ibo_Star
Üye
ben e72 alacam önce kandıram yengeni öyle :d
E5 Demek istedin Herhal.590 TL
5 Megapixel-3G/wifi-Radyo
Yazılımda S60 yani E72 deki Hersey onda var
ben e72 alacam önce kandıram yengeni öyle :d
Hoş Geldiniz.ya ben müzik dinlerken medya oynatıcıda nereden ses açılacağını bilmiyorum. radyodada aynı şekilde. yardımcı olabilir misiniz ltfn??![]()
Yok Daha Nelerben bu gprs edge feln tam çakmıormwifi'nin olmadgı yerden ücretsiz yine bağlanabilirmiym face msn felan işte..o işemi yarıo yani edge gprs faln :S
ben bu gprs edge feln tam çakmıormwifi'nin olmadgı yerden ücretsiz yine bağlanabilirmiym face msn felan işte..o işemi yarıo yani edge gprs faln :S
telefonda topluluklardan facebooka girlince eposta ve sifreyıi dogru yazdıgım halde eposta/sifre bilesimi yanlıs diyor bır turlu giremedım
--------------- Ekleme ---------------
telefonda topluluklardan facebooka girlince eposta ve sifreyıi dogru yazdıgım halde eposta/sifre bilesimi yanlıs diyor bır turlu giremedım
hiç beleş wifi bulup bağlanamadım acaba bağlanıpta yazılımı 4.60 yukseletebilen varmı ben edgeden sorgulama yaptım guncel yazılım yok diyor da !
ben su an 4,60 versıyon kullanıyorum guncellemeyı usp uzerınden yaptım
peki facebookta sohbet edeniniz varmı?.çok lag oluomu ?
--------------- Ekleme ---------------
birde o gün mediamarkt'a gittigmde kampanyalı başka vitrnde normalini başka vitrinde fiyat olarak belirlemişlerdi 349 tl almak istiyenlere duyurulur..
sorularıma cevap alamadım ?
topluluklardan facebook'a girmeye çalıştığımda
Beklenmeyen hata. Tekrar deneyin. yazıyor fakat twittera girebiliyorum nedeni nedir ?
ayrıca telefonumdan çektiğim videoları izlerken donuyor
feysbuk sohbeti hem nimbuzz hem ebudy ile denedim.
Sorun yok Lag yani Geçikme yok
3 haftadır kullanuyorum.
Mail-forum-msn-feysbuk
Her işte Kullandım.Kullanıyorum.