Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Anakhaaa

Anakhaaa

Üye
merhaba arkadaşlar! benim sorum navigasyon ile alakalı? Nokia C3 için navigasyon progrmı var mı? ben birkaç gündür diğer cihazlardan uyumlu olanlar olabilir mi diye araştırıyorum ama symbian s40 6th için navigasyon uygulaması bulamadım...

yardımcı olursanız çok sevinirim.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar! benim sorum navigasyon ile alakalı? Nokia C3 için navigasyon progrmı var mı? ben birkaç gündür diğer cihazlardan uyumlu olanlar olabilir mi diye araştırıyorum ama symbian s40 6th için navigasyon uygulaması bulamadım...

yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hoş Geldiniz.
Hayırlı olsun.
Gerek Yok.
Nokia MAPS ı Kullanın.
Wifi ile Bağlı iken Bir yerde.
Tarayıcınızdan
m.google.com a girin.
Ordan haritalar ı seçin
Telefonunuza Java Harita Programı Yüklenecek.
Sonra Çalıştırın.
Bu Şekilde Kesin Çalışır.Teknolojide Buna A-GPS deniliyor.
Gsm Sinyalini Google gönderiyor sizin nerde olduğunuzu Mavi Nokta Şeklinde Gösteriyor.
Gitmek istediğiniz yeri yazar Bulursunuz Bu kadar

engnksglu

Üye
Teşşkrler herkeze :) saolun oldu :)

TR.

TR.

Üye
Merhaba
Ben Bu telefonu peşin olarak almak istiyorum..Ama herhangi bi vodofone kampanyasına katılmak istemiyorum...nasıl alabilirim?
bide sadece ayda 18 tl mi ödüyoruz yoksa cep avantaj tarifelerinede abone mi olman lazım ...simdiden teşekürler...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba
Ben Bu telefonu peşin olarak almak istiyorum..Ama herhangi bi vodofone kampanyasına katılmak istemiyorum...nasıl alabilirim?
bide sadece ayda 18 tl mi ödüyoruz yoksa cep avantaj tarifelerinede abone mi olman lazım ...simdiden teşekürler...

Vodafon Promosyonsuz
340-360 TL Pesin yada Bonus World Card a 5-8 Taksitle Alınır.

Vodafon Promosyonlu
Avantaj Paket+18 TL
Ama Faturalı Hata Geçeceksiniz.
İlk 12 ay peşin 216 TL karttan Geçiyorlar Siz bankaya 18 TL yatırıyorsunuz.
Ayrıntılı Bir konum var Bunla ilgili.
Forumda
Vodofon Katagorisinde Kampanyalar içinde

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
tam olarak ne düşünüosnz bu telefon hakkında arkadaşlar ?
bu fiyata değecek bir telefon mu ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
16/10/2010 Tarihinde Aldım.
Alacaklara Yardımcı Olayım Diye Konuyu ve imzamdaki C3 Blogu Açtım.
Umarım Yardımcı Olur.
Kısaca Vodafon dan Alanlar Yoğunlukta Baska yerlerden alan da olmuş.
40 Kişi den 3 tanesi Olumsuz yazmış.
Sonuçta 320-360 TL ye wifi li Klavyeli Mesaj Mail Msn cihazı.
Yani E63 ile Kıyaslanır ama E71-E72 ile Kıyaslanamaz

TR.

TR.

Üye
bu telefon ile evimdeki veya herhangi bi yerdeki wireless a bağlanmak mümkün mü?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon ile evimdeki veya herhangi bi yerdeki wireless a bağlanmak mümkün mü?

Soru Soru Değil Sanki Dalga Geçmek Amacıyla Sorulmuş Gibi.
Yani wifi li Cihaz Evde Bahçede Kafede Alışveriş merkezinden wifi li heryere Bağlanır

TR.

TR.

Üye
Soru Soru Değil Sanki Dalga Geçmek Amacıyla Sorulmuş Gibi.
Yani wifi li Cihaz Evde Bahçede Kafede Alışveriş merkezinden wifi li heryere Bağlanır

yok kardes öle bişi düşünme ama bn pek telefondan anlamam k.bakma...
sen bu telefonun ne gibi kötü yanlarını gördün?
bazı arkadaslar vodofone adı altında olduğundan mms atamıyoruz dier hatlara, sonra vodofone simgesi geliyomus her açılısta bunu nasıl engelleyebiliriz...bide telefonda 3 g yok deil mi?

kardes gerçekten çok yararlı oldun bna ...gerçekten süpersin...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Foruma bakarsanız Turkcell ve Avea için Wap Mms ayarları forumda Mevcut.
Bende allahtan Sorun yok.
Olmadı.
Açılış Kapanışta Vodofon simgesi Android Teması Yuklenince Kayboluyor,
3G yok.
Biraz daha Forum Okusanız yada a Bakın
Soru Cevapları Okuyun

TR.

TR.

