Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
İnanılır gibi değil, hala gio diyenler var.

V/RS

V/RS

Üye
ForeverAlone";4161577][COLOR="Red' Alıntı:
C6-01 diyen arkadaşlar iki cihazı yanyana koyup inceledilermi acaba.Ben bunu yaptım ve Android kendini fazlasıyla gösteriyor:good:[/COLOR]

Allahını seversen yanyana koyup neylerine baktın merak ediyorum he laf olsun torba dolsun elindeki tel Android ya android güzel olur :angry:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Allahını seversen yanyana koyup neylerine baktın merak ediyorum he laf olsun torba dolsun elindeki tel Android ya android güzel olur :angry:

Android farkının ne olduğunu bilemezsin.C6-01deki berbat ekran surukleme ve özelleştirme yanında Android harika.Bildirim çubuğu olsun TouchWiz arayüzü olsun turbo işlemcisi olsun C6-01den daha ustundur kendisi.

V/RS

V/RS

Üye
ForeverAlone";4161701][COLOR="Red' Alıntı:

Android farkının ne olduğunu bilemezsin.C6-01deki berbat ekran surukleme ve özelleştirme yanında Android harika.Bildirim çubuğu olsun TouchWiz arayüzü olsun turbo işlemcisi olsun C6-01den daha ustundur kendisi.
[/COLOR]

berbat ekran sürükleme ha buna kahkaha atarım yahu :D gel bi bnm c6 ile yanyana koy bakalım hangisi daha seri ;)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
pRime.

pRime.

Üye
ForeverAlone";4161701][COLOR="Red' Alıntı:

turbo işlemci mi? :zuhaha: iki telefon da arm 11 kullanıyor be bu kadar kör fandroidlik görmedim ben.

----------Eklendi @ 00:13:53 ---------- Yazıldı @ 00:12:45 ----------

bu arada önceki mesajlara bak sana cevap yetiştirmekten sıkıldım. :oke:

JBelieber

JBelieber

Üye
adam galaxy gio almış.hayırlı olsun

seri

Üye
ben bu 2 teli yanyana koydum öyle aldım c6-01 bunları yanyana gören adam gio almaz bence bariz bi kalite farkı var

tempestshine

tempestshine

Üye
bence c6-01 al.harika özellikleri var.gps,3g,wi-fi

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

turbo işlemci mi? :zuhaha: iki telefon da arm 11 kullanıyor be bu kadar kör fandroidlik görmedim ben.

----------Eklendi @ 00:13:53 ---------- Yazıldı @ 00:12:45 ----------

bu arada önceki mesajlara bak sana cevap yetiştirmekten sıkıldım. :oke:

Doğru düzgün oku şu bilgileri:

Galaxy Gio :
Qualcomm MSM7227-1Turbo 800MHz
Nokia C6-01 :
ARM 11 680MHz

----------Eklendi @ 01:10:07 ---------- Yazıldı @ 01:09:36 ----------

bence c6-01 al.harika özellikleri var.gps,3g,wi-fi

Kardeşim o özellikleri olmayana biz telefon demiyoruz zaten...

Üst Alt