Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

hvper

Üye
vodafone dan c3 aldım bu arada göründüğünden hafif ve kullanıuşlı bir telefon
Benim sorum şu cepnet aylık paketini aldım vodafone dan ayarları mesaj olarak alıp kaydettim fakat hala internete bağlanamıyorum başka bir ayar gereklimi.

Güncelleştirme olayınıda denedim fakat güncelleme bulamadı.

Birde Nimbuzz un ilk ekranından öteye gidemiyorum vlan ilede denedim ama olmadı

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
vodafone dan c3 aldım bu arada göründüğünden hafif ve kullanıuşlı bir telefon
Benim sorum şu cepnet aylık paketini aldım vodafone dan ayarları mesaj olarak alıp kaydettim fakat hala internete bağlanamıyorum başka bir ayar gereklimi.

Güncelleştirme olayınıda denedim fakat güncelleme bulamadı.

Birde Nimbuzz un ilk ekranından öteye gidemiyorum vlan ilede denedim ama olmadı

Hayırlı Olsun.Profilinize C3 ekleyin.
1-Daha Cepnet almadım.Sözlesmeli tel.ilk ay internet bedava.
2-Guncellestirmeyi deneyemedim.
3-Nimbuzz.com veya get.nimbuzz.com a bak.veya Ovi ye kaydol ordan Yukle.

crank3131

Üye
bende c3 aldım 0.facebook.com a girmeye çalıştım operadan tarayıcınız desteklemiyor dedi sonra wifiden bağlandım normal facebook'a ondan sonra boltu indirdim bağlantı gitti ne operadan nede bolt'tan bağlanmıyor bi yardım eder msnz?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bende c3 aldım 0.facebook.com a girmeye çalıştım operadan tarayıcınız desteklemiyor dedi sonra wifiden bağlandım normal facebook'a ondan sonra boltu indirdim bağlantı gitti
ne operadan nede bolt'tan bağlanmıyor bi yardım eder msnz?

Hayırlı Olsun
Bolt yukleyince baglanmaması garip.Kaldırın Uygulamalardan
boltbrowser.com dan dula signed version yazan bolt2 yi kurun
O faceook muhabetini bilmiyorum
Ben ya wifi ya net paketi ile kullandım.
Vodofon aylık 8 TL SINIRSIZ cepten internet kullandım

huzunluyillar

Üye
arkadaşlar önemli bi sorun var. w-lan ile internete bağlanıyorum youtube dahil tüm sitelerin videolarını da izliyorum kendi tarayıcısı ile yani opera ile ama bişey indireceğim zaman w-lan indirmiyor direk vodafonun şebekesine bağlanıyor öyle indiriyor. bunu nasıl düzeltebilirim? yani w-lan ile indirmek istiyorum ama onunla indirmek istediğimde hata verip indirmiyor. getjar sitesinde deneyebilirsiniz. yapabilen varsa bana yardımcı olsun lütfen

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar önemli bi sorun var. w-lan ile internete bağlanıyorum youtube dahil tüm sitelerin videolarını da izliyorum kendi tarayıcısı ile yani opera ile ama bişey indireceğim zaman w-lan indirmiyor direk vodafonun şebekesine bağlanıyor öyle indiriyor. bunu nasıl düzeltebilirim? yani w-lan ile indirmek istiyorum ama onunla indirmek istediğimde hata verip indirmiyor. getjar sitesinde deneyebilirsiniz. yapabilen varsa bana yardımcı olsun lütfen

Öncelikle C3 Aldıysanız Kullanıyorsanız Hayırlı Olsun.
Ayarlardan wifi ye gelin baglanma seceneğine bakın önce sor seçili olsun
Ayarlarda Paket veriyi seçin Baglanma seceneğine bakın gerektiğinde seçili olsun.
Ne zaman nete bağlanmak vea yukleme yapmak istediğinizde soruyor wifi-vodofone edge diye
Bende böyle yani

crank3131

Üye
Hayırlı Olsun
Bolt yukleyince baglanmaması garip.Kaldırın Uygulamalardan
boltbrowser.com dan dula signed version yazan bolt2 yi kurun
O faceook muhabetini bilmiyorum
Ben ya wifi ya net paketi ile kullandım.
Vodofon aylık 8 TL SINIRSIZ cepten internet kullandım

yok iste nete girmiyor artık hiçbir siteye fabrika ayarlarına geri dön dedim yine olmadı...