Üye
Foruma bakarsanız Turkcell ve Avea için Wap Mms ayarları forumda Mevcut.
Bende allahtan Sorun yok.
Olmadı.
Açılış Kapanışta Vodofon simgesi Android Teması Yuklenince Kayboluyor,
3G yok.
Biraz daha Forum Okusanız yada a Bakın
Soru Cevapları Okuyun
teşekürler..

xxaass

Üye
Wap'ı nasıl devredışı bırakablrm bulamadm bi türlü

undead001

undead001

Üye
Konuda Cevapsız Soru Kalmadı.
Teşekkurler Undead001
önemli degil ibo_star elimden geldigince cvp yazmaya calisiyorum bi aralar telefon tamir dukkanim vardi ordan kalan teknik bilgilerimle elimden geldigince yardimci olabilirim c3 tim icim mail at msn goruselim

--------------- Ekleme ---------------

Wap'ı nasıl devredışı bırakablrm bulamadm bi türlü
wapi nasil devre disi birakabilirim derken sadece wifi ile baglanmayi kastediyosan wapi devre disi birakamazsin sadece baglanti seklini secebilirsin eger sende hic birsey sormadan yani (wlanmi yoksa edge mi) hangisiyle baglancaksin diye nasil soru sormasini saglicaksin anlatiyim
Ayarlar-Baglanti-WLAN gireceksin orda alta dogru "sorma" yaziyosa onu "once sor" yap ama once sorda ise zaten sana baglanti tipini sormasi lazim waptan baglancaksan sebeke ayarini seciceksin,ama wifi ile baglanacaksan wlan sececeksin ariyacak bulacak baglancaksin dikkat et wifi ile baglantida modemin dibine girme biraz mesafe birak 1 1.5 metre kadar telefonun çekmez agi yoksa yardimci olduysam ne mutlu bana

keysunra

keysunra

Üye
Arkadaşalar 3g ile şöyle bir açıklama yapayım .Bu Cihazda HSCSD (High Speed Circuit Switched Data) diye bir özellik vardır

HSCSD (High Speed Circuit Switched Data ) Geleneksel GSM veri hizmetlerine göre kanal başı %50 daha fazla hız sağlayan bir alt yapıdır. Paket yönlü çalışan GPRS'e karşı HSCSD kapasite yönlü çalışır. Yani 2,5g gibi bişey.hızda özellikle 320*240 çözünürlüklü bir telefonda hız yönünden fazla bir eksiklik hissetmedim facebooka ve diğer sitelere kolay şekilde bağlanıyor.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Selam ve iyi Günler.
Değerli C3 Kullanıcıları.
Foruma Mümkün Olduğunca bakıyorum.
Cevapsız soru yok.
C3 Blog ta ise Burdaki Soru Cevaplar var.
Aynı soruyu defalarca cevaplamayalım diye.

C3 Blogta Ayrıca Galeri Sayfasını Açtım.
Tek Tıkla C3 e Özel:Wallpaper (Duvar Kağıtları)-Flash Dosyalar (Saat Tarih Batarya Sinyal Gücünü Gösteren) ve 48 Tane Melodi ekledim.
Melodi Linkleri imzamda Tıkla-Dinle-Begenirsen-Yukle-Teşekkür Edin.
Blog

onur-33

Üye
benim bi sorum olcak şimdi ben geçnlerde mediamarkt'a gittim c3 e63 ve s3653 wifi telefonlarını inceledim 3'üde hoşuma acayip gitti.zaten 3'ünüde kapsamlı inceledim herkes memnun kullananlarr ama benm kafam karıştı yani c3 özellikleri bakımından e63 ile aynı e63 kullananlar forumlarda okudum genellikle internete girip batarya nın fazla gitmesinden gayet memnunlar 1500 lion batarya gücü var sanırsam.ama s3653 wifininde dokunmatigi felan hoşuma gitti 3'üde birbirnden güzel geldi ama kararsız kaldım sizde hangisini almalıyım 3'üde cazip :D şimdiden teşkler

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
benim bi sorum olcak şimdi ben geçnlerde mediamarkt'a gittim c3 e63 ve s3653 wifi telefonlarını inceledim 3'üde hoşuma acayip gitti.zaten 3'ünüde kapsamlı inceledim herkes memnun kullananlarr ama benm kafam karıştı yani c3 özellikleri bakımından e63 ile aynı e63 kullananlar forumlarda okudum genellikle internete girip batarya nın fazla gitmesinden gayet memnunlar 1500 lion batarya gücü var sanırsam.ama s3653 wifininde dokunmatigi felan hoşuma gitti 3'üde birbirnden güzel geldi ama kararsız kaldım sizde hangisini almalıyım 3'üde cazip :D şimdiden teşkler

bu Cihaz E63 ile Aynı değil.
Yazılım farkı var.S60 vs S40.
E63 Vista Kullanıyor mesela
C3 Xp daha sade ve Hızlı
Batarya 1320 mAh ama sorun değil en az 2-2.5 Gün rahat gidiyor.
Ben C3 diyorum.
E63 Kullanıp Yavas- Kitlendi wifi bağlanmadı diyen baya çok var

ilhan1233

Üye
telefon hangi video uzantılarını (.mp4 , .avi gibi ) destekliyor ? Ya da bu telefonda film izleyebilir miyim ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
telefon hangi video uzantılarını (.mp4 , .avi gibi ) destekliyor ? Ya da bu telefonda film izleyebilir miyim ?

Yeni Nesil Her Telefondaki Gibi Bu Telefonda
Mp4 3Gp Mümkün.
Ekran Diktörgen Film izlemek daha zevkli Olur
ama Ekran 240 a 320 değil 320x240 bence yeterli

Üst Alt