Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Peki bu ne ? Bu da yeni haber simdi gözüme çarptı ?

Kavrayamıyorlar evet bu onların beceriksizliginden kaynaklanmıyor sistem haliyle karısık.
Rakamlar sürekli artıyor forumdaki androidçilerden baska androidçi bulamıycaz tartısacak
:aha:

:kop: yazık bu fandroidlere.

61semih

61semih

Üye
sanbyandakıyıkıma bakarsak mı yakında forumda sanbyanlı kısı goremıyecegız yoksa android buyume rekoru kırarken androidli fandroid li kısımı bulamıyacagız.yıllardır kullandıgınız sıstemden vazgecemeyen sizken bız vazgecıp başka bır sıstemı tercıh edınce fan bızmı oluyoruz vazgecemeyenler lı fan oluyor acaba,yarın daha iyi bir işletım sıstemı cıkarsa onu tercıh ederım nasıl sanbyandan daha ıyısı cıkınca degıstırdıysem bunu android icinde yaparım,yenılıkcı olmak lazım eskı kafalılıgı bırakmak lazım

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ben memnunum symbiandan kullanmayı bilmeyenler var ama bununda farkındayım.
Millet androidi kullanamıyor diye veriyor sizde symbian'ı kullanamıyorsunuz anlasılan.
Forumdaki elemanlara bakıyorum az önce saklambaç oynamaktan gelmis foruma giriyor.
Telefon önerisi isteniyor yapıyoruz ki her zaman en uygun en dogru olanı tavsiye ederim ben.Symbian ios droid falan dinlemem.
Ama o ufaklıklar senden veya baska bu islerle ilgili insanlarda duydugu lafları yazıyor hadi geçtim sadece su kısım var 'symbian öldü bitti artık para verilmez' iste bu eleman fanın allahıdır ki her eve lazım malum havalar yanıyor ramazan ayındayız
:islik

61semih

61semih

Üye
Millet androidi kullanamıyor diye veriyor sizde symbian'ı kullanamıyorsunuz anlasılan.
Forumdaki elemanlara bakıyorum az önce saklambaç oynamaktan gelmis foruma giriyor.
Telefon önerisi isteniyor yapıyoruz ki her zaman en uygun en dogru olanı tavsiye ederim ben.Symbian ios droid falan dinlemem.
Ama o ufaklıklar senden veya baska bu islerle ilgili insanlarda duydugu lafları yazıyor hadi geçtim sadece su kısım var 'symbian öldü bitti artık para verilmez' iste bu eleman fanın allahıdır ki her eve lazım malum havalar yanıyor ramazan ayındayız

yok be arkadasım ssanbyanı herkez kullanıyor yıllardır buyuk cogunluk gozu kapalı kullanıyor ben dahıl.s^3 kullanmadım ben hıc fakat onyargıda olabılıyor haklı olarak n73 kullanmıstım ornegım sımdı onu peder kullanıyor telefon ılk aldıgımdan berı kasım kasım kasılıyor.onyargı bundandır ama suda bır gercekkı arayuzler hep aynı bır 5800 ıle n8 arayuzlerı neredeyse aynı fakat anna yı gordum cokta begendım.s^3te kasma varmı bılmıyorum ama android tekı gıbı ornegım ana ekranı menuyu begenmezsen louncher yukleyıp ıstedıgım gıbı yapabılıyorsun kıişselleştirme oldukca daha fazla.bırde ovi ile android market var tabı bunu sende kabul edersın heralde.

pRime.

pRime.

Üye
sanbyandakıyıkıma bakarsak mı yakında forumda sanbyanlı kısı goremıyecegız yoksa android buyume rekoru kırarken androidli fandroid li kısımı bulamıyacagız.yıllardır kullandıgınız sıstemden vazgecemeyen sizken bız vazgecıp başka bır sıstemı tercıh edınce fan bızmı oluyoruz vazgecemeyenler lı fan oluyor acaba,yarın daha iyi bir işletım sıstemı cıkarsa onu tercıh ederım nasıl sanbyandan daha ıyısı cıkınca degıstırdıysem bunu android icinde yaparım,yenılıkcı olmak lazım eskı kafalılıgı bırakmak lazım

Evet siz FANdroid oluyorsunuz ve 7/24 android diye forumu birbirine katan da biz değiliz bunu symbian için hiç yapmıyoruz sizin gibi symbian'ı nokia'yı karalamak için konular açıp sürekli mesaj kasmıyoruz, sizin gibi nokia berbat symbian öldü demiyoruz, androidi karalamıyoruz yeniliklere sizden çok daha açığız, kendimizi android'e kapatmıyoruz, symbian da yenileniyor ayrıca sizin gibi kullanmadığımız mal hakkında karalayıcı yorum yapmıyoruz, n9 hakkında atıp tutmuyoruz, gs2'yi hakkettiği kadar övüyoruz, gerçekleri yazıyoruz, fandroid sitelerin reklamını yapmıyoruz. C6-01'in de gio denen robottan çok daha iyi olduğunu biliyoruz. Başka konularda ekrandaki algılayıcı noktaya bile sırf nokia diye sorun var demiyoruz. Fan kim oluyor şimdi?

