NoKiA N79 FaNaTiCs....!!!!.NoKiA N79 FaNaTiKLeRi BuRaYa.!!!.BuRaSı BiZiM KoNuMuZ.!!!.(AÇıLdı.!).!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

SİZDE Mİ NOKIA N79 FANATİKLERİNDENSİNİZ?

• Kullanılan toplam oy
    841

hay-ad23

Üye
N79 süper. 4-5 ay önce almıştım. Satıp 5730 xm aldım. N79' un yanından bile geçemedi. Takas edip geri aldım.

ercayy

Üye
merhaba bu konu hala aktifse bişi sorucam,ben n79kullanıcısıyım,skyfire yükledim ama videolara tıklayınca facebookda flasınızı güncelleyin dior flash indir dior,oraya tıklayıncada flash player sayfasına gidiorz haliyle indirdiğimizde telefonla uyumlu olmuor,n79 adobe var onu mu güncellememiz gerekior ne yapmamız gerekior acana

wolky001

wolky001

Üye
n79 sis programlarını çalıştırmıyor ne yapabilriz. dahası sertifika geçersiz gerekli öznitelikler eksik gibi saçma sapan seyler can sıkıyor. bişeyler yapıyorsunuz bunlarla uğraşmamak için tel tarihinle oynuyorum tel tarihi yalnış diyo can sıkmaya devam şu sis dosyalarını zip ile biten dosyalar var onları bile açmıyo ne yapabilirz cevaplayın beni teşekkür ederim böyle bir grup kurulduğu için. ayrıca n79 da ne tür programlar kıllanabilirim beni yönlendirebileceğiniz bilink var mı varsa çalışan proramların olduğu bi link olsun teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

bazı rar dosyalarını çalıştırmıyor jad dosyası yüklediğimde gerelkli öz nitelikler eksik diyor
ne yapmam gerkli

ewet ben de bilmek istiyorum ve quick office sertifika al diyo kolayı var mı

ulusoy44

Üye
selam arkadaslar guzel bir alan olusturmussunuz. benim bir problemim var n79 cihazima yazilim sürümü olarak 31.101 i yükledim ama bu yuklemeden sonra cihazla youtubeden video izlerken tam ekran modunu gectigimde video kilitleniyor ve ögle kaliyor normal ekranada donmuyor tek cagre olarak cikis yapip yeniden giriyor. nedenini bilen varmi. simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim...

harbiyelim

Üye
Buraya bir süredir girmiyordum arkadaşım, mesajını şimdi görebildim , geç cevap yazdığım içinde afedersin.
benim telefonumda biri beni aradığında ekranım yanıyor ama navy tuşunda sinyal falan vermiyor valla, telefonda mı sorun var anlamadım doğrusu !!
yine de ilgin için teşekkür ederim , iyi günler

güle güle kullan kardeşim.birisi ararken tuş ışıkları yanıp söner.yada mesaj geldinde.birde navi whell tuşuda cevapsız arama yada okunmamış mesaj olunca hızlıca yanar.

Buraya bir süredir girmiyordum arkadaşım, mesajını şimdi görebildim , geç cevap yazdığım içinde afedersin.
benim telefonumda biri beni aradığında ekranım yanıyor ama navy tuşunda sinyal falan vermiyor valla, telefonda mı sorun var anlamadım doğrusu !!
yine de ilgin için teşekkür ederim , iyi günler

metalyildiz

Üye
ya arkadaşlar ben aldığımdan beri sorun yaşıyorum en son bu gece ekran sorunuda başladı kendi kendine yanıp sönüyor

neopentan

Üye
beyler bi sorunum var. bu tel e orjinal beyaz kasa bulubilirmiyiz acaba çok lazım ya
lütfen bilen varsa cevap plss

mini_mini21

mini_mini21

Üye
slmlar =) son 1 aydır kendime en uygun olan telefonu bulmaya çalışıyorum ama sanırım buldum ki buraya üye oldum :P n79 un beni düşündüren tek yanı msj trafigi oldukça yoğun biri olarak msj yazmada ki yavaşlığı oldu.. gerçi son sürümleriyle bunun önüne geçildiği söyleniyo ama yine de tedirginim.. msj benim için olmazsa olmazdır:) bu konuda beni rahatlatabilicek arkadaslardan cvp bekliorum.. 1 ay içerisinde alıcam bu telefonu eger tedirginliim gecerse.. ve birde eger bu msj sorunu son sürümleriyle düzeldiyse ben telefonu alırken son sürümü yüklenmiş olarak mı alıcam yoksa kendim pc den mi yüklemem gerekicek bunuda sölerseniz sevinirim =) şimdiden tşkler..

serdarsa

serdarsa

Üye
telefonu aldıktan sonra son surumu cıkarsa yıne yuklersınız tabıkı

mini_mini21

mini_mini21

Üye
onu zaten biliyorum.. benım sordugum şimdiki son sürümün almadan önce telefonda yüklü olup olmadıgı.. tşk ederim:)

serdarsa

serdarsa

Üye
onu zaten biliyorum.. benım sordugum şimdiki son sürümün almadan önce telefonda yüklü olup olmadıgı.. tşk ederim:)

bu alacağınız cihazın üretildikten sonra kaç gün shop da beklediği ile alakalı. en son sürüm yoktur bu yüzden muhtemelen

alien61

alien61

Üye
merhaba bendede n79 var telefonun her konudan sınırlarını zorladım ama şu sensör yönünden bişe yapamadım çünkü oyun yada proram bulamadım. kamerayı kullannan yazılımlardan bahsetmiyorum hakiki telefonun içindeki sensörü kullanan yazılımdan bahsediyorum varmı elinde yada bi eklenti falanmı kurmak gerekiyor bu konuda bana bi yardımcı olsana şimdiden teşekkürler

cellat_193

Üye
Arkadaş bu tlf na nie hiç program yükleyemiyorum ben.sertifika hatası veriyor

abb94

abb94

Üye
evy

oktaymese

Üye
tonla para verip aldığımız telefona sertifikadan sorunundan bişey yukleyemiyoruz, saçma sapan bi uygulama bu nokianın yaptığı.. illa site site gezip bunu binbir güçlükle sertifikalandırma programlarıylamı uğraşcaz... şu sertifikalandırma konusunda yardımcı olun alamıyorum ben çok zor

-efşan

-efşan

Üye
tonla para verip aldığımız telefona sertifikadan sorunundan bişey yukleyemiyoruz, saçma sapan bi uygulama bu nokianın yaptığı.. illa site site gezip bunu binbir güçlükle sertifikalandırma programlarıylamı uğraşcaz... şu sertifikalandırma konusunda yardımcı olun alamıyorum ben çok zor

kardeşim sizde bedava ekmek arıyonuz yaw madem uğraşmak istemiyosunuz hack'leyin telinizi olsun bitsin yalandan nokia'ya suç atmayın:off:

O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB daha iyi bence serhat kardeş daha anlayışlı davranıo bubide bu ne şaçma bi konuysa .................. bu yüzden bu son cevabım:bye2:

jesusmatrock

Üye
Benim TeLefonum İnternete BaqLanmıor :( Son GünceLLemeyide Yapamıorum Sorun Nedir Sizce

sirdas_28

Üye
adamlar yardım namına bişiler yazmışlar cevap veren yok abatmayalım bu kadar

paul10144

Üye
yaw bunlara doğru düzgün program yokm mu yaw