ürün hepsiburada.com da 2 gün sonra geliyorda acaba bimeks ve teknosaya daha sonra geliyor.
fiyat 340 tl olacakmış
2 ay beklerim ben no problem 

Arkadaslar bende cihazı alalı 1 hafta oldu, tercihimi başak sarısından yana kullandım. Cihazdan son derece memnunum herkese tavsiye ederim. Bursa carrefoursa vodafone da calısıyorum. Sorusu olan arkadaslara vodafone ve cihaz kampanyası ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
:PHos Geldiniz.Arkadaslar bende cihazı alalı 1 hafta oldu, tercihimi başak sarısından yana kullandım. Cihazdan son derece memnunum herkese tavsiye ederim. Bursa carrefoursa vodafone da calısıyorum. Sorusu olan arkadaslara vodafone ve cihaz kampanyası ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Hayırlı Olsun.biri bana bunda nasıl video izleyecemi soylesın yaa youtube de ızlıyom ama normal vıdeo yu acmıyo face de vıdeo yu acıyo ses war goruntu yok bırı acılen yardım etsın)))))))) pLsssssssssss
))
)
) X ) almak Lazım ama 
))o zaman ne yapMaLı sEs war goruntu yk))
--------------- Ekleme ---------------
ama yine yine FLas player buLsak yıne kurtarMaz m ı ?
ibo _tegmen acıL kurcALa ogren bıze de ogret)
bunn yazıLım gunceLLemesı yaparsak yada nasıL nerden yapacaz ne avantajımız olur usb kabLosu yok wermedıLer kutuda) X ) almak Lazım ama
TElefonu dun ELıme ALdım 2 gunde 20 deFa kıtLedım xD bu kadar m ı OLur boyLe gıderse kardesım teLefon sahıbı oLacak))
tesekkür ederim, umarım bi sorun yoktur... bizde kese tarzında çekmeli kılıflarda var fakat belki zamanla sürtünmeden dolayı boyasında sıkıntı yaratabilir o yüzden biraz daha bekleyip cüzdan şeklinde korumalı olan ( genelde i phone lar için var) kılıflardan almanızı tavsiye ederim kendi adıma... Cihazı aksama kadar satıyoruz fakat kendimede almama ragmen yazılım anlamında standart donanımının haricinde pek inceleyemedim bu konuda sizlere güveniyorumHos Geldiniz.
Hayırlı Olsun.
Bende Sizin ordan Almıstım.
Usb Kablosu varmı?
Tasıma Saklama için nasıl Kılıf tavsiye edersiniz.
Yazılım guncellemesi yaptınızmı?

tesekkür ederim, umarım bi sorun yoktur... bizde kese tarzında çekmeli kılıflarda var fakat belki zamanla sürtünmeden dolayı boyasında sıkıntı yaratabilir o yüzden biraz daha bekleyip cüzdan şeklinde korumalı olan ( genelde i phone lar için var) kılıflardan almanızı tavsiye ederim kendi adıma... Cihazı aksama kadar satıyoruz fakat kendimede almama ragmen yazılım anlamında standart donanımının haricinde pek inceleyemedim bu konuda sizlere güveniyorumHos Geldiniz.
Hayırlı Olsun.
Bende Sizin ordan Almıstım.
Usb Kablosu varmı?
Tasıma Saklama için nasıl Kılıf tavsiye edersiniz.
Yazılım guncellemesi yaptınızmı?

Sasırmadımbimeksten gelen cevap
Talep ettiğiniz ürün stoklarımızda bulunmamaktadır.Temin durumu ile ilgili bilgi verilememektedir.
Saygılarımızla,
Bimeks Müşteri Hizmetleri

İbo demısın kı hafızaSını bosaLt teLefn da bırsey yok kı ne war ne yk hafazı kartınd avideo izLerken bİle kıtLıyor normal karttan x)
![]()
Hayırlı olsun.merhabalar. bu telefondan almayı dusunuyorum. fakat kafamda 1 soru ısareti var. bu telefondan youtube facebook gıbı paylasım sıtelerındekı vıdeoları ızleyebılıyormuyuz? bu benım ıcın gercekten cok onemlı bır konu. ona gore bu telefonu alıcam. bu konu hakkında bilginizi paylasırsanız sevinirim. birde bu telefonu vodofoneden alınca 20 fatura 18 telefon verıcez bu ok. bunun harıcınde extra bır para odenıyormu vergı v.s. cunku avea da 40 kusurluk ıletısım vergısı fln vardı.