----------Eklendi @ 03:36:02 ---------- Yazıldı @ 03:34:59 ----------

Aynen katılıyorum. :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
yok be arkadasım ssanbyanı herkez kullanıyor yıllardır buyuk cogunluk gozu kapalı kullanıyor ben dahıl.s^3 kullanmadım ben hıc fakat onyargıda olabılıyor haklı olarak n73 kullanmıstım ornegım sımdı onu peder kullanıyor telefon ılk aldıgımdan berı kasım kasım kasılıyor.onyargı bundandır ama suda bır gercekkı arayuzler hep aynı bır 5800 ıle n8 arayuzlerı neredeyse aynı fakat anna yı gordum cokta begendım.s^3te kasma varmı bılmıyorum ama android tekı gıbı ornegım ana ekranı menuyu begenmezsen louncher yukleyıp ıstedıgım gıbı yapabılıyorsun kıişselleştirme oldukca daha fazla.bırde ovi ile android market var tabı bunu sende kabul edersın heralde.

N73 deyince bir besmele çekmek lazım kullanmadan önce :kop:
Lanet bir telefon haklısın.Arayüz olayını nokia'nın bilerek bozmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim.
S^3'lü cihazları inceleme fırsatım çok oldu,askere giden kuzen almıstı rahat biyere( pasanın evine) düsünce ustalıgı ona N8 aldık ondan önce yazık 6630 kullanıyordu evlat anlarsın yani hiç zorlanmadı alısmakta.Bende inceledim kasma olayı falan kesinlikle yok.
Ovi magaza her istege hitap ediyor ama çesitlilik dedigin gibi android marketten biraz daha az.

61semih

61semih

Üye
N73 deyince bir besmele çekmek lazım kullanmadan önce :kop:
Lanet bir telefon haklısın.Arayüz olayını nokia'nın bilerek bozmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim.
S^3'lü cihazları inceleme fırsatım çok oldu,askere giden kuzen almıstı rahat biyere( pasanın evine) düsünce ustalıgı ona N8 aldık ondan önce yazık 6630 kullanıyordu evlat anlarsın yani hiç zorlanmadı alısmakta.Bende inceledim kasma olayı falan kesinlikle yok.
Ovi magaza her istege hitap ediyor ama çesitlilik dedigin gibi android marketten biraz daha az.

arayuzlerın her telefonda aynı olmasının avantajıda vardı dezavantajıda akıllı telefonlar patlama yapana kadar avantajını yedı nokıa bu polıtıkasının akıllı telefonlar cıkınca dezavantajını yaşadı ve anna yı cıkarıyor geç olsada

pRime.

pRime.

Üye
arayuzlerın her telefonda aynı olmasının avantajıda vardı dezavantajıda akıllı telefonlar patlama yapana kadar avantajını yedı nokıa bu polıtıkasının akıllı telefonlar cıkınca dezavantajını yaşadı ve anna yı cıkarıyor geç olsada

Her marka nasıl kendine arayüz yapıyosa (touchwiz, sens vs.) nokia'nında arayüzü bu ve gayet güzel.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Annada bir arayüz farklılıgı yok bildigim kadarıyla.Sadece ikonlar degisiyor ovallesme oluyor o kadar.
Ama belle'de arayüz ve geçisler az da olsa meego'yu andırıyor,N9'un çıkamasıyla yeni bir soluk kazandırmaya çalıstıkları kesin.
Arada çok farklar yok anna'lı yada belle'li telefonu eline alan adam ne yapacagını sasırmıyacak yani.

pRime.

pRime.

Üye
Annada bir arayüz farklılıgı yok bildigim kadarıyla.Sadece ikonlar degisiyor ovallesme oluyor o kadar.
Ama belle'de arayüz ve geçisler az da olsa meego'yu andırıyor,N9'un çıkamasıyla yeni bir soluk kazandırmaya çalıstıkları kesin.
Arada çok farklar yok anna'lı yada belle'li telefonu eline alan adam ne yapacagını sasırmıyacak yani.

Anna ve Belle baya değiştirecek insanların symbiana bakış açısını. Umarım en kısa zamanda çıkartırlar.

