Hoş Geldiniz.merhaba arkadaşlar! benim sorum navigasyon ile alakalı? Nokia C3 için navigasyon progrmı var mı? ben birkaç gündür diğer cihazlardan uyumlu olanlar olabilir mi diye araştırıyorum ama symbian s40 6th için navigasyon uygulaması bulamadım...
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba
Ben Bu telefonu peşin olarak almak istiyorum..Ama herhangi bi vodofone kampanyasına katılmak istemiyorum...nasıl alabilirim?
bide sadece ayda 18 tl mi ödüyoruz yoksa cep avantaj tarifelerinede abone mi olman lazım ...simdiden teşekürler...
16/10/2010 Tarihinde Aldım.
bu telefon ile evimdeki veya herhangi bi yerdeki wireless a bağlanmak mümkün mü?
Soru Soru Değil Sanki Dalga Geçmek Amacıyla Sorulmuş Gibi.
Yani wifi li Cihaz Evde Bahçede Kafede Alışveriş merkezinden wifi li heryere Bağlanır
Foruma bakarsanız Turkcell ve Avea için Wap Mms ayarları forumda Mevcut.
teşekürler..Foruma bakarsanız Turkcell ve Avea için Wap Mms ayarları forumda Mevcut.
Bende allahtan Sorun yok.
Olmadı.
Açılış Kapanışta Vodofon simgesi Android Teması Yuklenince Kayboluyor,
3G yok.
Biraz daha Forum Okusanız yadaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıza Bakın
Soru Cevapları Okuyun
önemli degil ibo_star elimden geldigince cvp yazmaya calisiyorum bi aralar telefon tamir dukkanim vardi ordan kalan teknik bilgilerimle elimden geldigince yardimci olabilirim c3 tim icim mail at msn goruselimKonuda Cevapsız Soru Kalmadı.
Teşekkurler Undead001
wapi nasil devre disi birakabilirim derken sadece wifi ile baglanmayi kastediyosan wapi devre disi birakamazsin sadece baglanti seklini secebilirsin eger sende hic birsey sormadan yani (wlanmi yoksa edge mi) hangisiyle baglancaksin diye nasil soru sormasini saglicaksin anlatiyimWap'ı nasıl devredışı bırakablrm bulamadm bi türlü
şimdiden teşklerbenim bi sorum olcak şimdi ben geçnlerde mediamarkt'a gittim c3 e63 ve s3653 wifi telefonlarını inceledim 3'üde hoşuma acayip gitti.zaten 3'ünüde kapsamlı inceledim herkes memnun kullananlarr ama benm kafam karıştı yani c3 özellikleri bakımından e63 ile aynı e63 kullananlar forumlarda okudum genellikle internete girip batarya nın fazla gitmesinden gayet memnunlar 1500 lion batarya gücü var sanırsam.ama s3653 wifininde dokunmatigi felan hoşuma gitti 3'üde birbirnden güzel geldi ama kararsız kaldım sizde hangisini almalıyım 3'üde cazipşimdiden teşkler
telefon hangi video uzantılarını (.mp4 , .avi gibi ) destekliyor ? Ya da bu telefonda film izleyebilir miyim ?