NoKiA N96 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N96 MI KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    413
t.g.a_07

t.g.a_07

Üye
yaw arkadaş benim n96 mın arkasında made in taywan yazıo çakmamı weya çakma olduunu nasıl anlarım

--------------- Ekleme ---------------

ya bu internete bağlan mak için wifi tarayıcısımı ne warmış nasıl bulcam

sevenhillhn

Üye
arkadaslar herkese merhaba..bende bir N96 kullanicisiyim,ve sorunum su: telefonuma hicbir sekilde flash lite,bolt lite gibi programlari kuramiyorum ve dolayisi ile internetten(google,youtube v.b. sitelerden) video izleyemiyorum yada acamiyorum..yardimci olursaniz cok sevinirim,herkese iyi eglenceler..

osman1111

Üye
yoq yauwwwwwwww karizma telefon n96 ne o xpres falan boka sidige verme parayi:) iphone ona laf yok dabi

taywan degildir taiwan din kardesim o :) bence degildir benimkinde de yaziyo cünkü

hasansel01

Üye
teşekkürler

vip_gecce

Üye
Fan club için teşekkürler

Stumm1983

Üye
Selam Rafik ben Almanyada yasim bir n96 aldim yorum tema yükleyemim birsey edemim baa yardimci olursan cok sevinecem sen saa iyi bak msn adresim [email protected] baaa yaz ha yerii beklim

bboyy_58

bboyy_58

Üye
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm N96 mı O-BENIM :D:oke::aha:

sorunsuz kullanmaktayım herkese saygılarr...............

CeMayk

Üye
kardeş şimdiden teşekkürler... n96 haritalarda wirelles üzerinden güncelleme yapabiliyomuyuz yapabiliyosak nasıl. veya free gps harita programı nasıl ve nereden bulabilirim? emeğine sağlık...

çoklu işaretleme nasıl yapılıyor bu n96da şimdiden teşekkürler

menzil957

menzil957

Üye
skyfire brovser i kur ve gerisine karışma
sitede arat bulursun

togimer

Üye
fun club için teşekkürler.

kim nedersedesin süper bi tel/pc dicem artık.sertifika olayınıdaçözersek deymeyin keyfime

brazer

Üye
mrb arkadaşlar.bende n96 var yurt dışından geldi yani kayıt dışı.ona n gage oyun yüklüyorum biraz yüklüo sonra file is corrupted dio. sizce sorun ne olabilir ya da nasılhalledebiliriz.ben biraz araştırdım hack falan dio. O nasıl yapılcak ve yapılırsa da telefonda herhangi bir sorun olur mu???

naci34

naci34

Üye
N96 telefonun kralı kralı kıskananlar çatlasın hahayyyy:))

tamirciciragi

Üye
flaş player sorunum var yardımcı olabilecek varmı?

togimer

Üye
hayırlı olsun hepimize.

umit26

Üye
birader ben internetteki videolari acmiyorum bolt browser diye bisey varmis ama biturlu bulamadim.soyle bana bi link verde basinca indireyim.linke basiyom ordan oraya geziyom.deli oluyom.su isi bi coz kardes tesekkur [email protected]

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
N96 süper yaaa bende alcam inşşşşşşş

mrvckrgl

Üye
ilk aldıımda çok yavaştı üzülmüştm o kadar para veripte malum:)bi msjı 20 -30 saniyede fln açıodu o derece:D
sora yazılım güncellttim hızlandı şükür..sora hack gerekti çok ama çok uğraştrdı telefona sahp olan arkadaşlar bilirler sora kuzenm saolsun hackledi şu an iiki almışım diorum..kesnlkle mükemmel lakinn mükemmel kelimesini kullanabilmek için baya bi aşamalardan geçmesi gerekti telefonun.. bu aşamaları aşacaına inanan arkadaşlara kesnlkle tavsiye ediorum :oke:

Black81

Üye
selam arkadaşlar ben n96 kullanıyorum ama nedense tema bir türlü yükleyemiyorum yükleme yaptıgımda ya süresi gecmiş yada ayarları bozuk diyor kac tane tema denedim bir türlü olmuyor yardımcı olursanız sevininirim..

tam olarak sunu sertifika henüz gecerli degil süresi dolmuş yada bozuk link..

senolbdz55

Üye
benim tel kendi kendine reset atoyor batarya süper derecede ısınıyor ve dopo kullanılmıyor telfnmda orjinal olduğu halde sinir oldum

beserek58

Üye
bendede n96 var ama interneten ne müzük nede video izleyemiyorum yardımcı oursanız sevinirim şimdiden tşk

Üst Alt