61semih

61semih

Üye

ıkonlar felan guzel go launcher ıle bız ıkonları kendımız bıle secebılıyoruz mesela veya geşiş efektlerını secebılyoruz.bu gıbı kısısellestırmeler bence telefondan sıkılma suresını uzatıyor.başka bır launcher le faklı bır telefon kullanıyormussun gıbı oluyor

bu vıdeoda da karısık efektlerı kullanmıs arkadas bunlardan herhangı bırısısı sureklu kullanma sansımda var.ben bu launcherı kullandıgım ıcın bunu koydum htc nın arayuzlerı vs cok başarılı
bu efektler ana ekran dısına ana menu ıcınde faklı efektler var.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kullandıgım N97'yi görsen aklın yerinden fırlar yok böyle efektler :d:
Ama S^3'ü modlama olayı nasıl tam bilgi sahibi degilim.S60v5 çok iyi kisisellestirme babında.
Gerçi bunlar usta isi kalıyor biraz yani herkes telefon üzerinden kolayca efekt geçis falan seçemiyor.
Ama 5800'a linux benzeri efektler eklemek hiç de zor degil artık ve widgetler falan bile ekleniyor 5800'a

61semih

61semih

Üye
Kullandıgım N97'yi görsen aklın yerinden fırlar yok böyle efektler :d:
Ama S^3'ü modlama olayı nasıl tam bilgi sahibi degilim.S60v5 çok iyi kisisellestirme babında.
Gerçi bunlar usta isi kalıyor biraz yani herkes telefon üzerinden kolayca efekt geçis falan seçemiyor.
Ama 5800'a linux benzeri efektler eklemek hiç de zor degil artık ve widgetler falan bile ekleniyor 5800'a

aman hacı bır n73 birde 5800 deme ya :) ıkısıdıe emektar ya baya ses getırdıler 5800 okadar eskı olmasına ragmen ve nokıa nın ılk dokunmatıklı telefonu olmasına ragmen hala piyasada,yavaştan cekılır ve 2.el telefoncular dolar taşar bu telefonla sanırım

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Valla çevremde kime güzel bi akıllı telefon al desem 5800 alcam zaten yakında diyor :ehe
Var bu iste bi keramet ama çözemedim.Geçen dügündeyiz ilerki masada dayı oglu elinde telefonla ugrasıyor bi havalar bi havalar 5-10 dakika sonra resim çekicek güya milleti bi çıkardı ne göreyim :kop:
Yinede çogu insan için ilk adımdı nokia 5800 ve suanda çogu insan için en azından ilk adım olmalı diye düsünüyorum (h)

maxirabit

maxirabit

Üye
Çok derin düşüncelere dalmanıza gerek yok telefon konusunda sonuçta 4 tekerlekli değilki üstüne binip gidesiniz.
Cebinizde ki birde aklınızdaki ürün hangi isteklerinizi karşılıyorsa o daha iyi seçim olur sizin için.

Galaxy s iniz var sonuçta android'inde nasıl olduğunu biliyorsunuz.Nokia geçmişinizde vardır.Bu iki cihazda çok fazla ikilemde kalmazsınız.Sonuçta bir yönden cepteki para ve ihtiyaçlarınızı karşılama orantısı.

pRime.

pRime.

Üye

ıkonlar felan guzel go launcher ıle bız ıkonları kendımız bıle secebılıyoruz mesela veya geşiş efektlerını secebılyoruz.bu gıbı kısısellestırmeler bence telefondan sıkılma suresını uzatıyor.başka bır launcher le faklı bır telefon kullanıyormussun gıbı oluyor

bu vıdeoda da karısık efektlerı kullanmıs arkadas bunlardan herhangı bırısısı sureklu kullanma sansımda var.ben bu launcherı kullandıgım ıcın bunu koydum htc nın arayuzlerı vs cok başarılı
bu efektler ana ekran dısına ana menu ıcınde faklı efektler var.

uygulama simgeleri falan temalarla değişiyor symbianda bu yeni bişeyde değil, s60v3te de oluyor v5te de tema efektleri de s60v3te ve v5te değişebiliyordu hack ile.

----------Eklendi @ 12:05:07 ---------- Yazıldı @ 11:59:43 ----------

[video=youtube;PrjndM1Lv0w]http://www.youtube.com/watch?v=PrjndM1Lv0w[/video]
bu efektler n95te yok mesela
[video=youtube;Te4iGqppUIY]http://www.youtube.com/watch?v=Te4iGqppUIY&feature=related[/video]
bu efektler de yok mesela ama eklenebiliyor
symbian^3'te nedense böyle kişiselleştirmeleri kıstı nokia

nonamex

Üye
Go Launcher'e hayranım, LG'nin ev ekranı uygulamasını Romdan sildirtti bana o derece iyi..

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokıa C6-01 al

Larismus

Larismus

Üye
galaxy gio :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun arkadaşlar bütün yazılarınızı düşünecem önce şu 5800 ı bozayımda anca ailemi öyle ikna edeyim yoksa bu telefonu parçalayacam :d:

Üst Alt