Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 mi S.Galaxy Gio mu (Kararsızım)
Merhaba arkadaşlar 2 senedir 5800 kullanıyorum yeni telefonlar şu sıralar çok ilgimi çekti 530 Tl param var bayramda yeni telefon alacam kısmetse bu 2 tel arasında kaldım hangisini önerirsiniz .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia ve symbian almak akıllı işi değil bu saatten sonra benim düşüncem bu ya huawei iedos x5 yada gio al ben gio derim :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
40 lira daha ekle ideox x5 al :oke:

serdarsalvatore

Üye
bende ikisi arasında kaldım tam gio alıcam dedim fikrim değişti şimdi c6-01 almayı düşünüyorum samsungun android olması avantaj ama nokia birçok özellik olarak önde

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle c6-01

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
ya androidli telim var s.galaxy i900 ama abime verecem symbian şu sıralar çökmüş bende kararsızım kaç para gio .

baranselona

baranselona

Üye
500

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşım al karşılaştır karar senin carl zeiss mercek olmayan kameradan çok çok üstün bişeyler bekleme bence alacaksan ya huawei yada gio al ben olsam gio alırdım

----------Eklendi @ 22:58:50 ---------- Yazıldı @ 22:58:29 ----------

ya androidli telim var s.galaxy i900 ama abime verecem symbian şu sıralar çökmüş bende kararsızım kaç para gio .

gio 450 550 arasında

nonamex

Üye
Huawei Ideos X5'i düşünün derim. Alanlar genelde memnun.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
hmm c6-01 sistemi üstün duruyo ama android tavan yapmış her türlü destek var hem fiyatıda iyi gionun C6-01 de iyi ama symbiandan bıktım bi nevi

----------Eklendi @ 23:04:56 ---------- Yazıldı @ 23:02:32 ----------

yok hwaei düşünmüyorum fiyatıda yüksek hem gio daha ağır bastı

nonamex

Üye
hmm c6-01 sistemi üstün duruyo ama android tavan yapmış her türlü destek var hem fiyatıda iyi gionun C6-01 de iyi ama symbiandan bıktım bi nevi

----------Eklendi @ 23:04:56 ---------- Yazıldı @ 23:02:32 ----------

yok hwaei düşünmüyorum fiyatıda yüksek hem gio daha ağır bastı

Huawei özellik olarak 2'ye katlar gio'yu 560 lira..

C6-01 599 lira.

baranselona

baranselona

Üye
eğer huawei x5 i dusunmuyorsaniz. x5 ten sonra gio gelir gio öneririm...

OğuzcanAbi

Üye
galaxy ace ?

baranselona

baranselona

Üye
ace kesinlikle fiyatini haketmiyor

• Beğen
Tepkiler: nonamex
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
ace olmaz pahalı hwuaei markasını sevmedim nokia c6-01 h.burada..com ve bilmekste 507 tl gio ise 480 tl hmm biraz daha düşünmek lazım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
40 lira daha ekle ideox x5 al :oke:

nonamex

Üye
ace olmaz pahalı hwuaei markasını sevmedim nokia c6-01 h.burada..com ve bilmekste 507 tl gio ise 480 tl hmm biraz daha düşünmek lazım.

Ben 5800 sonra, Nokia N8 aldım. GPU-CPU-Sistem C6-01'le aynı, sonra bir güzel pişman oldum, yavaşlık aynı donma aynı.. Bir tek kamerası iyi N8'in, o kaliteli kamera C6-01'de yok :hmmm

----------Eklendi @ 23:15:30 ---------- Yazıldı @ 23:15:07 ----------

Gidip güçlü donanımlı telefon alabilecekken marka takıntısı yapmayın bence..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
hweaeı yi inceledim çok güzel ama düşünmüyorum bide gio nun ram degeri ne kadar.

baranselona

baranselona

Üye
huawei nin ram i 512 mb. gioda ise 256 mb in altinda diye biliyorum...

Uruloki

Uruloki

Üye
C6-01 sen gio ya usb bellek filan takabilicekmisin veya şu an symbianda olan hd oyunları C6-01 de oynatıyor gio oynatıyor mu istersen google a C6-01 photo sample yaz fotoğraflar nasıl gör ya da her telefonda
@kingmor carl zeiss lens yok ne iş hepsi berbatmı çekiyor

Üst Alt