nerden aldıysan vermeleri lazım

Merhaba kardeş benim kutunun içinden çıkan orjinal şarj aleti koptu yenisini alcamda nerden alcam orjinalini heryerde sahtesi var yer Ankara

ikinci sorum bunun diğer orjinal kapakları nerede satılır başka renklerdende almak istiyorum

üçüncüsü ise v32 çıkalı 1 ay oldu siyahlara güncelleme oluyor bize teliniz güncel diyor acaba bir sorun mu var?

teşekkürler..

eğer illa orjinal olsun diosan kapaklarıda şarj aletinide teknosadan al bi sorun çıkmasın, v32 yi de kafana takma düzelir ben daha hiç versiyon yükseltmedim telefon gayet iyi kullanmayı bilirsen sorun yok acele etme yakında düzelir :oke:

n79 telefonum haçk lanmalı ama nasıl yapcaz ben beceremiyom opda sitesinede güvenmiyorum başka yolu nedir yardımcı olurmusun

eğer opda ya güvenmiyosan güvenebilceğin başka hiç bir site yok zaten hergün binlerce insan zaten seri numarasını oraya veriyo ben opda ile hack ledim teli herhangi bir sorun yok bence opdaya güven başka yolu yok :nono:

Benim TeLefonum İnternete BaqLanmıor :( Son GünceLLemeyide Yapamıorum Sorun Nedir Sizce

sorun tam olarak nedir biraz detaylı anlatırsan sevinirim w lan la bağlanırken mi sorun yaşıyon yoksa normal internettemi

tonla para verip aldığımız telefona sertifikadan sorunundan bişey yukleyemiyoruz, saçma sapan bi uygulama bu nokianın yaptığı.. illa site site gezip bunu binbir güçlükle sertifikalandırma programlarıylamı uğraşcaz... şu sertifikalandırma konusunda yardımcı olun alamıyorum ben çok zor

linke gir orda detaylı bir şekilde nasıl opda dan sertifika alacağın anlatılmış sertifikanı al için rahat olsun hadi kolay gelsin

http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html

alfa1

Üye
n 79 için başlat menüsü bulamıyorum yardım cı olabilir misiniz

wildtiger223

wildtiger223

Üye
beyler ben n79 un son versıyonunu yukledım (32.001) hack yapamıom helloCarbide falan hep denedım sys klasorunun acılması lazım ama acılmıo bı turlu bana kolay yapılabılecek bı hack anlatırmısınız ?

baskan37

Üye
mesenger yukleyemedim yardımcı olursan sevinirim

DouJaMeS

Üye
selam N79 fanatikleri öncelikle böyle bir konu açılmış olduğu için emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ben 1 hafta önce bir N79 aldım.Gayet memnunum yalnız video larda sorun yasıyorum ayrıca bugun kü deneyimimle de kendi çektiği videoları oynatmıyor<Ses klibi veya video yürütülmüyor.Parça parça yürütülmeye çalışıyor> hatası veriyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler

palacannn

Üye
n79 kral telefon ;)

gitarcışükrü

gitarcışükrü

Üye
Selam,ben n79 alıcam bayadır araştırıyorum ama msj konusunda sorun olduğu yazılıyor.çok ve uzun msj atan biriyim,tuş takımının dayanmadığını söyleyenlerde var aydınlaıtrsanız sevinirim.

Adem16

Üye
Son güncellemede mesaj donma sorunu çözüldü lk olarak bunu belirtiyim,ikinci olaraksa tuş takımının dayanıksız olduğu söz konusu değil yalnızca biraz kullanması zor tabi kullandıkca bu sorun ortadan kalkıyor(bnde şu an böyle bi sorun yok).
Bana sorarsan telefonu al KRAL telefon ;)

alisaglam

Üye
arkadaş benim telefonla internette gezinirken flash içerikli dosyaları oynatmıyor yardımcı olur musunuz

AKATLI

AKATLI

Üye
arkadaş benim telefonla internette gezinirken flash içerikli dosyaları oynatmıyor yardımcı olur musunuz

benim imzamdaki linke tıkla orda aşağıda skyfire adlı program var onu indir :oke:

geminiport

geminiport

Üye
arkadaslar lutfen N79 a laf etmeyin. O bir dunya harikas1d1r.2 kati fiyat1 olan telefonlara dahi tas cikarir,1000 ceker,solda sifir birakir. Sakin bida n78,5800 vb. Hicbir telle onu kiyaslamayin o bir bilgisayar gibidir.o ne n97 ne iphone 3gs nede n900 ile kiyaslanabilir.onlar telefon N79 mobil pc dir......vb..........

agzına saglık kardeşim cekemeyen anten taksın

blnty

Üye
Selamlar. İlk kez bir soru sormaktayım. Kusuruma bakmayınız bir cahillik ve edepsizlik yapıyorsam. Ekran kararmasını görünce bir iki cümle ile sorunu anlatmaya çalışacağım
Ekrar koruyucu olarak örneğin (başka bir şey seçseniz de durum değişmiyor) Tarihi seçerseniz normalde ekran ışığı söndüğünde hani saat tarik bandını göstermesi gerekiyor ya! İşte o bandı göstermiyor. Tamamen kararıyor. Anlatabildi isem ne mutlu... Teşekkürler..