Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

lcax31

Üye
bende 16 sında aldım telefonu tim den aldım garantisi falanda var bi sorun olmaz diye düşünüyorm.

tlg-68

tlg-68

Üye
ürün hepsiburada.com da 2 gün sonra geliyorda acaba bimeks ve teknosaya daha sonra geliyor.
fiyat 340 tl olacakmış

Boni20

Üye

orcun_caprak

Üye
Arkadaslar bende cihazı alalı 1 hafta oldu, tercihimi başak sarısından yana kullandım. Cihazdan son derece memnunum herkese tavsiye ederim. Bursa carrefoursa vodafone da calısıyorum. Sorusu olan arkadaslara vodafone ve cihaz kampanyası ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Boni20

Üye
Arkadaslar bende cihazı alalı 1 hafta oldu, tercihimi başak sarısından yana kullandım. Cihazdan son derece memnunum herkese tavsiye ederim. Bursa carrefoursa vodafone da calısıyorum. Sorusu olan arkadaslara vodafone ve cihaz kampanyası ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

pembe nie yok :D :P

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Hos Geldiniz.
Hayırlı Olsun.
Bende Sizin ordan Almıstım.
Usb Kablosu varmı?
Tasıma Saklama için nasıl Kılıf tavsiye edersiniz.
Yazılım guncellemesi yaptınızmı?

Lord_Rape

Üye
biri bana bunda nasıl video izleyecemi soylesın yaa youtube de ızlıyom ama normal vıdeo yu acmıyo face de vıdeo yu acıyo ses war goruntu yok bırı acılen yardım etsın :))))))))) pLsssssssssss

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
biri bana bunda nasıl video izleyecemi soylesın yaa youtube de ızlıyom ama normal vıdeo yu acmıyo face de vıdeo yu acıyo ses war goruntu yok bırı acılen yardım etsın :))))))))) pLsssssssssss
Hayırlı Olsun.
Bizahmet Profilinize C3 ekleyin.
Feys Olayını deneyemedim.
Feys videolarını açmama sebebi flash player sorunu
atılan videolar açmıyorsa
mp4 formatında 320*240 Çözünürlükten yüksek olmamalı

Lord_Rape

Üye
o zaman ne yapMaLı sEs war goruntu yk :)))

--------------- Ekleme ---------------

ama yine yine FLas player buLsak yıne kurtarMaz m ı ?

ibo _tegmen acıL kurcALa ogren bıze de ogret :))

bunn yazıLım gunceLLemesı yaparsak yada nasıL nerden yapacaz ne avantajımız olur usb kabLosu yok wermedıLer kutuda :)) X ) almak Lazım ama :D

TElefonu dun ELıme ALdım 2 gunde 20 deFa kıtLedım xD bu kadar m ı OLur boyLe gıderse kardesım teLefon sahıbı oLacak :)))

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ne yapMaLı sEs war goruntu yk :)))

ama yine yine FLas player buLsak yıne kurtarMaz m ı ?

ibo _tegmen acıL kurcALa ogren bıze de ogret :))

bunn yazıLım gunceLLemesı yaparsak yada nasıL nerden yapacaz ne avantajımız olur usb kabLosu yok wermedıLer kutuda :)) X ) almak Lazım ama :D

TElefonu dun ELıme ALdım 2 gunde 20 deFa kıtLedım xD bu kadar m ı OLur boyLe gıderse kardesım teLefon sahıbı oLacak :)))

Ben 2 haftadır kullanıyorum
1 kez Bile kitlenmedi.
Opera Mini bellek hatası verdi.
Hafıza Dolu diyor bazen Gecmisi silyom devam.
Feysten video izlenmiyor.
Deneyemedim.wifi den denerim bugun.
Yazılım Guncelleme Burger King vb Sifresiz wifi oldugu yerde kablosuz yapabilirsin.
Usb Kablo resmi ismini yazdım mesajlara bak.
Kitlenmeye Bence çözüm Telin Hafızası bosalt yani Resim Muzik Alınan dosyaları Karta tası

Hotwheels007

Üye
öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar bende dün aldım c3 ü ama bi sorun var yada ben birşeyleri eksik yapıyorum wirelessla ilk bağlantımda hiçbi sorun yoktu fakat daha sonra 2-3 farklı modemde denedim ama internete bağlanamadım..Yani modeme sorunsuz bir şekilde bağlanıyor fakt tarayıcıyı açıp herhangi bi siteye girmeye çalıştığımda "internete bağlanılamadı" şeklinde hata veriyor telefon bağlı gözükmesine rağmen.sizce bu neden olabilir.Bi bilgisi yada fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..

orcun_caprak

Üye
kılıfları var fakat ,usb kablosu olarak daha bi ürün gelmedi...

