Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Sponsorlu Bağlantılar

serdarsalvatore

Üye
huawei x5 ideos güzel telefona benziyo ama türkiye piyasasında pek yeri yok gibi

bigazzi

Üye
ben 1 haftadıe kullanıyorum bende gören 3 arkadasm daha aldı memnunuz şimdilik bana göre mükemmel aklına gelen herşey var c6-01

61semih

61semih

Üye
ben 1 haftadıe kullanıyorum bende gören 3 arkadasm daha aldı memnunuz şimdilik bana göre mükemmel aklına gelen herşey var c6-01

aklıma flaş geldi.puffin ile bu mumkunmu normal şartlarda ıkısındede yok fakat gıo ya puffın skyfıre ıle nete baglanınca feystekı oyunlara bıle gırebılıyorsun

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Galaxy Gio

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aklıma flaş geldi.puffin ile bu mumkunmu normal şartlarda ıkısındede yok fakat gıo ya puffın skyfıre ıle nete baglanınca feystekı oyunlara bıle gırebılıyorsun

skyfire symbian'a desteği kesti :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
benim bildiğim Türkiyede desteği kesti ama bilemedim şimdi

61semih

61semih

Üye
(h)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Skyfire olayı tam anlamıyla şike :ehe
Çok olimpiyat çocugu bir firma skyfire.Para için herseyi yapar.Symbianı bitirme çabaları bunlar darbe yapacaklar robotlarla :d:

Uruloki

Uruloki

Üye
şöylede birşey var desteği çekmedeki amaç ne zaten bundan kazanç elde etmiyordu ki eee dediğim gibi symbianda Türkiyeden giriş yok iplerimiz banlı

pRime.

pRime.

Üye
benim bildiğim Türkiyede desteği kesti ama bilemedim şimdi

Öyle zaten çoğu ülkede çalısıyor skyfire, karalama kokan hareketler bunlar. Hem çalışmasa kaç yazar, ipoddaki skyfire ile youtube'un masaüstü sitesine giriyorum hiçbir video açılmıyor, facebook videoları açılmıyor. Flash playerı yükleyin diyor.

61semih

61semih

Üye
garip benım skyfire ile neredeyse video izliyemedıgım sıte yok.yıldıztv den canlı tv de dahıl.youtube ye zaten android in orjınal tarayıcısı bıle oynatıyor zira feyste kı vıdeoları da

khytr89

khytr89

Üye
offf böyle bir sonuca varılmaz alacak arkadaşında kafası karışmıştır aynı benim gibi.. tamam androidin üst sınıfları tabiki çok güzel ama i9100 de yapılan gio da yapılmaz herhalde. i9100 ultimateyse gio home basic tir... symbiana gelecek olursak onda donanımlar aynı ama ne biliyim uygulaması çok kısıtlı.. arkadaşın biri çok doğru söylemiş.. android markette 150 bin uygulama var ovi storede 50 bin fakat androidin uygulamalarının çoğu birbirine benziyor yani ha regal bulaşık makinası almışsın ha bosch neticede 2 side yıkıyor... o yüzden uygulama çok diyemeyiz..gionun bir diğer eksiside i9100 le birlikte donanımsal özellikler artınca şimdi ona göre oyun ve programlar yaparlar gio bunlarla başa çıkamaz takılır donar soğutur kendinden ama c6-01 de en azından oyun yok der susar müzik dinlersin.. anna anna diyenlerede bir çift lafım olacak.. öyle çok şey beklemeyin symbian uçmuycak..ufak tefek bir iki şey olacak hepsi bu.. yeni browser gerçekten eskisine göre çok hızlı ama eskisine göre... hala bir ios ya da android seviyesinde değil..

konuyu açan kardeşime sesleniyorum.. bak birader oyun,internet ve programı multimedyaya tercih edebiliyorsan android kaçınılmaz
ama yok multimedya isterim dersen nokiadan şaşmayacaksın. nokiada ekran kartı var bu yüzden hd videolarda takılma yapmaz.. hd den kastım 1280x720p olan videolar.. tabiki 1080p açamaz.. android için smartmovie var mı bilmiyorum ama divx de falan smartmovie symbianın ayrılmaz parçası...

ama şunuda belirtiyim kullanmıyacağın özelliğe para verme neticede gio 100 tl daha ucuz.. 8mp,hd video falan senin için fasa fisoysa al gio yu.. samsung son zamanlarda baya model çıkardı.. 1-2 aya rio çıkarır 1-2 özelliğini arttırıp yine aynı paraya satar pişman olursun.. haa tabiki bu nokia içinde geçerli .. nokia 500 1ghz işlemci desteği,anna ortalıkta yokken belle desteği gibi yarı doğru yarı uydurmasyon bilgilere dayalı bir telefon.. neticede senin isteğin ön planda olsun..modaya uyma gelip geçici yarın google nitroid çıkarır bu sefer ona sarılır millet.. symbian desen 2016 ya kadar destekli ama kim bir telefonu 2-3 yıl kullanır ki..hep deriz uzun kullanıcam falan filan 1 yıl ya geçer ya geçmez değiştirmek isteriz.. Türkiye'de nokia nın 2.eli daha fazla ediyor samsung a oranla.. ben dün bir liste yapıp tikler attım kullanacağım özelliğine göre c6-01 alıcam mesela.. sende böyle yap :oke:

benim kıyasladığım telefonlar

gio
c6-01
galaxy mini
xperia x8
c7-00

• Beğen
Tepkiler: pRime.
khytr89

khytr89

Üye
arkadaşım birkaç c6 konusunu takip ediyorum bu yüzden oraya yazdığımı aynen kopyala yapıştır yaptım..

bugün gittim almak için sokak telefoncularını bırakın nokia shop bile c6-01 alma dedi. bende vazgeçip geri döndüm.. illaki nokia alacaklara c7 tavsiye ediliyor.. c6-01 kendi kendine kronik restart atıyormuş (%90 nı böyleymiş).. valla kimse kötülüyor falan demesin..kimseye yalan borcum yok.. istanbuldayım gidip telefonculara sorabilirsiniz..

velhasıl alamadım... samsung gio yu sordum teknosaya onlarda onu önermiyor.. mağazlar artık çok şeffaf olmuş ne kadar güzel :ehe

telefoncunun biri artık nokia satışlarımız baya düştü nedir sendeki bu nokia tutkusu diye sordu bende tutku falan değil sadece özellikleri iyi dedim.. motoru 10 km de bir arızalanan ferrrariyi bile alırsın sen demez mi bana.. kısacası piyasada da nokia bitmiş..

Üst Alt