Anket Nokia geri dönerse tercihiniz ne olacak?

Nokia akıllı telefon piyasasına geri dönerse tercihiniz ne yönde olur?

  • Windows Phone'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

    Kullanılan: 32 14.6%
  • Android'li telefon çıkarırsa dönebilirim

    Kullanılan: 83 37.9%
  • Meego'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

    Kullanılan: 29 13.2%
  • Symbian'lı telefon çıkarırsa dönebilirim

    Kullanılan: 40 18.3%
  • Nokia geri dönse de Microsoft Lumia kullanmaya devam ederim

    Kullanılan: 28 12.8%
  • Kararsızım, hele bir geri dönsün bakarız

    Kullanılan: 38 17.4%
  • Nokia'ya geri dönmem

    Kullanılan: 27 12.3%

  • Kullanılan toplam oy
    219
bence nokıa akıllı telefon pazarına dönmeyi düşünmüyor. Gecenlerde çıkan nokıayla ilgili haberlerde biilmem 2016 da android tel cıkıacakmışta şu bu ondan sonra bu haberler resmi olarak yalanlanıyor.vede alcatel lucent olayıda haliyle kafamızı karıştırıyor. Egerbi tel çıkacaksada bunu zaman belli edecek. Acıkkcası Nokıa nın neyaptıgı ve neler yapacagı varsa nasıl bi strateji uygulayacagı hakkında bir fikir çalışma düzgün bir şekilde görünmüor dediğim gibi nokıanın neyapmaya çalıstıgını zaman gösterecek umarım yine eskisi gibi olur cok zor ama imkansızdegil.(not:ben işletim sistemi olarak symbianı kullanmasını isterdim çünkü symbian geliştirilmesi zor olmasına ragmen cok degerli saglam isletm sistemi su androidler Cokdandik bi ara kullandım sadece yenilikleri iyi kullanmışlar gerisi cok dandik su an hala symbian cihazları kullanıorum cok memnunum nokıa symbianı kısa sürede geliştirme stratejısımi bulamadı bilmem ama geliştirilseydi akıllı tel lerde en çok kullanılan o olurdu.)
 
aldı söylentiler yürüdü neyeinanacağımızı şaşırdık
ama nokia yetkilisi telefon çıkarmıyoruz demedi sadece çıkaracağımızı söylemedik dedi ikisi ayrıdır
bi kehanette bulunarak yorumumu tamamlıyorum bence microsoft çıkarmayı planladığı üst seviye cihazdan bi kazanç sağlayamayacak nokianın sayeside edindiği pazar payını da kaybedecek ve önümüzdeki sonbahara belki seneye bu vakitler nokianın cihaz servis bölümünü microsofttan geri aldığını okuyor olacaz wp dibevuracak nokia ise kendi işletim sistemi veya androidle yoluna devam edecek (wpnin çöküü hiç umurumda değil beni hiç germez yeterki nokia geri dönsün )
 
Tepkiler: polattt47, ringofdie ve RetaXter

Emre

Üye
microsoftun x neden üretiğini biliyormusun nokia ve android bileşenini kötü göstermek nokia saglam geliyor.
2016 Q4 yani bir dahaki nisan ayına kadar nokia şimdilik tablet ve lisans adıyla yoluna devam,ortak iş yapmasının nedeni piyasayı yoklamak meizu nokia anlaşması yakında duyurulabilir.
 
Nokia nin, Microsoft ile anlasmasinin bitecegi 2016 tarihinde akilli telefon pazarina donecegi iddia ediliyordu. Nokia dan gelen resmi aciklama, bu haberlerin asilsiz oldugunu kesin bir dille yalanladi.
 

Emre

Üye
microsoft 2024 kadar nokia brandını asha gibi düşük modelerde kullanabilir üst modelde imkansız.
 
Megoo gibi bir işletim sistemini gömen Nokiaya hiç itimat etmem. Gelip bana maaşlı eski ceoyu karalamaya kalkmayın sakın. Yönetim kurulu süs bitkisi değil neticede. (Rahmetli Erol Büyükburç'un meşhur sözü var "Ben Saksı Değilim" )
Bilmem anlatabildim mi?
 
