tamam bundan sonra takıp ederım aynen devamNeden mi anlastı senin gibi düsünenler arttı da ondan.Ama android telefonların iadesi %40 lara varıyor biraz gündemi takip et.
İki telefonun donanımını biliyorum ben ama sen sistemin nasıl isledigini bilmiyorsun sanırım.
Elindeki donanımın %20-25 nereye gidiyor bilen yok.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu lınke baktım dıgerlerıne bakma ıhtıyacı duymadım nedenmı gerı ıadelerın nedenını bu lınkte aynen soyle dıyor
TechCrunch’ın haberine göre, Samsung Galaxy II telefonu 55 günde 3 milyon adet sattı ancak iade oranları ise çoktan yüzde 30’u geçti. Bunun nedenini araştırmacılar telefonların ortalama kullanıcılar tarafından kavranması zor telefonlar olmasına bağlıyor
yanı sız kavrıyamıyosanız bız neyapaım![]()
bu lınke baktım dıgerlerıne bakma ıhtıyacı duymadım nedenmı gerı ıadelerın nedenını bu lınkte aynen soyle dıyor
TechCrunch’ın haberine göre, Samsung Galaxy II telefonu 55 günde 3 milyon adet sattı ancak iade oranları ise çoktan yüzde 30’u geçti. Bunun nedenini araştırmacılar telefonların ortalama kullanıcılar tarafından kavranması zor telefonlar olmasına bağlıyor
Sistemin nesi bu kadar zormuş merak ediyorum![]()
Sistemin nesi bu kadar zormuş merak ediyorum![]()
yateknolojıyı kullanmasını bılmezler sonra gerı ıade ederler.burda bır sorun yok olabılır bu.ınsanların sanbyan alıskanlıgı var sonucta.herkez herseyı kavrıyamayabılır.dıger lınklerede baktım kopyala yapıstır haberı 3lınkte aynı seylerı yazıyor.kullanması zor oldugu ıcın ıade edıyorlarmıs ama burdakı arkadasta bunu android i kotuleme olarak kullanmaya calısmıs.kendı paylastıgı lınkten haberı yok sanırım
yazı yazmayı beceremeyen geri veriyor
![]()
c6 nın ustun tarafı kamerası bunun dısında bırseyı yok.gioda hd oyunların bazılarını calıstırabılıyorsun ornegın benm telde 20 den fazla oyun var herıstedıgımı yukledım.ekran parlakktıgı maxımum sevıyede gun ısıgında fılm bıle ızlıyebılırsın rahatça.ramı 277mb.ben almadan once co karastırdım alınca beklentılerımın ustunde hızlı cıktı.nokıalardakı gıbı donma kasma reset sorunları yok.s^3 guzel ama anna yı beklıyorum dıyenlerde var nekadar guzelse artık s^3 annayı agızlarından dusuremıyorlar.benım tavsıyem gıo.hala zevkle kullanıyorum.hergun markette yenı uygulamalar oyunlar cıkıyor tek tıkla ucretsız ındırıyorsun.oyle zippo yakmıyorsun tabıkı..c6 ya bellı baslı oyunları bulusun gio ya her turlu yanı arkadaslar dıyorya gio kaldırmıyor dıye tamam hepsını kaldırmıyor ama c6 dan daha fazla sayıda hd oyun kaldırır nedenı ıse android in oyun uygulama bollugu.bunun yanında hız olarakta gıo daha ustun ıslemcı ve ram olarak ustun oldugu kadar.
hemfikir olmamıza sevındım![]()
yateknolojıyı kullanmasını bılmezler sonra gerı ıade ederler.burda bır sorun yok olabılır bu.ınsanların sanbyan alıskanlıgı var sonucta.herkez herseyı kavrıyamayabılır.dıger lınklerede baktım kopyala yapıstır haberı 3lınkte aynı seylerı yazıyor.kullanması zor oldugu ıcın ıade edıyorlarmıs ama burdakı arkadasta bunu android i kotuleme olarak kullanmaya calısmıs.kendı paylastıgı lınkten haberı yok sanırım
Sen androidin büyümesini nasıl güzel birsey olarak gösteriyorsan onu yüceltiyorsan bende asıl gerçegi söyleyerek onu karalamıs oluyorum.
Olabilir ama bunlar gerçek.Madem büyümesi bir artı iadeleri eksilt bakalım satıs rakamlarından sonra anlat burda androidin büyüklügünü.
Herkesin hosuna gitmiyor olabilir.Symbian alıskanlıgı var demissin.Senin yoksa 22 yasında yeni telefon aldın o zaman kusura bakma.
Millet hos bisey sanıp alıyor ve önerenler de var tabi sizin gibi inanıyorlar.
Kullandıgınız markaların bir ideali bir vizyonu bile yok bugün baska bir sistem çıksa google gibi para saçsa millete reklamı için samsung veya diger markalar hemen uçar.Nokia androide geçse artıs yapar mı satıslar? Hiç kusura bakmayın 2 ayda firma batar.
Bugün nokia bırakın android gibi sistemi kökten degistirmeyi alısılmıs sanal klavyeyi degistirse millet birbirine girer.
