Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Sponsorlu Bağlantılar

halit255

halit255

Üye
huawei x5 al gio c6 yanında 5110 gibi kalır huaweide hd filmler market uygulamaları süper çözünürlük kasma masma yok al keyfine bak sonra kafanı duvara vurma

nerdesingol

Üye
huawei x5 al gio c6 yanında 5110 gibi kalır huaweide hd filmler market uygulamaları süper çözünürlük kasma masma yok al keyfine bak sonra kafanı duvara vurma
o tartısılmaz zaten ama bırak bosver bu telefonu insanlara önerince adın ideos x5 fanı oluyo :D neyse bu iki telefon arasında seçim yaparsak gio derim ben nokia elbet kendini ispatlamış güvenilir bir marka ama eskidi be abi android varken eski satışlarını zor yakalar artık

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
gio ya kötü telefon diyen varsa bi daha dûşûnsûn 280 mb ram 800 mhz turbo islemci daha ne olsun fiyatı 450 tl.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
gsmarena'nın hata yaptığını sanmıyorum. 158 mb bence ram değil dahili hafızası dimi Gio kullanıcıları ???

cyber

cyber

Üye
kesinlikle c6-01

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ram rum olayı degil olay ikisini kullanıp gio diyen adama bitarafımla gülerim bu kadar net !

__xXx__

__xXx__

Üye
kullanıcısı olarak tavsiye ederim şiddetle c601 i 900 tl altı hiçbir android i tavsiye etmem her ne kadar bazıları saçmalama desede ama x5 te iyidir

klanemre35

klanemre35

Üye
ben olsam c6-01 alırım gio da ne görüntülü görüşme var nede c6-01 gibi hd video çekimleri veya fotoğraf... bu kadar basit c6-01 xD

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
gio tabiki de hayat artık android de anlayın bunu

TeAmo42

TeAmo42

Üye
c6-01 galaxy aceden bile iyi gio ne ki? Tabiki c6

Türe

Türe

Üye
gio

cyber

cyber

Üye
c6-01

seri

Üye
kardes bende bu teller arasında kalmıstım ama gidip 2 sinide inceledim yanyana getirdim nokia cok farklı duruyo c6 aldım hiçte pişman (ha android güzel ama güzel telde güzel inan bana)

cyber

cyber

Üye
c6-01 almakla iyi yapmışsın

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
C6-01 diyen arkadaşlar iki cihazı yanyana koyup inceledilermi acaba.Ben bunu yaptım ve Android kendini fazlasıyla gösteriyor:good:

vForOttoman

vForOttoman

Üye
gio tabiki de.

Üst Alt