NoKiA N95 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N95 Mİ KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    366

mkb12

Üye
sağol

serkan719

serkan719

Üye
Bende Geldim.....

--------------- Ekleme ---------------

Bişey sorcam N95 ciler.

Tam ekran ışıkları sönerken yan daki galeri tuşu ile ses tuşunun ısıkları yanıp sönüyomu.
Ayrıca Kamerayı açtığınıza yandaki tuşların ışıkları aynı andamı yanıyo yoksa sırayla yanıp sıraylamı sönüyo.

ben son versiyonu kullanıyorum diğerinde varmıydı ondan sordum.

Ingoo

Üye
Peki 8Gb Bu Club'a Dahil Mi Yoksa Onun Club'ı Ayrı Mı? ;P

fth11

fth11

Üye
Arkadaşlar benim sorunum şarj ile alakalı.
telefon sarj almıyor.sarjı takıyorum öle duruyor ama bir tek batarya boş deyip kapandığı zaman.şu an da batarya boş dedi telefon kapandı 1-2 saattir telefon sarjda ne bi ışığı yandı ne gibi görüntü
bundan önce de böle olmuştu 5-10 dk gibi bi bekleme süresinden sonra telefon sarj olmaya başlamıştı ama bu sefer olmuyor arkadaslar
sizce sorun ney neden olabilir ne yapmam lazım
şimdiden teşekkürler

serkan719

serkan719

Üye
V35.0.002 Hiçbişey yüklenmiyo sertifika diyip duruyo. Yardım.

kenow

Üye
hayırlı olsun kardeş

lideer_02

Üye
hayırlı olsun kardes
benım telefon program kabul etmıyor sertıfıka hatası verıyor ne kadar ugrastıyasam olmadı yardımcı olursan cok makbule gecer :ağlarım:

ajan_lucifer

Üye
arkadaşlar nokia n95 in en güncel teleatlas yada garmin haritasını arıyorum yardım edermisiniz.bu arada hayırlı olsun fun club ümüz...banada hayırlı olsun yeni katıldım çünkü :D

--------------- Ekleme ---------------

bu arada n95 in 35. versiyonu nokiada yayılanmıyo bunun sebebi nedir acaba arkadaşlar.
birde n95,n85 gibi ovi store den önce çıkmış olan cihazlar içinde mart-nisan gibi ömür boyu navigasyon yapılabilcek bi program çıkarılcağı söyleniyor.bu doğrumudur acaba...

mete3180

Üye
hayırlı uğurlu olsun eyvallah da bu nasıl fan yaa program tema hiç bir şey yok burada bence bencillik yapmayalım elimizdekileri paykasalım arkdaşlar

aziz_555

aziz_555

Üye
tebrikler cok akıllı bi cvp olmuş :)

sedat8

sedat8

Üye
arkadaşlar n95 fun club herkese hayırlı olsun... elimde n95 ile ilgili programlar var ama nasıl yukleyecegımı bılmıyorum nasıl yapılacagı hakkında yardım ederseniz sizlerle paylaşırım...

BERATX

Üye
KARDEŞ BENDE N95 KULLANIYORUM AMA FARKLI TEMALAR İSTİYORUM MESELA N73,N82,N81 vs vs BU MAXİCEPTE BULDUM ORJİNALLERİNİ AMA SERTİFİKA İSTİYOR BENİM N95 TEMALARDA UÇTU BU ARADA UYMADI SIRF SERTİFİKA YÜZÜNDEN FISTIK GİBİ GÜZELİM TEMALAR GİTTİ RESMEN... BİR KİŞİ KOYMUŞ N73,N95-N95 8GB ORJİNAL TEMALARINI ATTIM TELEFONA SERTİFİKA YOK DEDİ ????* YARDIM ETSENİZ...

messevim

messevim

Üye
ben geçen hafta n95 aldım daha önce 7610 ve N72 kuşllanmıştım n95 aldım onlara hiç benzemiyor çoğu şeyinden anlamıyorum mesela oyun yüklerken hep sertifika hatası yada süresi geçmiş yada ayarlarrı yanlış yada bilinmeyen bir sertifika diyor bunu nasıl çözebiliriz foruma baktım ama çok karışık hiç bir şey anlamadım bir de sizden öğrenelim ::

BERATX

Üye
KISACASI KARDEŞİM, SEN BU N95' ine ORJİNAAL UYGULAMALAR YÜKLEYECEKSİN BENCE TELEFON 10 NUMARA NİYE DERSEN REAL PLAYERi VAR, BARKOTu VAR, İNTERNETTEN VİDEO İZZLEME ÖZELİĞİ de 3G VAR, 5MP AUTO-FOCUS, CARL ZEISS, 16 MİLYON RENK DERİNLİĞİ, DVD KALİTESİNDE VİDEO SEYRETME VS VS... KARDEŞİM SEN YOK ESKİMİŞ YOK MODASI GEÇMİŞ NOKIA N95 GELMİŞ GEÇMİŞ EN KRAL TELEFONDUR ÇÜNKÜ KULLANDIM BENDE HER NEYSE SEN SAHTE PROGRAM YÜKLEME YA DA ŞÖYLE BİRŞEY DAHA VAR KARDEŞ... TELEFONCUYA GİT N95 inin YAZILIMINI GÜNCELLEŞTİR BEN YAPTIRDIM TURKCELL BAYİSİNDEKİ SERVİSCİ ADAMLAR SAĞOLSUN YAPTILAR N95imi (YILDIZ KARE (000)4sıfır KARE) YAP BİRDE BUNU YAPTIRDIKTAN SONRA DENE BAK GÖR TELEFONUN YAZILIMI NASILDA 2008 DEN 2009 OLCAK. DENEDİM SİZEANLATTIM HAYDİ RAST GELE ... :)

sefo

Üye
hayirli olsun kardes benimde var n95 fransada elden 110 eroya aldim paketiyle sim kilidi kirik super hala seviyorum haclayamayan arkadaslar siteye baksin cok basit gosteriyo yapsinlar hepsini herseyi yukleyin tabiki s60v3 olacak

Üst Alt