Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
hmm 256 mb ram iyi denilebilir zaten oyun oynamam etmem sadece mesaj face arama ve net bunlar yeter.

nonamex

Üye
C6-01 sen gio ya usb bellek filan takabilicekmisin veya şu an symbianda olan hd oyunları C6-01 de oynatıyor gio oynatıyor mu istersen google a C6-01 photo sample yaz fotoğraflar nasıl gör ya da her telefonda
@kingmor carl zeiss lens yok ne iş hepsi berbatmı çekiyor

USB Bellek takmaktansa, stabil hızlı çalışan oyun ve uygulaması bol bir işletim sistemini tercih etmek daha mantıklı değil midir ?.

Alıp kaç kere usb bellek takacaksın ki..

'Patron

'Patron

Üye
kardeş gio yu bı elıne al hemen soğursun. TFT ekran iğrenç oluyor. c6-01 AMOLED ekran. Samsung 700 lira altı dokunmatıklerı berbat benden demesı.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
kardeş gio yu bı elıne al hemen soğursun. TFT ekran iğrenç oluyor. c6-01 AMOLED ekran. Samsung 700 lira altı dokunmatıklerı berbat benden demesı.
Görüş için sağol ekranın çok derdinde değil biraz parlak olsun yeter.

Uruloki

Uruloki

Üye
zaten CBD ekran var C6-01 de istersen yine googledan aratabilirsin karşılaştırmlarını

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol peki bilmeks ve h.buradada 507 satılıyo c6-01 güvenilirmi k.v.k lı mı

Uruloki

Uruloki

Üye
illa ki kvk lıdır ki nokia zaten bildiğim kadarıyla bir indirme gitmişti bu cihazda

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam sağolun hepsını düsünecem

caglet

caglet

Üye
Şimdi bu fiyata alınan telefonlar iyi olur ama suna kendini hazırla oyle yuksek ınternet ve oyun performansı bekleme...

anılbaran

anılbaran

Üye
c6-01 tabiki buda sorumu

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
C6 nin açtıgı hd oyunları gio açamaz rami ve ekran çözünürlügü yemiyor Galaxy serisinden pek telefon alinmasini istemem S serisi hariç.Androidin en övülen kisimlari yok bunlarin hiçbirinde oyun istiyosun çözünürlük yetmiyo ise bakin.Ayrica flas destekleride yok bu cihazlarin.Yani lite bir android bunlarin sistemleri.Ekranlari tft ekran parlaklık iyi degil.Kameralarinda 420p video kayıt bile yok.C6 ise amoled ekran ile birlikte cbd ekrani sunuyor.Gün ısıgında telefonun ekrani çok net okunabiliyor.
720p video kaydı,güçlü gpu,kaliteli ekran,usb on the go imkani gibi artılari var c6nin.

OğuzcanAbi

Üye
:hmmm tartışılır

PureFood

PureFood

Üye
C6-01 kardeşimde var, Galaxy Gio halamda.

Gio berbat arkadaşım C6-01 ezer geçer, Gio alırsan üstüne bir bardak soğuk içmeni öneririm.

Tasarım bende baştan kaybetti, ekran çok tuhaf bir görüntü var Akif TFT demiş bilmiyorum ama C6-01 zaten Amoled cam ekran süper, kamerada zaten arada uçurum var, HD video kaydı ve gündüz çekimi şahane C6-01'in.

Kesinlikle C6-01. Symbian'ı tekrar seveceksin ^3 ile.

Benden bu kadar.

__xXx__

__xXx__

Üye
bence c6-01 kardeşime aldım manyak telefon c7 den de teknik olarak farkı yok

61semih

61semih

Üye
c6 nın ustun tarafı kamerası bunun dısında bırseyı yok.gioda hd oyunların bazılarını calıstırabılıyorsun ornegın benm telde 20 den fazla oyun var herıstedıgımı yukledım.ekran parlakktıgı maxımum sevıyede gun ısıgında fılm bıle ızlıyebılırsın rahatça.ramı 277mb.ben almadan once co karastırdım alınca beklentılerımın ustunde hızlı cıktı.nokıalardakı gıbı donma kasma reset sorunları yok.s^3 guzel ama anna yı beklıyorum dıyenlerde var nekadar guzelse artık s^3 annayı agızlarından dusuremıyorlar.benım tavsıyem gıo.hala zevkle kullanıyorum.hergun markette yenı uygulamalar oyunlar cıkıyor tek tıkla ucretsız ındırıyorsun.oyle zippo yakmıyorsun tabıkı..c6 ya bellı baslı oyunları bulusun gio ya her turlu yanı arkadaslar dıyorya gio kaldırmıyor dıye tamam hepsını kaldırmıyor ama c6 dan daha fazla sayıda hd oyun kaldırır nedenı ıse android in oyun uygulama bollugu.bunun yanında hız olarakta gıo daha ustun ıslemcı ve ram olarak ustun oldugu kadar.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
c6 nın ustun tarafı kamerası bunun dısında bırseyı yok.gioda hd oyunların bazılarını calıstırabılıyorsun ornegın benm telde 20 den fazla oyun var herıstedıgımı yukledım.ekran parlakktıgı maxımum sevıyede gun ısıgında fılm bıle ızlıyebılırsın rahatça.ramı 277mb.ben almadan once co karastırdım alınca beklentılerımın ustunde hızlı cıktı.nokıalardakı gıbı donma kasma reset sorunları yok.s^3 guzel ama anna yı beklıyorum dıyenlerde var nekadar guzelse artık s^3 annayı agızlarından dusuremıyorlar.benım tavsıyem gıo.hala zevkle kullanıyorum.hergun markette yenı uygulamalar oyunlar cıkıyor tek tıkla ucretsız ındırıyorsun.oyle zippo yakmıyorsun tabıkı..

