C6-01 sen gio ya usb bellek filan takabilicekmisin veya şu an symbianda olan hd oyunları C6-01 de oynatıyor gio oynatıyor mu istersen google a C6-01 photo sample yaz fotoğraflar nasıl gör ya da her telefonda
@kingmor carl zeiss lens yok ne iş hepsi berbatmı çekiyor
Görüş için sağol ekranın çok derdinde değil biraz parlak olsun yeter.kardeş gio yu bı elıne al hemen soğursun. TFT ekran iğrenç oluyor. c6-01 AMOLED ekran. Samsung 700 lira altı dokunmatıklerı berbat benden demesı.
c6 nın ustun tarafı kamerası bunun dısında bırseyı yok.gioda hd oyunların bazılarını calıstırabılıyorsun ornegın benm telde 20 den fazla oyun var herıstedıgımı yukledım.ekran parlakktıgı maxımum sevıyede gun ısıgında fılm bıle ızlıyebılırsın rahatça.ramı 277mb.ben almadan once co karastırdım alınca beklentılerımın ustunde hızlı cıktı.nokıalardakı gıbı donma kasma reset sorunları yok.s^3 guzel ama anna yı beklıyorum dıyenlerde var nekadar guzelse artık s^3 annayı agızlarından dusuremıyorlar.benım tavsıyem gıo.hala zevkle kullanıyorum.hergun markette yenı uygulamalar oyunlar cıkıyor tek tıkla ucretsız ındırıyorsun.oyle zippo yakmıyorsun tabıkı..

Androidde güzel ama millet 2.3 / 2.3.4 beklemekten kırılıyor.Bu tamamen psikolojik.Bada olayı gibi herkes hızdan memnun 2.0'ı bekliyorlar (tabi yenilikerde bekliyorlar onların ki birazda haklı olarak)
Örnegin 5800 kullanıcıları aylardır V60 fw'si bekliyor öyle tutkulular ki sanki telefon kapasitif olucak multitocuh gelecek kasa oynaması düzelecek
Ovi magazaya girip istedigini bulamaman senin sorunun bu arada.Android markette sadece aynı uygulamanın çesitleri fazla yoksa farklı birsey yok oviden.

butun dunya senınle aynı fıkırde sanbyan hızla buyuyor android kuculuyor
----------Eklendi @ 00:03:15 ---------- Yazıldı @ 00:02:25 ----------
ki bu arada c6 nın ramı gio nunkınden daha dusuk işlemciside oyle![]()

C6 nin açtıgı hd oyunları gio açamaz rami ve ekran çözünürlügü yemiyor.
bu mesaj senın nekadar bılıncsız yazdıgın ortada burada c6nın ramının gio dan az oldugu soylemıssın resmen
oynadıgım oyunlar
pottery nfs shift asplt6 angry bırds pes11 cut the pope,nova,gangster,fieldrunners hd,burn the rope,zynga poker,draw slasher,assassin'S creed ,fruit nija hd,lane splitter,aliens,swampdefance,
sımdılık bunları kurdum oynuyorum
bızım oynayıp bıktıgımız oyunların bazıları s^3 ıcın cıktıda bayram ettınız.
sımdıde n9 da android emulitoru olacak dıye bayram edıyorsunuz.
s^3 bukadar ıyıde neden nokıa mego ve wındowsphone ıle anlaştı aynen devam etmıyor?