Hos Geldiniz.
Hayırlı Olsun.
Usb Kablosu varmı?
tesekkür ederim, umarım bi sorun yoktur... bizde kese tarzında çekmeli kılıflarda var fakat belki zamanla sürtünmeden dolayı boyasında sıkıntı yaratabilir o yüzden biraz daha bekleyip cüzdan şeklinde korumalı olan ( genelde i phone lar için var) kılıflardan almanızı tavsiye ederim kendi adıma... Cihazı aksama kadar satıyoruz fakat kendimede almama ragmen yazılım anlamında standart donanımının haricinde pek inceleyemedim bu konuda sizlere güveniyorum :oke:

Hos Geldiniz.
Hayırlı Olsun.
Usb Kablosu varmı?
tesekkür ederim, umarım bi sorun yoktur... bizde kese tarzında çekmeli kılıflarda var fakat belki zamanla sürtünmeden dolayı boyasında sıkıntı yaratabilir o yüzden biraz daha bekleyip cüzdan şeklinde korumalı olan ( genelde i phone lar için var) kılıflardan almanızı tavsiye ederim kendi adıma... Cihazı aksama kadar satıyoruz fakat kendimede almama ragmen yazılım anlamında standart donanımının haricinde pek inceleyemedim bu konuda sizlere güveniyorum :oke:

tlg-68

tlg-68

Üye
bimeksten gelen cevap
Talep ettiğiniz ürün stoklarımızda bulunmamaktadır.Temin durumu ile ilgili bilgi verilememektedir.

Saygılarımızla,

Bimeks Müşteri Hizmetleri

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bimeksten gelen cevap
Talep ettiğiniz ürün stoklarımızda bulunmamaktadır.Temin durumu ile ilgili bilgi verilememektedir.

Saygılarımızla,

Bimeks Müşteri Hizmetleri
Sasırmadım :oke:

tlg-68

tlg-68

Üye
ibrahim bey acaba bu ürünü teknosa ve bimeks dışında nerde bulurum? vodofone ve turkcell reklamlı olmasını istemiyorum.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Elimizdeki C3 lerde (C3-00)
4.45 version yazılım var.
Nokia Sitesinde 4.60 Versiyonu oldugu yazıyor
Size FOTA Yoluyla Güncellemeyi Anlatacağım
Firmware On The Air (Havadan Yazılım Guncelleme)
Ayarlar
Tel.güncelleştirmlr
telefn.yazılımı indir
Size internete baglanacak diy soracak evet derseniz wifi veya edge ile mi diye soru ekranı Çıkmas Gerek
Ordan Wifi yi Seçin Bu kadar.
Not 1:Konuyla ilgili Başka Konu vardı Bu Dogru Olan
Not 2:Bataryanız en az yarı Olsun wifi güncellemeden önce
Not 3:Wifi ile güncelleme süresi belirsiz yani 1 dakika veya 21 dakika sürebilir
Not 4:Kendim denemedim
Not 5: 4.60 versiyonun ne gibi artıları var bilmiyorum.
Nokianın kendi sitesinde sadece güncelleme hazır diyor
Google Nokia C3-OO Firmware Update yazın Çıkar
Kolay Gelsin

bayrak22

bayrak22

Üye
Alacak arkadaşlara,

Ben SATURN'den 348 TL ye aldım,
MediMARKT'ta 359 TL,
Hepsi burada da şu an mevcut 339 TL di sanırım...

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Lord_Rape

Üye
İbo demısın kı hafızaSını bosaLt teLefn da bırsey yok kı ne war ne yk hafazı kartınd a :) video izLerken bİle kıtLıyor normal karttan x) :D

zael

zael

Üye
merhabalar. bu telefondan almayı dusunuyorum. fakat kafamda 1 soru ısareti var. bu telefondan youtube facebook gıbı paylasım sıtelerındekı vıdeoları ızleyebılıyormuyuz? bu benım ıcın gercekten cok onemlı bır konu. ona gore bu telefonu alıcam. bu konu hakkında bilginizi paylasırsanız sevinirim. birde bu telefonu vodofoneden alınca 20 fatura 18 telefon verıcez bu ok. bunun harıcınde extra bır para odenıyormu vergı v.s. cunku avea da 40 kusurluk ıletısım vergısı fln vardı.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
İbo demısın kı hafızaSını bosaLt teLefn da bırsey yok kı ne war ne yk hafazı kartınd a :) video izLerken bİle kıtLıyor normal karttan x) :D

valla bende 2 haftadır asla Kitlenme olmadı
aklıma hafıza yetersiz olabilir die geldi.
Aldığın yere gitmen gerek

merhabalar. bu telefondan almayı dusunuyorum. fakat kafamda 1 soru ısareti var. bu telefondan youtube facebook gıbı paylasım sıtelerındekı vıdeoları ızleyebılıyormuyuz? bu benım ıcın gercekten cok onemlı bır konu. ona gore bu telefonu alıcam. bu konu hakkında bilginizi paylasırsanız sevinirim. birde bu telefonu vodofoneden alınca 20 fatura 18 telefon verıcez bu ok. bunun harıcınde extra bır para odenıyormu vergı v.s. cunku avea da 40 kusurluk ıletısım vergısı fln vardı.
Hayırlı olsun.
Sorduklarınızın hepsi daha evvel soruldu forumda cevaplar var veya Blogta (imzamda Link var).

1-Youtub videoları Sorunsuz izlersin.
2-Feys videoları flash player gerekli simdilik izleyemezsin.
3-20 TL ilk 4ay Her yöne 400 dakika sonrası 250 dakika gayet iyi
4-20 TL+18 TL+3 TL (12 ay boyunca)

Üst Alt