Tepkiler: DeV/AsA, Basteryus ve B.A.R.O.N
Bu konu neden burda ben bunu merak ediyorum? Cep telefonları genelde olması gerekmiyor mu? @bulutsuzgece
 
Tepkiler: Basteryus

Emre

Üye
Tamam çekemiyorsun, yorum yazma be arkadaş konuyu kirletme.
 
Son düzenleme:

yeumyang

Moderator
nokıa nın sevdigim yonleri saglam cihaz yapıyordu kamera ve symbian işletim sistemi şuan elimde nokıa 700 var kullanıyorum 2 kişi telefonu istiyor satmıyorum yeni telefon alacagım ama 2 3 ay sonra alabilirim telefon alınca isteyen arkadaşların birine satarım ne kadar eder acaba
 
Nokia nin, Microsoft ile anlasmasinin bitecegi 2016 tarihinde akilli telefon pazarina donecegi iddia ediliyordu. Nokia dan gelen resmi aciklama, bu haberlerin asilsiz oldugunu kesin bir dille yalanladi.
nokia yetkilisi telefon çıkarma konusunda çıkarmayacağız demedi sadece basında dolaşan güya resmi ağızdan gelen telefon çıkarılacağına dair açıklamayı yalanladı. sonuç: seneye yada bu sonbahara nokiadan telefon beklemeyin (tabi arada ne olacağını kestirmek güç belli olmaz belki benim kehanet tutar )
düşük donanımı, zayıf ekranı ve görece kötü malzeme kalitesini göz önünde bulundurduğumuzda vardığın bu sonuç gayet mantıklı
 
Android ile gelirse belki kurtarırdı ama ben geliştirilmiş SymbiAndroid isterdim. Yürüyen uçak şeklinde de gelebileceği rivayetler arasındaymış.
 
Tepkiler: Aybin.Kilic

Emre

Üye
Zamanın neler getireceğini görelim.
 
Son düzenleme:
arkadaşar öncelikle nokia çook eski bir şirket (1865) daha telefon yokken nokia vardı yani nokia bu konuda çok tecrübelidir ve yaptğı hataları bir daha tekrarlamaz ve nokia severlerin en küçük birşeyde sevindiğini söyleyi apple samsung gibi rakipleriyle artık boy ölçüşemez diyenler farkında değiller mi ki bu şirketler nokia zayıfladı diye lider oldular sizcede nokia zayıflamasa lider olurlarmıyıdı hayır ve nokianın gerçekten çok fazla fanı var sırf nokianın atak yapmasını bekleyen bir sürü insan var ve inanın nokia çok kötü bir telefon çıkarsa bile diğer firimaların daha iyi telefonlarından daha çok satar nokia yenilikçiydi en azıdan şu andaki firimaların tek yaptığı şey donanım yükseltmek 2 senedir benzer telefon eminin insanlar sıkılımıştır ve konunul asıl amacına gelirsek bence nokia sil baştan yeni bir işletim sistemiyle gelmeli ama bu çok para ve zaman ister zamanı var istediğini yapsın ama parası yoksa 1 2 yıl android kullanması son derece mantıklı (ayrıca nokia bu sene 150. Yılına bastı daha özelikle sırf android açık kaynak oldu diye onu beleşe kullanan daha dünki firimalara yenileneceğini sanamam)

sistem geliştirdiği doğru ancak takviye olarak android uygulamalarını destekleyeceği yazıyor.
emre kardeşim bu arada alcatele ortaklık yazmışsın ama resmi olarak 15.6 milyar dolara satın alınmış(biraz fazla ama)

kaynak vikipedia
 
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Şekeri elinden alınmış bir çocuğu düşün
 
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Nokia geliştiriyor demedikmi?
2015 son ceyrekte cihaz gelecek
Hatta nokia lans edene kadar kimseye söylemez

Dedik degilmi şimdi saga sola bakma
nokia ceosu gene sallamış!!
la sabri reyizin barcelonaya attığı golü ararken ne ara bu konuya geldim! Neyse hadi byyyyye
 
Tepkiler: GianniInfantino