iyide ara verip gelmek zor müşteride güven de kalmıyor acaba üç beş telefon satıp yine kaybolacak tedirginliği oluyorarkadaşlar nokia oyuncak üretmeye gelmiyor, rekabet için geliyor. tamam wp cok iyi sistem nokia olmasaydı yine satış rekorları kırardı, hata htc geçen sene birsürü wplicakılı telefon satı.
Yeter ki nokia olsun ben herşeyine dönerim çünkü seviyorum

ms yürür diyorsun ama denim güncellemesi çıkalı 2 ay oldu hala lumia camera 5 bekliyoruz tam bir rezalet denimi nokia dağıtsaydı hem daha çabuk olurdu hemde içeriği tam olurdu. denimin tüm cihazlara geldiği kadar sürede cyan 3tur atmıştıDaha nokia dan bir cacık olmaz yürürse MS yürür bence oda apple ve samsungdan sonra 3.olursa elbet çok marka var pazar zor zira ilk 2 belli sen sor kalan pastadan yemen lazım he ilk sıraya çıkılmaz diye bir şey yok ama çok çalışmak lazım rakiplerin 3,5 misli
şahsen her telefonu nokia olan birisi olarak mevcut düzenimin bozulmasını istemiyorum eğer nokia olmazsa hangi markaya yönelirim bir fikrim yok günlük yaşantım çok hareketli özellikle yazın dağ tepe dolaşıyorum ve nokialar özellikle dayanıklılılığı ile bu konuda çok iyiŞu mesajları okudum da Nokia dönünce dünya kurtulacakmış gibi yorum yapanlar var.
wp sıkıştı kendine liman arıyorms yürür diyorsun ama denim güncellemesi çıkalı 2 ay oldu hala lumia camera 5 bekliyoruz tam bir rezalet denimi nokia dağıtsaydı hem daha çabuk olurdu hemde içeriği tam olurdu. denimin tüm cihazlara geldiği kadar sürede cyan 3tur atmıştı
ms zaten ancak yürüyor nokia atlamış ferrariye gidiyordu ms satın almasaydı şu anda 2 k ekranlı sd810lu en aşağı 25 mplik 10 lensli pureview kameralı flagship modelleri kullanıyorduk ve muhtemelen ekrana entegre güneş paneli olacaktı(mobil bölümün anlamsız satışından 3-4 ay önce nokia bunun üzerinde çalışıyordu
şahsen her telefonu nokia olan birisi olarak mevcut düzenimin bozulmasını istemiyorum eğer nokia olmazsa hangi markaya yönelirim bir fikrim yok günlük yaşantım çok hareketli özellikle yazın dağ tepe dolaşıyorum ve nokialar özellikle dayanıklılılığı ile bu konuda çok iyi
ms yürür diyorsun ama denim güncellemesi çıkalı 2 ay oldu hala lumia camera 5 bekliyoruz tam bir rezalet denimi nokia dağıtsaydı hem daha çabuk olurdu hemde içeriği tam olurdu. denimin tüm cihazlara geldiği kadar sürede cyan 3tur atmıştı
ms zaten ancak yürüyor nokia atlamış ferrariye gidiyordu ms satın almasaydı şu anda 2 k ekranlı sd810lu en aşağı 25 mplik 10 lensli pureview kameralı flagship modelleri kullanıyorduk ve muhtemelen ekrana entegre güneş paneli olacaktı(mobil bölümün anlamsız satışından 3-4 ay önce nokia bunun üzerinde çalışıyordu
şahsen her telefonu nokia olan birisi olarak mevcut düzenimin bozulmasını istemiyorum eğer nokia olmazsa hangi markaya yönelirim bir fikrim yok günlük yaşantım çok hareketli özellikle yazın dağ tepe dolaşıyorum ve nokialar özellikle dayanıklılılığı ile bu konuda çok iyi
kaç firma var pastadan pay almak isteyen 1. Ve 2. Olan firmalar malum
Konu net Nokia geri dönerse tercihiniz ne olur. Bizler üreten değil tüketen kısmıyız, o pastanın keki, kremasıyız fazla coşmayalım. wp sıkıştı kendine liman arıyor
ms Yeniliklere adeta kendini kapattı nokia durmadan bişeyler kurcalardı ekrana entegre güneş paneli, esnek pil, kablosuz şarj özellikle kamera, hiç boş durmazdı daima bize bişeyler verme eğilimindeydi msden bunu pek göremiyoruz bi uygulama verecekler 2 aydır ellerine bakıyoruz eskiden nokianın yarattığı farkı ms yaratamıyoraynı dertten muzdaribiz c601de aldığım film izleme keyfini lumia 925ten alamadım video programı çok kötü ayrıca şarj konusunda çok geri çabuk bitiyorŞunu da söylemek istiyorum N8 de aldığım keyfi 920 de alamadım
işte symbianın gelişmiş orta seviyede donanımdaki halini düşün nasıl oluraynı dertten muzdaribiz c601de aldığım film izleme keyfini lumia 925ten alamadım video programı çok kötü ayrıca şarj konusunda çok geri çabuk bitiyor
ama kamera ve stabilite konusunda hakkını veriyor ayrıca oyun konusuda çok keyifli ah bide şarjı zırt pırt bitmese
ufak bikaç ayar ve geliştirici desteği ile symbian çok iyi olurdu ama arayüz ve kullanıcı deneyimi bakımından meego beni daha çok cezbediyorişte symbianın gelişmiş orta seviyede donanımdaki halini düşün nasıl olur

özelliklede fm transmitteri kullanırken..Şunu da söylemek istiyorum N8 de aldığım keyfi 920 de alamadım