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Code *#7370# bu birinci Yöntem

Daha Saglam Yöntem Hard Format
* + 3 + Green Button (call) immediately after turning the mobile on
Sırayla basılı tutulacak
* 3 yeşil Çağrı tuşu kod isterse veya işlem başlamassa *#7370# yazmanız gerekli

Not 1:Resim Dosyalar silinebilir
Not 2:Sim deki Önemli Numaraları He ihtimale karşı bir kağıda not alın.
Not 3:Bu Yöntemler den sonra Resim Dosya Sim karttaki numaralar kaybolacaktır.
Not 4:Bilgiler Denenmemiştir.Google arama sonucu 3-5 sitede aynı bilgiler buldum.
Kaynak:

ozan_2668

Üye
arkadaslar ilk kez nokia telefon aldım ve hiçbirsey bilmiyorum wifi ile facebook a girmeye calsıtım ama hata verdi forumda 4.6 a yükseltin falan denmiş hiç bir şey analamdıgımdan yapamadım caresi nedir nokia bayisine götürsem yaparlarmı

Lord_Rape

Üye
C3 u kıtLenen war mı benden basKa :)) _??

--------------- Ekleme ---------------

İbo 2 mız aynı kullanmıyoruz deMek x) ben cok kastırıyorum teLEfonu o zaman Ama hafıza kartından gaLeryıe 1 mp3 dosyası da tasınırken kıtLenmezkı Lanet oLsun boyLe oLaya x)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ilk kez nokia telefon aldım ve hiçbirsey bilmiyorum wifi ile facebook a girmeye calsıtım ama hata verdi forumda 4.6 a yükseltin falan denmiş hiç bir şey analamdıgımdan yapamadım caresi nedir nokia bayisine götürsem yaparlarmı
Hayırlı Olsun.
Ayarlara dokunmadıysa normalde Tarayıcı programı ile yani Opera ile m.facebook.com yazınca sana 2 saniye sonra sorar wifi Vodofon lnternet diye ordan wifi seçersin wifi ağları arar şifreli lerin yanında Kilit olur.
Cihazdan fazla uzak olmamak gerek (modemden 5-8-10 metre)
bağlan dersiniz bağlanır

C3 u kıtLenen war mı benden basKa :)) _??

İbo 2 mız aynı kullanmıyoruz deMek x) ben cok kastırıyorum teLEfonu o zaman Ama hafıza kartından gaLeryıe 1 mp3 dosyası da tasınırken kıtLenmezkı Lanet oLsun boyLe oLaya x)
Forumda Tam 30 Kullanıcı var C3 lu.
Aşağıdaki Resetleme yada Formatlama Yöntemlerini dene.
Kartı Bilglsayara tak kart okuyucu ile dosyaları taşı biryere sağlam format at ama hızlı biçimlendirme normal sonra dosyalarını geri kopyala karta.

keysunra

keysunra

Üye
Vodafone'den Bej Rengini aldım. Lütfen Sıkılmadan Tamamını okuyunuz!

1- kılıf çıkmıyor kutudan
2-2gb microSD kart hediye geliyor
3-data kablosu kutudan çıkmıyor
4-(kulak içine giren değil) normal düz microfonlu bir kulaklık çıkmakta:

Wh-102 Headset streo kulaklık

5-normal jack'ı olduğu için microfonsuz mp3 player kulaklığıyla müzik dinleyebiliyorsunuz.
6-yazılımı wifi yada edgeden kontrol et dediğinizde güncel yazılım yok diyor (4.45 yüklü geliyor üzerinde)
7-ovi storeden birkaç tema indirdim ama hoşuma gitmedi programlar şuan kısıtlı
8-donma kitlenme yaşamadım .
9-arkadaşlar telefonun üstüne vernik atılmış gibi parlak .çizilmeye müsait dikatli veya kılıfla kullanın !
10-nokia e72 kılıfı rahatlıkla oluyor tavsiye ederim .şu deri olanlar hani içine sürüp arkadan kulpuyla çekilenler varya onlardan bahsediyorum. (tasfir güzel olmadı ama idare edin)

