NoKiA N96 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N96 MI KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    413
63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

uA060

Üye
önerebilceğiniz programlar varmı

yanigaliba

Üye
ya bende n96 var format atip bastan yuklemek istiyorum cd side var nasil yapabilirim acaba bileniniz varmi??????

player77

Üye
oncelikle funclub icin ve emegin icin cok sagol super fikir ben n96 kulaniyorum super telefon hackte yaptim ve ne varsa yaptim yani telefonun sinirlarini zorlayanlardanim ve herseyi maxicep sayesinde ogrendim ayiriyeten tesekurler simdi gelelim n96 daki sorunuma realplayerde sunucu baglantisini kayit etmiyo ayarlardan cikar cikmaz sifirliyo bi turlu anlamadim simdiden sagol

LAshx

Üye
bana

bu tema lazım :) ilgilenecek arkadaslara simdiden tesekur ederim

behzat

behzat

Üye
burayı açtıysanız bu arkadaşların sorunlarıyla neden kimse ilgilenmiyor dikkat ederseniz çogu bi probleminden bahsetmiş

tamirciciragi

Üye
N96 aldım, Memnunum. Funclub içinde, sağolun..

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
arkadaşlar orjinal n96 aldım lakin kamerası çok kötü ceğiyor böyle buğulu gibi sonra bulanık en son versiyonunuda güncelledim fakat olmuyor ne yapacam yardım edin ya 5 mp lin yarısı bile değil....bakın ürün çin malı değil kesinlikle orjinal güncelleme bile yaptım yardım edin ne olursunuz ne yapmam gerek arkadasında maddeın by nokia yazıyor...

LAshx

Üye
arkadaşlar orjinal n96 aldım lakin kamerası çok kötü ceğiyor böyle buğulu gibi sonra bulanık en son versiyonunuda güncelledim fakat olmuyor ne yapacam yardım edin ya 5 mp lin yarısı bile değil....bakın ürün çin malı değil kesinlikle orjinal güncelleme bile yaptım yardım edin ne olursunuz ne yapmam gerek arkadasında maddeın by nokia yazıyor...

ürünün orijinalliğinden eminsen nokia shoplara veya bir yetkili nokia servisine goturmeni tavsiye ederim benim telefondada menuyu acınca telefon kendini kapatıyordu yetkili servise goturdum 2 haftada yapıldı :)

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
ürünün orijinalliğinden eminsen nokia shoplara veya bir yetkili nokia servisine goturmeni tavsiye ederim benim telefondada menuyu acınca telefon kendini kapatıyordu yetkili servise goturdum 2 haftada yapıldı :)
Evet kardeşim ürünün gercekten orjinal olduğuna %100 emiinim n95 8gb vardı verdim bunu aldım en son güncellemesini yaptım ya inanın cihaz hiç kullanılmadı 1 yıldır kutusunda hiç açılmadı bile anlamadığım neden bu kadar berbat bulanık resim çekilyor bütün ayarlarını yaptım macro modunda bile bir bulantı var...

--------------- Ekleme ---------------

buyrun örnek resim arkadaşlar 5 mp ve gece portresi modunda diger ayarlar otomatik ve daklı cekim...sizce normalmi bu kalitesi N96 ya göre ve cihaz orjinal tekrar sözylüyorum ovi den son sürümünü yükledim hard format cektim.Kutusu garenti belgesi herşeyi var madde in by nokia

Uploaded with

LAshx

Üye
Evet kardeşim ürünün gercekten orjinal olduğuna %100 emiinim n95 8gb vardı verdim bunu aldım en son güncellemesini yaptım ya inanın cihaz hiç kullanılmadı 1 yıldır kutusunda hiç açılmadı bile anlamadığım neden bu kadar berbat bulanık resim çekilyor bütün ayarlarını yaptım macro modunda bile bir bulantı var...

--------------- Ekleme ---------------

buyrun örnek resim arkadaşlar 5 mp ve gece portresi modunda diger ayarlar otomatik ve daklı cekim...sizce normalmi bu kalitesi N96 ya göre ve cihaz orjinal tekrar sözylüyorum ovi den son sürümünü yükledim hard format cektim.Kutusu garenti belgesi herşeyi var madde in by nokia

Uploaded with

servisine gostermeni tavsiye ederim

farukcngz

Üye
:nono::nono::nono: bende N96 kullanıcısım n gage oyunları yüklediğimde delete now uyarısı çıkıyor ne yapabilirim yadım ederseniz sevinirim :vur:vur:vur:vur:vur:vur

kaptan666

kaptan666

Üye
Ana sayfada s60 v3 modifikasyon başlığı var ordan bakıp hack edersin telefonu ayrıca hack olduktan sonra her türlü font atarsın .forever n96 ;)

----------Eklendi @ 22:08:44 ---------- Yazıldı @ 22:05:40 ----------

Ca_sus kardeş o ilgisi olmayan resimler attığın programların skin ler i onlar silinmez böyle kalacak..

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
kardeş ellerine sağlık...gerçekten n96 gerekli programları kurduktan sonra bi canavar ..bi Cep bilgisayarı oluyor..su ana kadar hiç bi telefon n96 kadar beklentilerime karşılık vermedi...inanın n97 bile n96 nın orjinal video oynatıcıda açtığı çoğu videoyu açmıyor..müzik ,fotoğraf,internet vs....sayamayacağım kadar özellikleri tasarımı ...ya asaleti yeter bu telfonun...eğer aynı kasa kullanılıp son sistem bi telefon yapılırsa ilk müşterisi ben olurum:)))

AYDIN16

Üye
Alfonso kardeşim sertifika almama yardımcı olurmusun n96

----------Eklendi @ 17:50:58 ---------- Yazıldı @ 17:49:08 ----------

Sertifika sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusun

Üst Alt