Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

undead001

undead001

Üye
Usb Kablosunu Nerden? Kaç TL ye Buldun aldın?
Nokia Pc suitle guncelledin doğrumu?
usp kabloyu bı telefoncudan aldım marka model CA-101D 15tl ye aldım Nokia Software Updater ıle guncelleme yaptım bnm net 8 mbit 25dk ıcınde yukledı ılk gozume carpanları soluyorum telefonun ekolayzer ayarları fark edılecek kadar degısıyo gırıstekı vodofone anımasyonu otomatık kalkıyo ve telefonda azda olsa bı hızlanma oluyo unutmadan sunuda ekliyim versiyon guncelledikten sonra hard format atmayi unutmayin ne yazikki bu telde *+3+yes ise yaramiyo *#7370# yi kullanacaksiniz kolay gelsin

saltunel

Üye
Arkadaşlar C3 sahibiyim,
ilk izlenimim ses kalitesi(kulaklık)nokia xm lerden daha farklı bir güzellikte belkide daha iyi(en azından 5800 kullandım ondan daha iyi geldi bana), farklı ses chipi takılmış olabilir..! sanırım özellikle detay sesler efektler daha belirgin duyuluyor hiss(hışırtı) neredeyse yok gibi..!,extra bir mp3 player taşımama gerek yok bu telefon varken.sıkı durun müjdeyi veriyorum 32 gblik kart taktım canavar gibi gördü donma olmadan hepsini okuyor karışık dinledim.Ses kalitesi olarak şu ana dek kullandığım her telefondan daha iyi ses veriyor buna ipod 160 gb classic de dahildir.merak ettiğim bir şey var,nokşa nın kulaklık üstünden kontrol edilen aparat bunda çalışmadı sebebi nedir??bilen var mı??yani parça atlatılamıyor bir ayar mı gerekir??
bir de symbian s40 deniliyor işletim sistemine bunun için sis oyunlar kullanılmaz mı???

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar C3 sahibiyim,
ilk izlenimim ses kalitesi(kulaklık)nokia xm lerden daha farklı bir güzellikte belkide daha iyi(en azından 5800 kullandım ondan daha iyi geldi bana), farklı ses chipi takılmış olabilir..! sanırım özellikle detay sesler efektler daha belirgin duyuluyor hiss(hışırtı) neredeyse yok gibi..!,extra bir mp3 player taşımama gerek yok bu telefon varken.sıkı durun müjdeyi veriyorum 32 gblik kart taktım canavar gibi gördü donma olmadan hepsini okuyor karışık dinledim.Ses kalitesi olarak şu ana dek kullandığım her telefondan daha iyi ses veriyor buna ipod 160 gb classic de dahildir.merak ettiğim bir şey var,nokşa nın kulaklık üstünden kontrol edilen aparat bunda çalışmadı sebebi nedir??bilen var mı??yani parça atlatılamıyor bir ayar mı gerekir??
bir de symbian s40 deniliyor işletim sistemine bunun için sis oyunlar kullanılmaz mı???
hayırlı olsun.
Hoş Geldiniz.
olmaz.Cihaz ve Yazılımla ilgili Tüm Sorularınız için
C3 Blog var.Oyun Programlar filanda var Galeri Sayfasında
BUYRUN Ziyaret Edin.

saltunel

Üye
ooooo teşekkür ederim demek özel blog var c3 için:) super..
teşekkürler

undead001

undead001

Üye
Arkadaşlar C3 sahibiyim,

sorularina ben tek tek cavap vermeye basliyim blogtanda takip edebilirsin sorun ve cozumleri ordada bulunmakta ilk olarak hayirli olsun ses konusunda bende sana katiliyorum kalite oldukca iyi sesi bogma yok ikincisi kulakliktan konturol ne yazik ki bu modelin oyle bir ozelligi oldugunu sanmiyorum cunku telefon internet telefonu music edition degil o ozellik sadece onlarda var diye biliyorum son olarak s40 telefonda sis dosyasi calistiramazsin jar dosyasi kullana bilirsin oda ekran boyutu onemli 320x240 ebatinda olmali bu videolar icinde gecerli hangi format destekler diye soracak olursan mp4 ve 3gp destekliyo baska sorun olursa ben buralardayim

