Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
arkadaşım birkaç c6 konusunu takip ediyorum bu yüzden oraya yazdığımı aynen kopyala yapıştır yaptım..

bugün gittim almak için sokak telefoncularını bırakın nokia shop bile c6-01 alma dedi. bende vazgeçip geri döndüm.. illaki nokia alacaklara c7 tavsiye ediliyor.. c6-01 kendi kendine kronik restart atıyormuş (%90 nı böyleymiş).. valla kimse kötülüyor falan demesin..kimseye yalan borcum yok.. istanbuldayım gidip telefonculara sorabilirsiniz..

velhasıl alamadım... samsung gio yu sordum teknosaya onlarda onu önermiyor.. mağazlar artık çok şeffaf olmuş ne kadar güzel :ehe

telefoncunun biri artık nokia satışlarımız baya düştü nedir sendeki bu nokia tutkusu diye sordu bende tutku falan değil sadece özellikleri iyi dedim.. motoru 10 km de bir arızalanan ferrrariyi bile alırsın sen demez mi bana.. kısacası piyasada da nokia bitmiş..
Dediğin elbette doğrudur yani öyle demişlerdir ama C6-01 ve Gio kullananlar hallerinden çok memnun bu aralar da popüler oldu bu iki telefon onların böyle demelerine şaşırdım.

__xXx__

__xXx__

Üye
beyler telefonculardaki bu tutum ne söyleyeyim yakında(eylül ayında) nokia c7 ve n8 gibi cihazlarda indirime gidecek yani tavsiye edilen satış rakamı belirleyecek bayiilerde bu cihazları şimdiden pahalı iken satıp daha çok kazanmaya çalışıyorlar bende hem c7 var hemde kardeşimden ötürü c6-01 var ikiside nerdeyse aynı teknik olarak ve çok güzel cihazlar kimse kimseye kazık atmaya çalışmasın(bayiiler için konuşuyorum yanlış anlamayın)

61semih

61semih

Üye
telefoncu neyı onerırse onersın o kendı cıkarını dusunur stoklarda ne neazla varsa kar marjı hangısının yuksekse onu onerır.bunun dısında teknosadakılerın bırseyden haberlerı yok ozellıkle telefon fotgraf makınesı urunlerınde anlıyormus gıbı yapıyorlar,ıkı soru sorunca kıtlenıyorlar.satabılmek ıcın sennın ıcıne sınenı sana tavsıye edecektır.bende satıs danısmanlıgı yaptım baktın adamın bu hosuna gıttı veya gnel olarak bu model marka ıyı olarak bılınır onu onerırsınız.sız satıs temsılcılerıne kulak asmayın.benden demesi.ozellıkle elektronıkte hıc kulak asmayın.cunku sen satın alıp oradan mutlu ayrılırsın.kullanırkende ıyıkı almısım dersın ama ne kaybettıgının farkında olmazsın.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar gio almaya karar verdim 470 tl ye. bu hafta sonu almaya gidecem

khytr89

khytr89

Üye
nokia care deki teknik serviste çalıaşan biriylede görüştüm o da diyor c6-01 alma diye ne biliyim. teknosa dediğiniz gibi pek bilgili elemanlara sahip değil.. @Tugay gio iyi seçim olmuş.. telefoncuların bana dediği şu an için popüler telefonlar samsung ace,galaxy fit ve galaxy mini..

bu dediğim 3 cihaz her telefoncunun camekanında ve stoğunda mevcut..c6-01 deyince depoya soralım diyorlar.. hatta biri sen buraya bu telefonu soran ya 3. ya da 4. sün dedi.. bu da demek oluyor ki yeni telefon alırken samsung a yönelmemiz uzun vadede daha iyi olacak gibi..oysaki samsung un telefonlarınıda hiç sevmezdim..çok kaitesiz geliyor bana ama ace yi elime alınca adamlar yapmış demeden de geçemedim..

bertinos

bertinos

Üye
kesinlikle gio:yuru

Kefelon

Üye
ewt ideox x5 güzel teldir ama marka olsun dersen gio yu al derim

mertcb

mertcb

Üye
Ya kardeş bende android düşünüyorumda iosa da dönebilirim ama tek bildiğim nokiaya dönmiyeceğim. Android alırsam da Huawei ideos x5 :pro: Madem pratik ve kalite istiyorsun al bir ipod touch yanına ufak, ince bir telefon bak keyfine. İki cihaz taşıma derdim olmasa direkt alcam :ehe

XER01

XER01

Üye
C6-01 Symbian, Gio'nun GPU'su zayıf..

İkisinide tercih etmez, Huawei Ideos X5'e bakardım ama siz Gio almaya karar vermişsiniz hayırlı olsun :)

estorak

estorak

Üye
bi Huawei Ideos X5 almış başını gidiyo saçmalamayın gençler o markaya o kadar para verilir mi bildiğinizden şaşmayın derim :P

XER01

XER01

Üye
bi Huawei Ideos X5 almış başını gidiyo saçmalamayın gençler o markaya o kadar para verilir mi bildiğinizden şaşmayın derim :P

Nokia'nın bastırmatik C5-03'ünden iyidir en basitinden :)

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
butun dunya senınle aynı fıkırde sanbyan hızla buyuyor android kuculuyor :kop:

----------Eklendi @ 00:03:15 ---------- Yazıldı @ 00:02:25 ----------

ki bu arada c6 nın ramı gio nunkınden daha dusuk işlemciside oyle :haha:
Güzel Kardeşim kaynak olmadan konuşma gsmarena da C6-01 İn rami 256 Mb Gionun 158 .)

Üst Alt