Vodafone'den Bej Rengini aldım.
Lütfen Sıkılmadan Tamamını okuyunuz!
1- kılıf çıkmıyor kutudan
2-2gb microSD kart hediye geliyor
3-data kablosu kutudan çıkmıyor
4-(kulak içine giren değil) normal düz microfonlu bir kulaklık çıkmakta:
Wh-102 Headset streo kulaklık
5-normal jack'ı olduğu için microfonsuz mp3 player kulaklığıyla müzik dinleyebiliyorsunuz.
6-yazılımı wifi yada edgeden kontrol et dediğinizde güncel yazılım yok diyor (4.45 yüklü geliyor üzerinde)
7-ovi storeden birkaç tema indirdim ama hoşuma gitmedi programlar şuan kısıtlı
8-donma kitlenme yaşamadım .
9-arkadaşlar telefonun üstüne
vernik atılmış gibi parlak .çizilmeye müsait dikatli veya kılıfla kullanın !
10-nokia e72 kılıfı rahatlıkla oluyor tavsiye ederim .şu deri olanlar hani içine sürüp arkadan kulpuyla çekilenler varya onlardan bahsediyorum. (tasfir güzel olmadı ama idare edin)
11-Batarya ömrü normal konuşanlar için 4 günü buluyor .devamlı çağrı alıp konuşmayıp mesajlaşanlar için daha uzun .müzik dinleyip wifi kullananlar için daha AZ gideceği kanaatindeyim.
12-wifi iyi, klavyesi bombeli ve başarılı ama parmağı kalın olanlar için sankim biraz küçük.
13-bolt browseri denedim çalışıyor arkadaşlarda yazmışlar yeniden vurgulama babında yazdım.
14-SİM LOCK yok direkt Turkcelli takıp kullandım! ( tabi makina ilk açıldığında vodafon logosu görünüyor)
Birde ufak kıyak
Android Teması buldum içinden en guzeli buydu .bunu yukleyin tavsiye ederim
işte link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni sürüm 4,60 şu an türkçe sürümünü desteklemediği sadece ingilizce sürümlerine yüklendiğini öğrendim .şuan için sorgulamalarda güncelleme yoktur demekte .4,60 sürümün telefona katacağı özellikler aşağıdadır
Bu yazılım sürümü Hesap makinasında, genel performans ve kullanılabilirlik geliştirmeleri içerir.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun!