Karşılaştırma Nokia Lumia 735 vs Galaxy S4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi

  • Lumia 735

    Kullanılan: 6 40.0%
  • Galaxy S4

    Kullanılan: 9 60.0%

  • Kullanılan toplam oy
    15
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
O zaman port işini biz yapamayız ve bu da demek oluyor ki su an uygulama konusunda sıkıntı yasarim gerçi oynadığım 3-5 oyun var bunlar olsa bana fazlasıyla yeter CoC lonewolf score hero ve bir kaç oyun daha ( bunlar markette olan oyunlar zaten ) bu saydığım oyunlar sanırım yuklenemiycek su ana kadar CoC un WP de portlandigi vs gibi bir haber gormedim ?
ben hata yapıp l820 almıştım. Market bomboş. Coc ve score hero yok. Normal gol tekrarı yapılan score world goals var. Tavsiyem s1 al lumia alma.
 
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben lumia 1020 kullanıyorum şu an . Bana en çok kullandığın 10 uygulama/oyun söylersen sana mağazada olup olmadığını söyleyebilirim .

Ben baktım zaten hiçbiri yok :ehe

Geleceği meçhul olan bir sisteme ben şahsen yatırım yapmazdım. Astoria´ydi oydu buydu kendini pek havalara sokma bence çünkü Ms´nin ne yaptığı ne ettiği belli değil. Wp bugün var yarın belki yok. Burda şimdiye kadar kaç kişi Ms´ye güvenip lumia aldı ve pişman oldu.
Tekrar ediyorum ben olsam bugünki şartlar altında katiyen Wp almam.
Bu arada Wp düşmanı falan kesinlikle değilim ama eski bir Wp kullanıcısı olarak Ms´nin saçma sapan hiçbir mantığa sığmayan tutumunu göz ardı edemem.

Benim Lumia almaktaki amacım farklı ama kullanırken de sıkıntıya düşmemek istiyorum

Hadi port ladık, hesabına nasıl geçiceksin ?

Sıfırdan başlarim ;)
 


Üst Alt