Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

ilhan1233

Üye
Yeni Nesil Her Telefondaki Gibi Bu Telefonda
Mp4 3Gp Mümkün.
Ekran Diktörgen Film izlemek daha zevkli Olur
ama Ekran 240 a 320 değil 320x240 bence yeterli

teşekkür ederim bir şey daha sorcaktım sis dosyası çalıştırıyor mu ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bir şey daha sorcaktım sis dosyası çalıştırıyor mu ?

HAYIR.
Symbian S40 Cihazlar Sis Uzantısını Çaıştırmazlar.
Java Oyun Uygalamalar ve .swf yani Flash Oyun Arkaplan
Saat-Batarya-Sinyal Gucunu Gösterebilir.
Tema Olarak nth uzantısını Destekler.
Bundan Sonra Soru Sormadan Evvel

daki Soru Cevapları Mutlaka Okuyun

onur-33

Üye
bu Cihaz E63 ile Aynı değil.
Yazılım farkı var.S60 vs S40.
E63 Vista Kullanıyor mesela
C3 Xp daha sade ve Hızlı
Batarya 1320 mAh ama sorun değil en az 2-2.5 Gün rahat gidiyor.
Ben C3 diyorum.
E63 Kullanıp Yavas- Kitlendi wifi bağlanmadı diyen baya çok var

saol yorumların için

TR.

TR.

Üye
arkadaslar bna bu telefonun siyah rengi geldi...siyah deil garip bi renk bu bu tele beyaz bi kalıp takmam mümkünmü?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bna bu telefonun siyah rengi geldi...siyah deil garip bi renk bu bu tele beyaz bi kalıp takmam mümkünmü?

az evvel hangi renk derken
ne zaman aldın?
Aldıysan Hayırlı Olsun

TR.

TR.

Üye
az evvel hangi renk derken
ne zaman aldın?
Aldıysan Hayırlı Olsun

telefonu yarın alcktım ondan yazdım güya süpriz yapmak istemişlr metalik mavi almıslıar ...Beyaz bi kalıp mümkünmü? bide C3 için jokerle ilgili bi tema var mı? bloga koyduğun oyunlardan hngisini önerirsn?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yarın alcktım ondan yazdım güya süpriz yapmak istemişlr metalik mavi almıslıar ...Beyaz bi kalıp mümkünmü? bide C3 için jokerle ilgili bi tema var mı? bloga koyduğun oyunlardan hngisini önerirsn?

tema Heryerde yok .nth ler
uyumlu olmayabilir.
Normalde temalar 240x320 ama
C3 ler 320x240 yani her tema uyumlu değil.
Mobile9 da hersey var
Blog taki Galeri sayfasına Bak
Oyun Zevktir.Ben Aksiyon Oynarım.
Deneyin Görün derim

TR.

TR.

Üye
tema Heryerde yok .nth ler
uyumlu olmayabilir.
Normalde temalar 240x320 ama
C3 ler 320x240 yani her tema uyumlu değil.
Mobile9 da hersey var
Blog taki Galeri sayfasına Bak
Oyun Zevktir.Ben Aksiyon Oynarım.
Deneyin Görün derim

bide bu oyunları yüklemek için sadce indirip tele atmak lazım deil mi?

zael

zael

Üye
forumda goremedım cok fazla saayfa var cunku varsada ozur dılıyorum. wındows live messengera nasıl gırılıor. kurcaladım telı ama basaramadım. yardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler sımdıden.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
forumda goremedım cok fazla saayfa var cunku varsada ozur dılıyorum. wındows live messengera nasıl gırılıor. kurcaladım telı ama basaramadım. yardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler sımdıden.

ebuddy veya Nimbuzz gerekli
Msn-Yahoo-gtalk-feysbuk sohbete aynı anda bağlanıyorlar
Uyelik gerekli programlar Türkçe 2side yani kullanmak kaydolmak kolay

--------------- Ekleme ---------------

bide bu oyunları yüklemek için sadce indirip tele atmak lazım deil mi?

Laptop veya Bulutut Dongle varsa
Direk Blututla Gönderin.
Kurmaya gerek yok.
Netten indirilirken cepten kurmaya gerek kalmıyor ama pc den karta atınca kurmak gerekebilir

zael

zael

Üye
ebuddy veya Nimbuzz gerekli demıssınız. siz hangısını kullanmamı onerırsınız. ayrıca onerdıgınız programın lınkını yollamanız mumkunmu acaba?