ircan

ircan

Üye
bende dana dun aldım vadofon temalı guncelleme dosyalaını indirdim ve jafla guncelleme yaptım telfon test mode da acıldı bataryayı cıkartıp calıstırmdım ve oldu sonra format attım ve şimdi internete herseye rahatlıkla girebiliyorum telefon fiyatın agore bence mukemmel sadeec kasası g-hosuma gitmiyor oda olacaktır o kadar yuklemem var telefonda donma yok işletim sisteminle alakalı olsa gerek e71 ve e72 de kullandım kamera hariç fark yok denilebilir

undead001

undead001

Üye
bende dana dun aldım vadofon temalı guncelleme dosyalaını indirdim ve jafla guncelleme yaptım telfon test mode da acıldı bataryayı cıkartıp calıstırmdım ve oldu sonra format attım ve şimdi internete herseye rahatlıkla girebiliyorum telefon fiyatın agore bence mukemmel sadeec kasası g-hosuma gitmiyor oda olacaktır o kadar yuklemem var telefonda donma yok işletim sisteminle alakalı olsa gerek e71 ve e72 de kullandım kamera hariç fark yok denilebilir

Aynen dedıgın gıbı kamerası gercekten cok ıyı donma problemı ben 1 2 defa karsılastım oda vıdeo ızlerken ekran boyutunu ayarlamamıstım onuda halledınce oldu ama jaf fılan soleme burda jaf ufs tiwiter fılan bılen var bılmeyen var hem onların sıtesınden herkez ındıremıyo bunuda belırtmek ısterım

jaf ufs tiwiter nedır dıye soracak olan olursa solıyım bunlar telefonlara versıyon atma programları ama usp uzerınden atılamaz bunların box denılen bır kutu seklın parcaları var oradan telı pcye baglıyorsun ayazılımı atıyorsun nerden bulucaz demeyın bulsanızda bı yazılım atmak ıcın almak ıstemezsınız 180 250 $ ustu degısen fıyatlar teknık servısler kullanıyo

keysunra

keysunra

Üye
undead001 arkadaşımızın güncellemeyle ilgili cevabına,ufak notlar eklemeyi uygun gördüm

dün bende güncelleme yaptım ve 4.60 sürümünüe yükselttim

1-)*7370# yapmadım ve vodafone logosu kalkmadı belki bunu yapmadığımdan olabilir
2-) kesinlikle telefon menüsünden wifi-edgeden yeni güncelleme yok uyarısı alıyorsunuz
3-kabloyu takıp ovi suitle günceleme kontrolundede malesef bulunamadı uyarısı alıyorsunuz
4-)illaki CA-101D kablo ve nokia yazılımını kurmanız şart.
5-)nokianın destek sitesinde 4.60 sürümüyle birlikte uygulamalarda geliştirme özellikle hesap makinesinde geliştirmeler olduğu söylenmekte update etmenizi öneririm .
6-önemli uyarı : sakın guncelleme esnasında kabloyu çekmeyin. pcyi kapatmayın ve telefonunuzun şarjı en az yarısı dolu olacak kadar olsun yoksa .makinanız servislik olabilir .iyi çalışmalar

undead001

undead001

Üye
undead001 arkadaşımızın güncellemeyle ilgili cevabına,ufak notlar eklemeyi uygun gördüm