11-Batarya ömrü normal konuşanlar için 4 günü buluyor .devamlı çağrı alıp konuşmayıp mesajlaşanlar için daha uzun .müzik dinleyip wifi kullananlar için daha AZ gideceği kanaatindeyim.
12-wifi iyi, klavyesi bombeli ve başarılı ama parmağı kalın olanlar için sankim biraz küçük.
13-bolt browseri denedim çalışıyor arkadaşlarda yazmışlar yeniden vurgulama babında yazdım.
14-SİM LOCK yok direkt Turkcelli takıp kullandım! ( tabi makina ilk açıldığında vodafon logosu görünüyor)

Birde ufak kıyak Android Teması buldum içinden en guzeli buydu .bunu yukleyin tavsiye ederim
işte link:

Yeni sürüm 4,60 şu an türkçe sürümünü desteklemediği sadece ingilizce sürümlerine yüklendiğini öğrendim .şuan için sorgulamalarda güncelleme yoktur demekte .4,60 sürümün telefona katacağı özellikler aşağıdadır

Bu yazılım sürümü Hesap makinasında, genel performans ve kullanılabilirlik geliştirmeleri içerir.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun!

crank3131

Üye
ya bugnde denedm aynı ağdan giriyor baska aglardan girmiyor ilk denedğm giriş yaptığm agdan gireblyrm sadece başka ağları kullanamıorm gprs te girmiyor ne yapmam gerek acil yardım eder misinz??

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bu Gün itibarıyla 30 Kullanıcıya Ulaştık.
Bazıları Bu Foruma Mesaj Soru atmasada özelden C3 Blogtan Bana Ulaşan
Soru Soran Mail Atanlar da oldu Oluyor.

Bazı Kimselerin başına ilginç Olaylar Geliyor mesela aldım radyo Çalışmıyor diyen kulaklığı değiştirince Çalışmış !!!

Bu Forum daki C3 Konusu Tek Kişinin yani Benim değil 2 haftada 6000 den fazla okunma ve toplamda 140 tan fazla mesaj yer almıştır.
Net Rakam : Toplam Cevap: 175 - Gösterim: 6960
Hemen Hemen Her Gün 2-3satte bir Konuya Bakıp Bilgi Yorum Deneyim Tavsiyelerimi yazıyorum.
Artık Takım Arkadaşlarına ihtiyacım var

Belirli Oyun Temayı deneyenler Lazım
Mesela bende 2 güzel Oyun buldum dün telefona Paylaşmak istedim
Sizlerle 4shared üzerine aktarıp Linki buraya ve Blog a Ekleyeceğim
Cal of Duty Black Ops Mobile ve birtane Ganster oyunu
Telefona bakacam sarji bitti Suan :-(

keysunra

keysunra

Üye
dostum blogunun ve 4fileshare yürekten destekliyorum eğer dosyaları upload edersen .memnun olurum. öm atıyorum bakarsan sevinirim

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
dostum blogunun ve 4fileshare yürekten destekliyorum eğer dosyaları upload edersen .memnun olurum. öm atıyorum bakarsan sevinirim
Suan izindeyim
Mail-Msn-Forumu CEpten yani C3 ten bağlandığımdan 4shared e Yukleme yapamıyorum
3 gün sonra inşallah Başlayacağım
Bu işler Tek başına Olacak gibi değil açıkcası 30 dan fazla Kullanıcı var bu forumda her gün artıyor 1-2 kullancı temaları denese begendiğpini 4sharede atsa link verse
1-2 kullanıcı e63-e71 java oyunlarını denEse begendiğini ne tür olduğunuda ekleyip java dosyayı 4shared e atsa link verse hep beraber bir şeyler yaparız
Yani Hazırcılığa gerek yok
Herkese bie şeyler yapsa süper olur
Not: 4shared gmail ile uyeliksiz yukleme yapılabilir.google den mail varsa uyelik gerektirmez

--------------- Ekleme --------------
Genelede Toplum Olarak Hazır isteriz
Nokia E63-E71 Java Oyunları Olur-Çalışabilir deselerde
Çoğu Kimse Zahmet Etmez Denemez Gibi Geliyor

Ben 2 Adet Gayet Güzel E71 Java Oyunu Buldum.
C3 e Kurdum.Oynadım.4 shared e Aktardım.
Bloga Link Verdim.Birazcıkta Siz e Zahmet Olsun 1 TIK

Lord_Rape

Üye
ben c 3 ebuddy caLıstıryorum ama sımge durumuna getıremıyrum getırmesını kesfeden arkdasLAr oLdumu ?

