Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

keysunra

keysunra

Üye
e5 iyi hoş ama ekran rengene 16 milyon renk yapsalarmış fıstık gibim olacakmış

pinar00

Üye
ya ben müzik dinlerken medya oynatıcıda nereden ses açılacağını bilmiyorum. radyodada aynı şekilde. yardımcı olabilir misiniz ltfn??:oke:

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ya ben müzik dinlerken medya oynatıcıda nereden ses açılacağını bilmiyorum. radyodada aynı şekilde. yardımcı olabilir misiniz ltfn??:oke:
Hoş Geldiniz.
hayırlı olsun.

Soru Cevaplara Mutlaka Bakın.
Menüden-Müzik çalara ordan Tüm Şarkıları Tıkladınız.
Parça Çalmaya Başlar Ortadaki Kare Tuş un Yukarsı Açar Aşağısı Kısar.
İyi Gunler

pinar00

Üye
çok teşekkürler :)

onur-33

Üye
ben bu gprs edge feln tam çakmıorm :) wifi'nin olmadgı yerden ücretsiz yine bağlanabilirmiym face msn felan işte..o işemi yarıo yani edge gprs faln :S

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ben bu gprs edge feln tam çakmıorm :) wifi'nin olmadgı yerden ücretsiz yine bağlanabilirmiym face msn felan işte..o işemi yarıo yani edge gprs faln :S
Yok Daha Neler
Cepten intetner Demek Kisaca
Eskiden WapGPRS oldu Sonra Edge Sonra 3G-3.5 vs...
Vodofon Kullanıcıları Faturalı Yada Yuklemeli Ayda 8 TL ye SINIRSIZ Bağlanıyor
Diğer Hatlarda Durum Nedir Bilmiyorum
Yani wifinin olmadığı yerde Nete bağlanmanı Sağlıyor ama bedava değil

undead001

undead001

Üye

o ısede yarar 0.facebooka gırersın wap ayarların yapılıysa ama gprs ve edge operator uzerınden baglantı saglamak ıcın verı aktarımı saglar yanı ucretlı operatorler sana paket tarıfelerı sunuyo onlardan bırını alırsan aylık cuzii bı rakama nete her yerden gırebılırsın wifiye gerek kalmadan operator uzerınden bunun ıcın gprs ve edge var ıste kolay gelsın

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Maxi Cep Forum Üyesi ve C3 Konu Takipçilerden undead001 Nikli Dostumuz
C3 Ekibine Katıldı.Kendisinin Oyunlarını (15 ten fazla) C3 Blogtan Bulabilirsiniz.
ilgi Alakasından Dolayı Teşşekür Ederim kendisine
Kısaca yeni C3 Oyunlarına Bakmak isterseniz

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
telefonda topluluklardan facebooka girlince eposta ve sifreyıi dogru yazdıgım halde eposta/sifre bilesimi yanlıs diyor bır turlu giremedım

--------------- Ekleme ---------------

telefonda topluluklardan facebooka girlince eposta ve sifreyıi dogru yazdıgım halde eposta/sifre bilesimi yanlıs diyor bır turlu giremedım

undead001

undead001

Üye

arkadasim sorunun telden kaynakli oldugu sanmiyorum sen kullani adini sifreni tekrar knt et dene ben topluluklardan facemi takip ediyorum noktalama ve alt tire dikkat et onlardan dolayi olabilir

Size burdan bir sey paylasmak istiyorum youtubeden videolari mp4 3gp mp3 formatinda tele indebilceksiniz hemde dns program gerekmeden

site:

siteye girin aratin bulun formati secin dowland diyin mp4 ve 3gp nin 320x240 boyut ozelligide var saygilar
ibo_star blogta eklersen bunu millet burdan degil ordan gorursede yararlansin oki

keysunra

keysunra

Üye
hiç beleş wifi bulup bağlanamadım acaba bağlanıpta yazılımı 4.60 yukseletebilen varmı ben edgeden sorgulama yaptım guncel yazılım yok diyor da !

undead001

undead001

Üye
hiç beleş wifi bulup bağlanamadım acaba bağlanıpta yazılımı 4.60 yukseletebilen varmı ben edgeden sorgulama yaptım guncel yazılım yok diyor da !

ben su an 4,60 versıyon kullanıyorum guncellemeyı usp uzerınden yaptım

onur-33

Üye
peki facebookta sohbet edeniniz varmı?.çok lag oluomu ?

birde o gün mediamarkt'a gittigmde kampanyalı başka vitrnde normalini başka vitrinde fiyat olarak belirlemişlerdi 349 tl almak istiyenlere duyurulur..

onur-33

Üye
peki facebookta sohbet edeniniz varmı?.çok lag oluomu ?

birde o gün mediamarkt'a gittigmde kampanyalı başka vitrnde normalini başka vitrinde fiyat olarak belirlemişlerdi 349 tl almak istiyenlere duyurulur..

sorularıma cevap alamadım ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
sorularıma cevap alamadım ?

feysbuk sohbeti hem nimbuzz hem ebudy ile denedim.
Sorun yok Lag yani Geçikme yok
3 haftadır kullanuyorum.
Mail-forum-msn-feysbuk
Her işte Kullandım.Kullanıyorum.

mertgurkan

Üye
topluluklardan facebook'a girmeye çalıştığımda
Beklenmeyen hata. Tekrar deneyin. yazıyor fakat twittera girebiliyorum nedeni nedir ?
ayrıca telefonumdan çektiğim videoları izlerken donuyor

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
topluluklardan facebook'a girmeye çalıştığımda
Beklenmeyen hata. Tekrar deneyin. yazıyor fakat twittera girebiliyorum nedeni nedir ?
ayrıca telefonumdan çektiğim videoları izlerken donuyor

Ben KullanıyorumFeysbuk mailinde - veya _ varsa sorun olabilir.
Video izlerken bende donma Olmuyor.
Telefon Hafızası Dolu Olabilir.
Galeri Dosyaları Karta Taşıyın

onur-33

Üye

Üst Alt