Androidde güzel ama millet 2.3 / 2.3.4 beklemekten kırılıyor.Bu tamamen psikolojik.Bada olayı gibi herkes hızdan memnun 2.0'ı bekliyorlar (tabi yenilikerde bekliyorlar onların ki birazda haklı olarak)
Örnegin 5800 kullanıcıları aylardır V60 fw'si bekliyor öyle tutkulular ki sanki telefon kapasitif olucak multitocuh gelecek kasa oynaması düzelecek :kop:
Ovi magazaya girip istedigini bulamaman senin sorunun bu arada.Android markette sadece aynı uygulamanın çesitleri fazla yoksa farklı birsey yok oviden.

61semih

61semih

Üye
Androidde güzel ama millet 2.3 / 2.3.4 beklemekten kırılıyor.Bu tamamen psikolojik.Bada olayı gibi herkes hızdan memnun 2.0'ı bekliyorlar (tabi yenilikerde bekliyorlar onların ki birazda haklı olarak)
Örnegin 5800 kullanıcıları aylardır V60 fw'si bekliyor öyle tutkulular ki sanki telefon kapasitif olucak multitocuh gelecek kasa oynaması düzelecek :kop:
Ovi magazaya girip istedigini bulamaman senin sorunun bu arada.Android markette sadece aynı uygulamanın çesitleri fazla yoksa farklı birsey yok oviden.

butun dunya senınle aynı fıkırde sanbyan hızla buyuyor android kuculuyor :kop:

----------Eklendi @ 00:03:15 ---------- Yazıldı @ 00:02:25 ----------

ki bu arada c6 nın ramı gio nunkınden daha dusuk işlemciside oyle :haha:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
butun dunya senınle aynı fıkırde sanbyan hızla buyuyor android kuculuyor :kop:

----------Eklendi @ 00:03:15 ---------- Yazıldı @ 00:02:25 ----------

ki bu arada c6 nın ramı gio nunkınden daha dusuk işlemciside oyle :haha:

Sen kullanabildiklerini söyle telefonun malını söyleme :kop:
C6'nın açtıgı HD oyunu gio ates gibi olsa yine açamaz :d:
Ee hani daha azdı rami islemcisi falan?

61semih

61semih

Üye
C6 nin açtıgı hd oyunları gio açamaz rami ve ekran çözünürlügü yemiyor.

bu mesaj senın nekadar bılıncsız yazdıgın ortada burada c6nın ramının gio dan az oldugu soylemıssın resmen
oynadıgım oyunlar
pottery nfs shift asplt6 angry bırds pes11 cut the pope,nova,gangster,fieldrunners hd,burn the rope,zynga poker,draw slasher,assassin'S creed ,fruit nija hd,lane splitter,aliens,swampdefance,
sımdılık bunları kurdum oynuyorum
bızım oynayıp bıktıgımız oyunların bazıları s^3 ıcın cıktıda bayram ettınız.
sımdıde n9 da android emulitoru olacak dıye bayram edıyorsunuz.
s^3 bukadar ıyıde neden nokıa mego ve wındowsphone ıle anlaştı aynen devam etmıyor?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
bu mesaj senın nekadar bılıncsız yazdıgın ortada burada c6nın ramının gio dan az oldugu soylemıssın resmen
oynadıgım oyunlar
pottery nfs shift asplt6 angry bırds pes11 cut the pope,nova,gangster,fieldrunners hd,burn the rope,zynga poker,draw slasher,assassin'S creed ,fruit nija hd,lane splitter,aliens,swampdefance,
sımdılık bunları kurdum oynuyorum
bızım oynayıp bıktıgımız oyunların bazıları s^3 ıcın cıktıda bayram ettınız.
sımdıde n9 da android emulitoru olacak dıye bayram edıyorsunuz.
s^3 bukadar ıyıde neden nokıa mego ve wındowsphone ıle anlaştı aynen devam etmıyor?

Neden mi anlastı senin gibi düsünenler arttı da ondan.Ama android telefonların iadesi %40 lara varıyor biraz gündemi takip et.
İki telefonun donanımını biliyorum ben ama sen sistemin nasıl isledigini bilmiyorsun sanırım.
Elindeki donanımın %20-25 nereye gidiyor bilen yok.

Üst Alt