Vodafone'den Bej Rengini aldım. Lütfen Sıkılmadan Tamamını okuyunuz!

1- kılıf çıkmıyor kutudan
2-2gb microSD kart hediye geliyor
3-data kablosu kutudan çıkmıyor
4-(kulak içine giren değil) normal düz microfonlu bir kulaklık çıkmakta:

Wh-102 Headset streo kulaklık

5-normal jack'ı olduğu için microfonsuz mp3 player kulaklığıyla müzik dinleyebiliyorsunuz.
6-yazılımı wifi yada edgeden kontrol et dediğinizde güncel yazılım yok diyor (4.45 yüklü geliyor üzerinde)
7-ovi storeden birkaç tema indirdim ama hoşuma gitmedi programlar şuan kısıtlı
8-donma kitlenme yaşamadım .
9-arkadaşlar telefonun üstüne vernik atılmış gibi parlak .çizilmeye müsait dikatli veya kılıfla kullanın !
10-nokia e72 kılıfı rahatlıkla oluyor tavsiye ederim .şu deri olanlar hani içine sürüp arkadan kulpuyla çekilenler varya onlardan bahsediyorum. (tasfir güzel olmadı ama idare edin)

11-Batarya ömrü normal konuşanlar için 4 günü buluyor .devamlı çağrı alıp konuşmayıp mesajlaşanlar için daha uzun .müzik dinleyip wifi kullananlar için daha AZ gideceği kanaatindeyim.
12-wifi iyi, klavyesi bombeli ve başarılı ama parmağı kalın olanlar için sankim biraz küçük.
13-bolt browseri denedim çalışıyor arkadaşlarda yazmışlar yeniden vurgulama babında yazdım.
14-SİM LOCK yok direkt Turkcelli takıp kullandım! ( tabi makina ilk açıldığında vodafon logosu görünüyor)

Birde ufak kıyak Android Teması buldum içinden en guzeli buydu .bunu yukleyin tavsiye ederim
işte link:

Yeni sürüm 4,60 şu an türkçe sürümünü desteklemediği sadece ingilizce sürümlerine yüklendiğini öğrendim .şuan için sorgulamalarda güncelleme yoktur demekte .4,60 sürümün telefona katacağı özellikler aşağıdadır

Bu yazılım sürümü Hesap makinasında, genel performans ve kullanılabilirlik geliştirmeleri içerir.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun!

se n demısın kı kıTLEnmıyor bu teLEfonu kıtLeyen ben mıyım Allah rızası ıcın ya Bataryada 2 gun :))) gıdıyor oda fuLLL onLine TAKıLdım ıcın ..

Sunun Ebuddy de sımge durumuna getıren warsa MutLAka cvp yazsın DElırmek uzereyım Xd :)) tek sayfdan basKa bırsey yapamıyorum ... sureKLı msj we onLıne takıLmak ıstıyorum ama msj bakmak ıcın onLınden cıkıyorum bu ne ıs anLAmıyorum :D teLEfondan cok sey ıstıyorum bılıyorum ama oLmuyorsa kardesıme bırakcam xD

medid35

Üye
şimdi okuduklarımndan anladığım kadaryla c3ü vodafondan alabiliyoruz. ben pembesini çok beğendigım ıcın almak ıstıyorum fıyatıda cok uygun bıraz eksıklıklerı oldugu halde 2 mgapksel kamere flsh yok 3 g yok fln ama rengı cok cezbedici eğer vodafonda yoksa pembe gercekten teknosa gıbı marketlerde yokmu smdı =( lutfen ıyı haberler beklıyorum.

selamzade

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben de C3 kullanıcısıyım ve bu başlığı takip etmek amacıyla foruma başvurdum. Yardımlarınız için teşekkürler. Birkaç sorum olacak benim sizlere;

Öncelikle bir kısmımız bolt bir kısmımız da opera vs. web tarayıcılarını kullanıyoruz. Ancak benim ulaşmak istediğim nokta şu: Mesela ben bolt kullanıyorum ve direk Menü>internet>tarayıcı seçeneğine girdiğimde bolt.un açılmasını istiyorum. Böyle bir atama mümkün müdür?