Nokianın tercih edilme sebeplerinden birisi hatta en büyügü kullanım pratikligi.Symbian yıllarca bunu yapmaya çalıstı belkide kötü denilen bu yıllar symbian'ın altın çagı ama sizin gibi adamlar artınca nokia'da kurtarmak zorunda tabi kendini.Wp'ye geçti.
Symbian'ı tamamem mac os yapsa nokia yine yaranamaz artık size.![]()
Sen androidin büyümesini nasıl güzel birsey olarak gösteriyorsan onu yüceltiyorsan bende asıl gerçegi söyleyerek onu karalamıs oluyorum.
Olabilir ama bunlar gerçek.Madem büyümesi bir artı iadeleri eksilt bakalım satıs rakamlarından sonra anlat burda androidin büyüklügünü.
Herkesin hosuna gitmiyor olabilir.Symbian alıskanlıgı var demissin.Senin yoksa 22 yasında yeni telefon aldın o zaman kusura bakma.
Kullandıgınız markaların bir ideali bir vizyonu bile yok bugün baska bir sistem çıksa google gibi para saçsa millete reklamı için samsung veya diger markalar hemen uçar.Nokia androide geçse artıs yapar mı satıslar? Hiç kusura bakmayın 2 ayda firma batar.
Bugün nokia bırakın android gibi sistemi kökten degistirmeyi alısılmıs sanal klavyeyi degistirse millet birbirine girer.
Nokianın tercih edilme sebeplerinden birisi hatta en büyügü kullanım pratikligi.Symbian yıllarca bunu yapmaya çalıstı belkide kötü denilen bu yıllar symbian'ın altın çagı ama sizin gibi adamlar artınca nokia'da kurtarmak zorunda tabi kendini.Wp'ye geçti.
bunu hıkayeyı kıtap halıne getırmeyı dusunsene sengerı ıade nedenı cok acık becerıp kullanamamıslar neyın derdındesın sen.
![]()
bunu hıkayeyı kıtap halıne getırmeyı dusunsene sengerı ıade nedenı cok acık becerıp kullanamamıslar neyın derdındesın sen.
![]()
Bende onu anlattım zaten zahmet edip okusan elin cevapla butonuna gitmezdi zaten olsun egitim sart![]()
şaka gibi ya
ıpodumla yan yana koyuyorum ipod çok daha akıcı kaydırmada ve hızlı bu mu sizin öve öve bitiremediğiniz androidiniz?
Bu arada android açık kaynak kodlu diye övünüp durmayın burda linux sistemler (ne kadar linux olduğu tartışılır) içinde en kapalısı! kodların yüzde 23'ü paylaşılıyor sadece! Bana göre jailbreakli cydia yüklü iostan çok çok daha kötü. Meego'da bu rakam yüzde 58! Boş yorum yapana kadar araştırında gelin fandroidliğin alemi yok! 
bütün forumlar bunlarla doldu taştı.Bende onu anlattım zaten zahmet edip okusan elin cevapla butonuna gitmezdi zaten olsun egitim sart![]()
okudum okudum gerı ıadelerın becerıksızlıkten oldugunu okudum![]()
okudum okudum gerı ıadelerın becerıksızlıkten oldugunu okudum![]()
Ben telefonu elime aldıgımda telefonu kullanmaya degil özelliklerini ögrenmeye calısırım.
Androidçi çocuklar gibi oyun açıp saatlerimi tüketmem.
Arayüz ve kullanımın piyasaya oturması sart.Bi hevesle android alan adam spb shell'den bozma bir arayüz ile karsılasıyor.
O var bu var dediler adam flashı HD oyunu binlerce uygulamayı arıyor ama nerde ve ilk izlenim kötü olursa o adam hiçbir zaman ısınamaz o telefona dolayısıyla iade oranları ortada.Bu size göre becerisizlik.
Haa siz her yeni çıkan oyunda daha baglanırsınız o baskta tabi![]()
Ben telefonu elime aldıgımda telefonu kullanmaya degil özelliklerini ögrenmeye calısırım.
Androidçi çocuklar gibi oyun açıp saatlerimi tüketmem.
Arayüz ve kullanımın piyasaya oturması sart.Bi hevesle android alan adam spb shell'den bozma bir arayüz ile karsılasıyor.
O var bu var dediler adam flashı HD oyunu binlerce uygulamayı arıyor ama nerde ve ilk izlenim kötü olursa o adam hiçbir zaman ısınamaz o telefona dolayısıyla iade oranları ortada.Bu size göre becerisizlik.
Haa siz her yeni çıkan oyunda daha baglanırsınız o baskta tabi![]()
oyun pıyasasını coluk cocuk ısı yaptınya ne dıyım daha![]()
Bu size göre becerisizlik dıyorsunda bunu ben demıyorumkı senın verdıgın lınktekı yazıda okudum kavrıyamamak dıye?
oyun pıyasasını coluk cocuk ısı yaptınya ne dıyım daha![]()
Bu size göre becerisizlik dıyorsunda bunu ben demıyorumkı senın verdıgın lınktekı yazıda okudum kavrıyamamak dıye?
Peki bu ne ? Bu da yeni haber simdi gözüme çarptı ?
Kavrayamıyorlar evet bu onların beceriksizliginden kaynaklanmıyor sistem haliyle karısık.
Rakamlar sürekli artıyor forumdaki androidçilerden baska androidçi bulamıycaz tartısacak![]()