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
bolt browserin facebookuna girince alt tire(-) gibi işaretler fln nerden yapılıyo bi türlü bulamadım

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy veya Nimbuzz gerekli demıssınız. siz hangısını kullanmamı onerırsınız. ayrıca onerdıgınız programın lınkını yollamanız mumkunmu acaba?

onuda zahmet edip ovi den (Telefonun menüsünde var) veya cepten google girip bulun

Bi zahmet.o kadar hazırcı olmayalım.
Ben Tum interneti:
Mail-Forum-Sohbet cepten yani C3 ten kullanıyorum

xxaass

Üye
önemli degil ibo_star elimden geldigince cvp yazmaya calisiyorum bi aralar telefon tamir dukkanim vardi ordan kalan teknik bilgilerimle elimden geldigince yardimci olabilirim c3 tim icim mail at msn goruselim

wapi nasil devre disi birakabilirim derken sadece wifi ile baglanmayi kastediyosan wapi devre disi birakamazsin sadece baglanti seklini secebilirsin eger sende hic birsey sormadan yani (wlanmi yoksa edge mi) hangisiyle baglancaksin diye nasil soru sormasini saglicaksin anlatiyim
Ayarlar-Baglanti-WLAN gireceksin orda alta dogru "sorma" yaziyosa onu "once sor" yap ama once sorda ise zaten sana baglanti tipini sormasi lazim waptan baglancaksan sebeke ayarini seciceksin,ama wifi ile baglanacaksan wlan sececeksin ariyacak bulacak baglancaksin dikkat et wifi ile baglantida modemin dibine girme biraz mesafe birak 1 1.5 metre kadar telefonun çekmez agi yoksa yardimci olduysam ne mutlu bana
Sağoll işime yaradı ayrıca Wap bağlantı ayarlarını kurcalayıp bozum :D istese de bağlanmıo ordan :D sadece wifi artık

undead001

undead001

Üye
Sağoll işime yaradı ayrıca Wap bağlantı ayarlarını kurcalayıp bozum :D istese de bağlanmıo ordan :D sadece wifi artık

kardesım wapa baglanmıyosa ayarlarını manuel gırmeyı hatayı bulmaya calıs bıde sadece wıfı baglanıyorsa sor Ayarlar-Baglantı-WLAN alta dogru sor secenegı var onu once sor yap duzelıcektır bu sekıldede ayarlarını etkın kılamıyorsan tek cozum snn ıcın *#7370# kılıd kodu ıster orj kod 12345 tır degıstırdıysen onu gır ama unutma bunlar snn telefonunda olan verılerını sılecektır oyunlar rehber mesajlar v.b yedeklerını almayı unutma kesın cozum

bolt browserin facebookuna girince alt tire(-) gibi işaretler fln nerden yapılıyo bi türlü bulamadım

msn adresını yazdıgın yere tıkla secenet edıt var onuda secersen baska bı pencerede sana yazı yazmanı saglıcek space ynnda sym tusu var ordan yapıcaksın sembolerını kolay gelsın

senin hangısı kolayına gelıyosa sen karar ver

lınklerde burda
bu ebuddy
buda nımbuzz

320x240 bırkac oyun ve program bunların cogunu ben telefonda oynuyorum bılgınıze tekken ve ageofempıres3 daha cok oynuyorum

ıstedıgınızı ındırın

keysunra

keysunra

Üye
ebuddy çalışmıyor arkadaşlar oyunlar bölümne atmıyor her defasında yuklemek gerekiyor .nimbuzzu kullanın

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy çalışmıyor arkadaşlar oyunlar bölümne atmıyor her defasında yuklemek gerekiyor .nimbuzzu kullanın

telefonda2 tuş var kısayol eklenebilen.
Sola Git menüso sağa Tarayıcı veya wifi yapın.
Git menusu Açılınca seceneklerden Ebuddy i ekle yin.
Ebuddy Uygulamalar içinde oyunların değil.

Undead001 ve Keysunra Nikli Arkadaslar yokluğumda hızlıca ve ayrıntılı cevap verdiğiniz için Teşekkürler.
İbrahim

keysunra

keysunra

Üye
hımm. yengen telefona el koydu da :::D daha doğrusu hanıma niyetle aldıkta. ebuddy şöyle hızlıca yükledim nere attığına bakamadım

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
hımm. yengen telefona el koydu da :::D daha doğrusu hanıma niyetle aldıkta. ebuddy şöyle hızlıca yükledim nere attığına bakamadım

:D Şimdi C3 Sizde 1 tane ama oda artık sende değil doğrumu Usta :D
Yengeye pembe gelecek ozaman alırız deyip Oyalasaydın ;)Nede olsa pembe renk Aralık ın sonuna Anca Gelir

keysunra

keysunra

Üye
ben e72 alacam önce kandıram yengeni öyle :d

Üst Alt