Bazı programlar indiriyoruz. Ben hemen elimin altında olsun diye ana menüye taşımak istiyorum. Bunu yapmak mümkün müdür? eğer mümkünse nasıl yaparız?

Son olarak, bazı programlar operatör üzerinden bağlantı kuruyorlar. Ancak ben buna izin vermek istemiyorum. Sol üst köşede E(edge) işreti çıktığında ve sağ üst köşede dönen dünya çıktığında (yanlışsam düzeltin) sanırım operatör üzerinden belirli ücret karşılığında bağlantı kuruluyor. Doğru mudur? Ben bu bağlantı durumunu tamamen kapatmak istiyorum. sadece mümkünse wi-fi ile bağlansın istiyorum. Böyle bir seçenek var mıdır?

Teşekkür ederim

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, ben de C3 kullanıcısıyım ve bu başlığı takip etmek amacıyla foruma başvurdum. Yardımlarınız için teşekkürler. Birkaç sorum olacak benim sizlere;

Öncelikle bir kısmımız bolt bir kısmımız da opera vs. web tarayıcılarını kullanıyoruz. Ancak benim ulaşmak istediğim nokta şu: Mesela ben bolt kullanıyorum ve direk Menü>internet>tarayıcı seçeneğine girdiğimde bolt.un açılmasını istiyorum. Böyle bir atama mümkün müdür?

Bazı programlar indiriyoruz. Ben hemen elimin altında olsun diye ana menüye taşımak istiyorum. Bunu yapmak mümkün müdür? eğer mümkünse nasıl yaparız?

Son olarak, bazı programlar operatör üzerinden bağlantı kuruyorlar. Ancak ben buna izin vermek istemiyorum. Sol üst köşede E(edge) işreti çıktığında ve sağ üst köşede dönen dünya çıktığında (yanlışsam düzeltin) sanırım operatör üzerinden belirli ücret karşılığında bağlantı kuruluyor. Doğru mudur? Ben bu bağlantı durumunu tamamen kapatmak istiyorum. sadece mümkünse wi-fi ile bağlansın istiyorum. Böyle bir seçenek var mıdır?

Teşekkür ederim

Hayırlı Olsun
1-Ayarlardan Sol Tuşu Git diye Seç
2-Bolt Program Oyunları Git e ekle tek tuşla elinin altında Hersey
alternatif
Akıllı Ekran Kullanıyorsan
Kısayol Çubuğunu sec
istediğin programları ekle bu kadar
Ayarlar-uygulamalar-ordan veri bağlantı seçeneği var her zaman sor dersin olur.
Ayarlar-wifi-her zaman dersen surekli baglanacağı zaman wifi ag arar

şimdi okuduklarımndan anladığım kadaryla c3ü vodafondan alabiliyoruz. ben pembesini çok beğendigım ıcın almak ıstıyorum fıyatıda cok uygun bıraz eksıklıklerı oldugu halde 2 mgapksel kamere flsh yok 3 g yok fln ama rengı cok cezbedici eğer vodafonda yoksa pembe gercekten teknosa gıbı marketlerde yokmu smdı =( lutfen ıyı haberler beklıyorum.

vodofon reklamlarını izlediyseniz 2 renk var işte onlar satışta :D
Aralık ı bekleyin.
İyi haber suan 320-360 olan cihaz siz alırken 300 olur.
Bayanlar için krem-Bej soluk Altın Renk
Erkekler için metalik grimsi mavimsi bir renk
Açıkcası renkler biraz tuhaf tam isimlerini bilmiyorum

Üst Alt