ilhan1233
Üye
Yeni Nesil Her Telefondaki Gibi Bu Telefonda
Mp4 3Gp Mümkün.
Ekran Diktörgen Film izlemek daha zevkli Olur
ama Ekran 240 a 320 değil 320x240 bence yeterli
teşekkür ederim bir şey daha sorcaktım sis dosyası çalıştırıyor mu ?
Yeni Nesil Her Telefondaki Gibi Bu Telefonda
Mp4 3Gp Mümkün.
Ekran Diktörgen Film izlemek daha zevkli Olur
ama Ekran 240 a 320 değil 320x240 bence yeterli
teşekkür ederim bir şey daha sorcaktım sis dosyası çalıştırıyor mu ?
bu Cihaz E63 ile Aynı değil.
Yazılım farkı var.S60 vs S40.
E63 Vista Kullanıyor mesela
C3 Xp daha sade ve Hızlı
Batarya 1320 mAh ama sorun değil en az 2-2.5 Gün rahat gidiyor.
Ben C3 diyorum.
E63 Kullanıp Yavas- Kitlendi wifi bağlanmadı diyen baya çok var
arkadaslar bna bu telefonun siyah rengi geldi...siyah deil garip bi renk bu bu tele beyaz bi kalıp takmam mümkünmü?
az evvel hangi renk derken
ne zaman aldın?
Aldıysan Hayırlı Olsun
telefonu yarın alcktım ondan yazdım güya süpriz yapmak istemişlr metalik mavi almıslıar ...Beyaz bi kalıp mümkünmü? bide C3 için jokerle ilgili bi tema var mı? bloga koyduğun oyunlardan hngisini önerirsn?
tema Heryerde yok .nth ler
uyumlu olmayabilir.
Normalde temalar 240x320 ama
C3 ler 320x240 yani her tema uyumlu değil.
Mobile9 da hersey var
Blog taki Galeri sayfasına Bak
Oyun Zevktir.Ben Aksiyon Oynarım.
Deneyin Görün derim
forumda goremedım cok fazla saayfa var cunku varsada ozur dılıyorum. wındows live messengera nasıl gırılıor. kurcaladım telı ama basaramadım. yardımcı olursanız sevınırım. tesekkurler sımdıden.
bide bu oyunları yüklemek için sadce indirip tele atmak lazım deil mi?
ebuddy veya Nimbuzz gerekli demıssınız. siz hangısını kullanmamı onerırsınız. ayrıca onerdıgınız programın lınkını yollamanız mumkunmu acaba?
Sağoll işime yaradı ayrıca Wap bağlantı ayarlarını kurcalayıp bozumönemli degil ibo_star elimden geldigince cvp yazmaya calisiyorum bi aralar telefon tamir dukkanim vardi ordan kalan teknik bilgilerimle elimden geldigince yardimci olabilirim c3 tim icim mail at msn goruselim
--------------- Ekleme ---------------
wapi nasil devre disi birakabilirim derken sadece wifi ile baglanmayi kastediyosan wapi devre disi birakamazsin sadece baglanti seklini secebilirsin eger sende hic birsey sormadan yani (wlanmi yoksa edge mi) hangisiyle baglancaksin diye nasil soru sormasini saglicaksin anlatiyim
Ayarlar-Baglanti-WLAN gireceksin orda alta dogru "sorma" yaziyosa onu "once sor" yap ama once sorda ise zaten sana baglanti tipini sormasi lazim waptan baglancaksan sebeke ayarini seciceksin,ama wifi ile baglanacaksan wlan sececeksin ariyacak bulacak baglancaksin dikkat et wifi ile baglantida modemin dibine girme biraz mesafe birak 1 1.5 metre kadar telefonun çekmez agi yoksa yardimci olduysam ne mutlu bana
istese de bağlanmıo ordan
sadece wifi artıkSağoll işime yaradı ayrıca Wap bağlantı ayarlarını kurcalayıp bozumistese de bağlanmıo ordan
sadece wifi artık
bolt browserin facebookuna girince alt tire(-) gibi işaretler fln nerden yapılıyo bi türlü bulamadım
ebuddy veya Nimbuzz gerekli demıssınız. siz hangısını kullanmamı onerırsınız. ayrıca onerdıgınız programın lınkını yollamanız mumkunmu acaba?
ebuddy çalışmıyor arkadaşlar oyunlar bölümne atmıyor her defasında yuklemek gerekiyor .nimbuzzu kullanın
hımm. yengen telefona el koydu da ::daha doğrusu hanıma niyetle aldıkta. ebuddy şöyle hızlıca yükledim nere attığına bakamadım
Şimdi C3 Sizde 1 tane ama oda artık sende değil doğrumu Usta