dün bende güncelleme yaptım ve 4.60 sürümünüe yükselttim

1-)*7370# yapmadım ve vodafone logosu kalkmadı belki bunu yapmadığımdan olabilir
2-) kesinlikle telefon menüsünden wifi-edgeden yeni güncelleme yok uyarısı alıyorsunuz
3-kabloyu takıp ovi suitle günceleme kontrolundede malesef bulunamadı uyarısı alıyorsunuz
4-)illaki CA-101D kablo ve nokia yazılımını kurmanız şart.
5-)nokianın destek sitesinde 4.60 sürümüyle birlikte uygulamalarda geliştirme özellikle hesap makinesinde geliştirmeler olduğu söylenmekte update etmenizi öneririm .
6-önemli uyarı : sakın guncelleme esnasında kabloyu çekmeyin. pcyi kapatmayın ve telefonunuzun şarjı en az yarısı dolu olacak kadar olsun yoksa .makinanız servislik olabilir .iyi çalışmalar
tesekkur ederım ben daha once nokia guncelleme yapmıslardır dıye dusunmustum :D

keysunra

keysunra

Üye
undead001 estafurullah kardeş. ben edgeyle sorguladığımla kalıp halan 4,60 güncellemsini bekliyor olacaktım.sayende yüklemiş oldum ama sende biliyorsun .nadirende olsa yazılım güncelleme riskli bir iş. bunun yüzünden baştan arkadaşlarımızı uyarma babında söyledim .saygılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Sayın
Undead001 Nikli Arkadasim ve
Keysunra Nikli Arkadasim.
ikinizde Guncelleme işlemi yaptınız Paylaştınız.
Bilgi ve Konuya ilgi Takibinizden dolayı Teşekkür ederim.
1000 Bilsende 1 bilene sor demişler.Bilmediğin bir şeyse 1001 şey biliyor olursun.
C3 Tim (Ekibinde ki) Katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederim (Oyun-Program) Hepsini
C3 Blogta Yayınladım.
İyi gunler
ibrahim

golgepanik

golgepanik

Üye
arkadaslar yardım edin
acil yardım kafayı sıyıracam,nokia c3 00 cep telefonu aldım evdeki kablosuz internet modemime telin wifi bağlantısı ile tanıtım yaptım.ancak telin internet tarayıcısına girdiğimde wlan bağlantısı kullanarak kablosuz modemim üzerinden internete bağlanamıyorum.bilen warsa anlatsın nası yapcaz?extra ayar mı yapmak gerek..

--------------- Ekleme ---------------

kablosuz modemimin güvenlik şifresini basarı ile girerek telefonuma modemimi tanıttım.menü--internet--tarayıcı bölümlerine girdiğimde mini opera adres çubuguna herhangi bir adres yazarak okeylediğimde internet bağlantısı seçin yazısı ve altında modemimin ismi+''erişim noktam'' yazısı+ ve birde ''sorma'' ibareli yazı cıkıyor bende modemimin isminin yazdığı sekmeyi seçtiğimde hata ''internete bağlanılamadı'' yazısı çıkıyor.. kablosuz modemimde int.bağlantı sorunum yok,çünkü netbookum ile internete rahatça girebiliyorum..LÜTFEN ARKADAŞLAR moralim çok bozuldu..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Normalde Kablosuz modem var.
Bu modem internete Bağlı ise
Doğru yapmışsınız
Operayı Açtınızda
wifi-vodafon ...-sorma secenekleri Çıkacak.
Wifi seç ağları arar
Modemi bulur bağlan dersin sifreli ise sifre Girersin telefonda bağlanır.
Wifi Ağı modemi Bulamaz ise
ayarlar-wifi-eklemeyi bul el ile ekle

saltunel

Üye
sorularina ben tek tek cavap vermeye basliyim blogtanda takip edebilirsin sorun ve cozumleri ordada bulunmakta ilk olarak hayirli olsun ses konusunda bende sana katiliyorum kalite oldukca iyi sesi bogma yok ikincisi kulakliktan konturol ne yazik ki bu modelin oyle bir ozelligi oldugunu sanmiyorum cunku telefon internet telefonu music edition degil o ozellik sadece onlarda var diye biliyorum son olarak s40 telefonda sis dosyasi calistiramazsin jar dosyasi kullana bilirsin oda ekran boyutu onemli 320x240 ebatinda olmali bu videolar icinde gecerli hangi format destekler diye soracak olursan mp4 ve 3gp destekliyo baska sorun olursa ben buralardayim

sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim...
müzik dinlemek keyifli ses kalitesinden dolayı,kısa yollarla da hemen medya oynatıcıya ayarladım telden kullanımı daha pratik oldu.
şimdi güncelleme yapmak istedim bugün wirless bir internet ağından yararlandım bağlandı ancak güncelleme yok dedi,ama firm olarak 4 45 benimkisi..neden güncellemesini bulamadı bir bilen var mı???

golgepanik

golgepanik

Üye
soruma cevap verdiğiniz için sağolun acaba sizdede wifi simgesinin yanında internet anlamında E harfi çıkıyomu vodafone internet hesabından yani faturadan mı yoksa wifi den kablosuz modemimden mi bağlanıo anlayamadım

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
soruma cevap verdiğiniz için sağolun acaba sizdede wifi simgesinin yanında internet anlamında E harfi çıkıyomu vodafone internet hesabından yani faturadan mı yoksa wifi den kablosuz modemimden mi bağlanıo anlayamadım

E harfi EDGE yani Faturadan.
Abone olursan Aylık 8 TL.
Opera Acılınca
wlan ara seçenegini seçin
bulamazsa ayarlardan wifi seçin
Ordan ekle yada Ağ ekle
seçeneği var.Azıcık Kurcalayın

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
arkadasim sorunun telden kaynakli oldugu sanmiyorum sen kullani adini sifreni tekrar knt et dene ben topluluklardan facemi takip ediyorum noktalama ve alt tire dikkat et onlardan dolayi olabilir

--------------- Ekleme ---------------

Size burdan bir sey paylasmak istiyorum youtubeden videolari mp4 3gp mp3 formatinda tele indebilceksiniz hemde dns program gerekmeden

site:

siteye girin aratin bulun formati secin dowland diyin mp4 ve 3gp nin 320x240 boyut ozelligide var saygilar
ibo_star blogta eklersen bunu millet burdan degil ordan gorursede yararlansin oki

Yok ya hepsini tekrar tekrar denedim de gene eposta/şifre birleşimi yanlış diyor

undead001

undead001

Üye
sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim...
müzik dinlemek keyifli ses kalitesinden dolayı,kısa yollarla da hemen medya oynatıcıya ayarladım telden kullanımı daha pratik oldu.
şimdi güncelleme yapmak istedim bugün wirless bir internet ağından yararlandım bağlandı ancak güncelleme yok dedi,ama firm olarak 4 45 benimkisi..neden güncellemesini bulamadı bir bilen var mı???

ben cvp verim arkadasim FATO olarak guncellestirmede sanirsam nokia farkli bi sunucu ve dosya kullaniyo buda haliyle hemen her dil ve her telefonun yuklenmiyo fakat usp uzerinden nokia softaware updater ile kolaylikla yapabilrsin nasil yapicam dersen yakinda bi konu hazirlicam ama dikkat etmen gereken tek sey guncelleme sirasinda bataryan en az yari olsun ve usp baglantisini kesme geri donulmez bi hataya mal olur sana iyi gunler

onuralpyusuf

Üye
turkcell internet ayarlarını sitede gördm ama yapamadm tam olarak anlamadım artı evdeki modem sabit ip tele ip giremiyorum internete bi türlü girip keyif yapamadım telefonda nolur yardımcı olun plss..

undead001

undead001

Üye
Yok ya hepsini tekrar tekrar denedim de gene eposta/şifre birleşimi yanlış diyor

walla sana bi cvp ben veremem bu konuda cunku basima ole bir sey gelmedi ama sen gene bi operadan girmeyi dene orda ne dicek bi gor

Üst Alt