Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Dediğin elbette doğrudur yani öyle demişlerdir ama C6-01 ve Gio kullananlar hallerinden çok memnun bu aralar da popüler oldu bu iki telefon onların böyle demelerine şaşırdım.arkadaşım birkaç c6 konusunu takip ediyorum bu yüzden oraya yazdığımı aynen kopyala yapıştır yaptım..
bugün gittim almak için sokak telefoncularını bırakın nokia shop bile c6-01 alma dedi. bende vazgeçip geri döndüm.. illaki nokia alacaklara c7 tavsiye ediliyor.. c6-01 kendi kendine kronik restart atıyormuş (%90 nı böyleymiş).. valla kimse kötülüyor falan demesin..kimseye yalan borcum yok.. istanbuldayım gidip telefonculara sorabilirsiniz..
velhasıl alamadım... samsung gio yu sordum teknosaya onlarda onu önermiyor.. mağazlar artık çok şeffaf olmuş ne kadar güzel![]()
telefoncunun biri artık nokia satışlarımız baya düştü nedir sendeki bu nokia tutkusu diye sordu bende tutku falan değil sadece özellikleri iyi dedim.. motoru 10 km de bir arızalanan ferrrariyi bile alırsın sen demez mi bana.. kısacası piyasada da nokia bitmiş..

Madem pratik ve kalite istiyorsun al bir ipod touch yanına ufak, ince bir telefon bak keyfine. İki cihaz taşıma derdim olmasa direkt alcam